Penger

Liker å male? Gjør opp til $ 4000 per bryllup som en live-event artist

Liker å male? Gjør opp til $ 4000 per bryllup som en live-event artist

Er du en talentfull maler som er lei av å selge utskrifter på Etsy for $ 30 hver? Vel, du trenger ikke å være en sultende kunstner lenger.

Hvis du elsker bryllup eller andre eksklusive arrangementer, og ikke tankene maleri foran hundrevis av mennesker, prøv hånden din på å være a live-event artist.

Hva er en Live-Event Artist?

Nøyaktig hva det høres ut som: Du vil male på hendelser, fange spesielle øyeblikk og scener live.

Trenden startet i bryllupsbransjen: Par ville ansette en kunstner for å komme til bryllupene sine og male scenen foran dem som det skjedde. Live-event kunstnere maler vanligvis paret, den nydelige arenaen rundt dem og noen av gjestene også.

De fleste av disse maleriene er ikke eksakte portretter av bruden og brudgommen, men heller en fortolkning av arrangementet som kunstneren ser det. Disse maleriene er for det meste abstrakte og fanger bevegelsen og spenningen til scenen.

Live-artister jobber også med andre arrangementer, som galas og bursdager.

Hvordan blir du en Live-Event Artist?

Hvis du er interessert i å bli en, er det noen skritt du kan ta:

Trinn 1: Skal dine kunstneriske ferdigheter

Maleri foran et publikum er mye, mye annerledes enn å male i et studio eller ditt eget hjem. Du må samhandle med gjester mens du jobber, og du må også kunne konsentrere og fullføre et maleri på kort tid.

For å forberede seg på denne typen konsert, prøv å male et landskap i bakgården eller lokalparken innenfor en bestemt tidsramme.

Du kan også tilby å male en venns begivenhet gratis til å øve med mingling med gjester og se hvordan dine malerier utvikler seg i løpet av anledningen.

Trinn 2: Marked, marked, marked

Dette er en relativt ny jobb. Det er din jobb å utdanne markedet på hvorfor de skal ansette en - og velge deg.

Du må opprette en utrolig nettside, presentere porteføljen din - husk alle hendelsene du jobbet gratis? - og lag sosiale medier kontoer for virksomheten din. Du bør også delta på bryllups messer og nettverk tungt med andre medlemmer av tjenestegruppen.

Jeg vil også anbefale å lage en video som denne artisten. På den måten vil potensielle kunder kunne se hvordan det er å ha deg på deres arrangement.

Hvor mye blir live-artister får betalt?

Å ha en live-event artist ved et bryllup er en luksus for paret, så du kan vanligvis belaste en premium pris.

Live-artister får vanligvis $ 2000 - $ 4000 for en begivenhet. Noen får selv betalt for å gå til forskjellige steder og få refundert for reise.

Hvis du nettopp har startet, kan du se hvilke andre live-arrangementskunstnere som lader i byen din.

Prisen varierer også avhengig av hvilken type materiale du bruker og størrelsen på lerretet. Så, faktor i dine egne kostnader for å sikre at du gir fortjeneste.

Live-event artist markedet vokser, og flere bruder utforsker dette alternativet som en unik måte for bryllupene deres til å skille seg ut. Hvis du elsker å male og ikke har noe imot å utføre foran et publikum, kan dette være en morsom og lukrativ jobb for deg!

Din sving: Er du en kunstner? Hvis ja, ville du være interessert i live-maleri på et arrangement?
Catherine Alford er en prisbelønt personlig økonomi forfatter, motiverende høyttaler og mor til gutt / jenter tvillinger. Hun deler sine eventyr på www.BudgetBlonde.com.

Skrive Inn Din Kommentar