Investere

Hva du trenger å vite om hvordan 401 (k) Planlegg avgifter Arbeide

Hva du trenger å vite om hvordan 401 (k) Planlegg avgifter Arbeide

Er du for tiden investert i en 401 (k)? Hvis ja, ville jeg selvsagt anta at du er investert gjennom din arbeidsgiver. Dette er langt den vanligste måten folk begynner å investere i sin fremtid.

Mens mange arbeidsgivere tilbyr 401 (k) -alternativet (hvilket er flott) og noen av dem til og med samsvarer med dine bidrag (som er enda bedre), utarbeider svært få av dem sine ansatte om hvordan de skal investere.

Utover dette nevner svært få arbeidsgivere noen avgiftene som er knyttet til hvert fond som tilbys i pakken 401 (k). Og siden mange mennesker bare ikke snakker om økonomi, disse utgiftene spiser bort på dine investeringer uten at du noen gang skjønner det.

Nå som du vet at det er avgifter som kontinuerlig tar penger ut av kontoen din, er det på tide å lære å identifisere dem og til slutt, hvordan du kan unngå dem i fremtidige investeringer. Husk at dette er feil # 2 av de vanligste 401 (k) feilene - så vær oppmerksom!

Administrasjonsgebyr

Som du kanskje har gjettet, blir du belastet avgift på grunn av administrative oppgaver. Disse utgiftene dekker de daglige kostnadene til 401 (k) fondet ditt - ting som rekordoverføring, regnskap og juridiske kostnader.

For å være ærlig, er disse kostnadene fornuftige. Du vil være i stand til å se de historiske dataene i fondet ditt, og du vil absolutt ikke at fondet skal oppleve noen juridiske problemer med deres virksomhet (dette kan være svært skadelig for investeringen din).

Disse kostnadene tas ofte fra planens samlede eiendeler, men de kan også dukke opp som en flat avgift fra kontoen din.

Investeringsgebyrer

Visste du at fondet ditt forvaltes av en hel gruppe mennesker? Selvfølgelig er det en leder av fondet ditt, men ofte er det hundrevis av mennesker som er ansatt til å være eksperter i en gitt bransje.

La oss si at ditt fond er i stor grad investert i familierestauranter. En av medarbeiderne kan fokusere utelukkende på KFC og rapportere alt som er å vite om den restauranten. Hvor opptatt er de? Hvordan er maten deres? Ser de ut til å være lønnsomme? Hvordan var tjenesten? Hvor fornøyd er kundene? Hvordan er deres markedsplan? Tiltrekker de nye kunder? Og så videre. Hvis KFC har et problem med kjeksen, vil de ansatte i fondet vite om det før noen andre.

Så hvorfor har lederen alle disse menneskene å løpe rundt og gjøre studier på alle bransjens intricacies? Det er til din fordel som investor. Hvis det er noe godt å komme ut, vil de raskt investere. Hvis det er et problem, vil de belaste belastningen på disse aksjene. Dine investeringsavgifter går direkte til disse oppgavene, som holder deg foran det generelle markedet.

Vanligvis er disse de høyeste gebyrene du vil pådra deg. Du får se at pengene kommer ut av kontoen din hver måned, og det er normalt et fast gebyr som du kan se på hver enkelt av dine opptjeningserklæringer. Med de fleste verdipapirfond ser du dette spekteret fra 0,5% til 2,0%.

Serviceavgifter

Ganske mange planer har ekstra gebyrer for spesielle funksjoner og alternativer. For eksempel, hvis du bestemmer deg for å ta et lån mot 401 (k), er det sannsynligvis et gebyr knyttet til dette, enten som en enkelt engangsbeløp eller en prosentandel i løpet av lånets løpetid. Noen 401 (k) planer krever selv en 401 (k) rollover avgift.

Komme inn i spesifikasjonene

De tre typer av avgifter ovenfor er de generelle kategoriene for gebyrer som du vil pådra deg, men mest sannsynlig vil du aldri se begrepet "investeringsavgift" på inntektssammendrag. Det er noen andre avgifter som dukker opp ofte, og før du investerer i en bestemt fond, vil du være sikker på at du ikke ser betingelsene "frontload" eller "back-end load."

Som du kanskje har gjettet, skjer disse gebyrene enten når du først investerer i fondet, eller når du bestemmer deg for å selge fondet (på forsiden eller baksiden). Hvis du er komfortabel med gebyrene, så kan du gå for det og investere, men bare vær oppmerksom på at de er der. Mange mennesker er ikke forberedt på gebyrene de pådrar seg når de selger et back-end-lastet fond. Jeg vil ikke at du skal bli overrasket heller.

Så hvordan bruker du denne informasjonen på 401 (k) Plangebyrer?

Nå som du har all denne kunnskapen med hensyn til gebyrer, hvordan bruker du nyfunnet kunnskap? Løsningen er ikke å prøve å unngå avgifter helt, for hva er målet med å investere? Det er å tjene mest mulig penger, for ikke å skimp på kostnadene dine.

La meg utvide på dette med et eksempel. La oss si det historisk, har fondet ditt tjent i gjennomsnitt 9% de siste 10 årene og har kun investeringsavgift på 0,09%. Det andre fondet du prospekterer har en gjennomsnittlig inntjening på 16% de siste ti årene, men har bemerkelsesverdig høye investeringsavgifter på 2,3%. Begge fondene forventer å tjene sin historiske vekst i fremtiden og har ingen andre avgifter enn investeringsgebyrene. Hvem går du med?

Den typiske billigskatten vil umiddelbart se på kostnadene til hvert fond, og da det andre alternativet har noen av de høyeste honorene han noensinne har sett, bestemmer han seg for å ta det første alternativet og tjener en svært komfortabel 9% (8,91% etter avgifter).

Du er imidlertid litt mer klok, og du bestemmer deg for å se på den totale "hjemmeinntekt" av hver investering. Mens det andre alternativet har høy avgift, har det også svært høy historisk inntjening, som forventes å fortsette i fremtiden.

Hvis du tar 16% årlig vekst og trekker 2,3%, står du fortsatt med en samlet inntekt på 13,7%, noe som er mye bedre enn 8,91% av det første alternativet. Derfor, selv om det andre alternativet har et stort gebyr, vil du velge å velge den for din investering! Ta nøye med på alle dine investeringsalternativer når det gjelder vekst og avgifter, og velg det som er best for deg.

Hva er dine tanker om 401 (k) plangebyrer? Føler du at bedriften din er konkurransedyktig når det gjelder plangebyrer?

Skrive Inn Din Kommentar