Penger

Hvordan tjene ekstra $ 300 per år på Internett

Hvordan tjene ekstra $ 300 per år på Internett

Google kan ha blitt synonymt med "søk", men det er ikke det eneste navnet i dette spillet.

Hvis du føler deg motvillig til å se andre steder, har alternative søkemotorer et ganske overbevisende argument for forgrening: de vil betale deg å søke.

Jeg handler om å tjene penger på noe jeg allerede gjør gratis. Tjen opptil $ 300 per år i gavekort til dine favorittforhandlere - eller til og med kald, hard penger - ved å bytte til en av disse tre søkeverktøyene.

1. InboxDollars

Tjen: opp til $ 0,15 per dag

InboxDollars er forskjellig fra de to andre alternativene fordi de betaler kontant. I stedet for inntekter du innløser for gavekort, får du ekte penger.

InboxDollars tilbyr kontantbelønninger for en rekke oppgaver, inkludert online-søk gjennom sin proprietære søkemotor.

Tjen $ 0,01 for hver av de første fem kvalifiserte søkene dine og $ 0,01 for hver to etter det. Du kan tjene opptil 15 cent per dag gjennom InboxDollars søkemotor.

2. Swagbucks

Tjen: 25-50 SBs (ca $ 0,25- $ 0,50) per dag

Bruk Swagbucks som standard søkemotor (drevet av Yahoo!), og tjen SB'er som kan innløses for Paypal eller gavekort. Det er gratis å registrere deg, og du får en $ 5 bonus når du gjør ditt første søk.

En SB er lik $ 0,01 USD, så hver 100 SB er omtrent $ 1. Hold også øye med bonuser som tjener deg ekstra SB'er og deres belønningsside, som noen ganger lar deg få større gavekort for færre SB'er.

Når du er registrert, kan du også tjene Swag Bucks for online shopping, se på videoer og bruke kuponger.

3. Microsoft Belønninger

Tjen: opptil 25 studiepoeng (ca $ 0,25) per dag

Maksimere belønningene dine ved å logge deg på Microsoft Rewards.

Med Microsoft Rewards, starter du på medlemsstatus og jobber deg opp mot Silver og Gold. Å tjene sølvstatus er ganske enkelt: Fullfør et par introoppgaver og tjene 200 søkekreditter. For å oppnå Silver status, vil du tjene 50 bonuspoeng.

Ved Gold status får du 10% rabatt når du kontanter i kreditter for belønninger. Det betyr at du får et større gavekort for færre studiepoeng. For å oppnå gullstatus må du innløse kreditter for belønninger, fullføre 150 kvalifiserende søk per måned og tjene 750 levetidskreditter.

Du søker allerede på nettet - hvorfor ikke begynne å bli betalt for det? Det kan ikke gjøre deg millionær, men hei, det er gratis penger!

Din sving: Har du brukt noen av disse tjenestene til å tjene belønninger for å søke? Vil du gjøre bryteren fra din nåværende søkemotor?

Opplysning: Noen av koblingene i dette innlegget er tilknyttede lenker. Vi ville likevel ha delt dem med deg, men en sann "penny hoarder" ville være en idiot, ikke å ta selskapets penger. 🙂

Skrive Inn Din Kommentar