Banker

10 måter å bli økonomisk kjøligere

10 måter å bli økonomisk kjøligere

Når det gjelder kvaliteter som det kreves for å bli "økonomisk sexy", har flere personlige økonomibloggere allerede veid inn.

Et eksempel er et blogginnlegg skrevet av Shannon of Financially Blonde. Ifølge Shannon er en god kreditt score og en besparelse på minst 15 prosent de største indikatorene på en økonomisk sexy person.

J. Penge fra budsjetter er Sexy skrev også et innlegg på emnet, og citerer god kreditt, en solid besparingsgrad over 15 prosent, et nødfond og svært liten gjeld som toppkvaliteten til en super sexy, skattemessig ansvarlig person.

Men jeg ønsket å ta ting noen skritt videre. Å være økonomisk sexy er flott og alt, men hvorfor ikke bli økonomisk sexier?

10 måter å bli økonomisk kjøligere

I mine øyne er økonomisk sexigere de som skyter for stjernene når det gjelder økonomi. Ikke bare tar de vare på deres kreditt og økonomiske velvære, men de tar sikte på å pensjonere seg tidlig, finansiere spennende økonomiske mål som å betale for college eller bygge en bedrift, og til og med bli søkkrik.

økonomisk mer sexy folk har ikke bare en solid jobb i en etterspørselsindustri; De eier faktisk selskapet. Og i stedet for å spare bare 15 prosent av inntektene, kan de spare 30 prosent, 40 prosent eller 50 prosent, og leve på resten.

Siden økonomisk sexigere folk kommer i alle former og størrelser, jeg nådde ut til flere penger bloggere og økonomiske planleggere for å få dem til å ta de beste måtene for å øke utseendet ditt når det gjelder utseende og penger.

Vil du bli økonomisk sexier? Her er noen måter å få det til å skje:

# 1 Ikke skimp på livsforsikring

"Sexy kjøper livsforsikring for å sikre at dine kjære blir tatt vare på dersom du går forbi," sier Joseph Carbone of Focus Planning Group. "Sexier kjøper imidlertid 10 til 15 ganger din lønn for å beskytte dem."

Ifølge en nylig undersøkelse fra Bankrate har 42 prosent av familier ikke livsforsikring i det hele tatt. I tillegg rapporterte nesten halvparten av respondentene som hadde livsforsikring at de hadde $ 100 000 eller mindre i dekning. For de fleste er det ikke nær nok.

Ved å kjøpe nok livsforsikring for å ta vare på familien din i tilfelle død, dekker du grunnlaget og hjelper familien til å sove bedre om natten. Kan du tenke på noe sexier enn det?

# 2 Bruk kreditt klokt ... og tjen kredittkortbelønninger

"Sexy betaler alle dine høyrente kredittkortgjeld og sørger for at regningene dine blir betalt i sin helhet hver måned," sier Andrew McFadden, CFP og grunnlegger av Panoramic Financial Advice. Tross alt er det aldri sexy å ha en balanse på kredittkortet ditt, og det er ikke helt sexy å betale renter på kjøpene dine.

"Selv sexier, men betaler din balanse hver måned og maksimere belønningene på kredittkortet å gi en av livets fornøyelser, sier McFadden.

Å bruke kreditt klokt og ansvarlig er et must hvis du håper å være økonomisk sexy. Og selvsagt er en gjeldsfri livsstil også avgjørende. Imidlertid kan du motta fantastiske belønninger ta deg til neste nivå. Tross alt er det noe sexier enn å tjene gratis ting?

# 3 Har en plan for din eiendom

Den mest sexy blant oss økonomisk ville aldri etterlate sine kjære i klemme i tilfelle deres død. Likevel kan du bli enda mer sexy ved å lage en omfattende plan for boet ditt.

"Sexy har en vilje på plass dersom noe skjer med deg," sier finansminister Grant Bledsoe fra Portland. "Sexier kombinerer din vilje med mottakerens betegnelser, avanserte medisinske direktiver, tillitsdokumenter og fullmakter til å skape en eiendomsplan."

Uansett hva, er det ikke noe mer attraktivt enn å ha en plan på plass for å beskytte familien din - og dine eiendeler - for fremtidige generasjoner.

# 4 Ta kontroll over inntektene dine

"Sexy ber om en økning i jobben din for å øke din inntekt," sier finansiell planlegger Aaron Hatch of Woven Capital. "Sexier skaper ytterligere inntektsstrømmer ved å delta i delingsøkonomien eller starte en sidekast."

Nesten ingenting er sexier enn en gründer som er i stand til å sette sine egne timer, jobbe i sitt eget tempo og tjene ubegrenset inntekt. Og hvis du allerede har en heltidsjobb, ikke la det holde deg tilbake. Tross alt er sidekampene også sexy. Jo mer penger du kan tjene gjennom hardt arbeid, jo mer sexy blir du.

# 5 Kjenn dine regninger og utgifter, og følg dem forsiktig

Dette kriteriet for å bli økonomisk mer sexy kommer fra Lance at Money Manifesto:

"Sexy betaler alle dine regninger i tide og i sin helhet hver måned. Enda sexier har imidlertid et regneark som viser alle dine regninger og forfallsdatoer, slik at du aldri går glipp av en betaling, selv om din betydelige andre trenger å betale regningene i en måned. "

Mange mennesker klarer å holde seg på toppen av sine regninger på en eller annen måte, men de mest sexy blant oss er mye mer organisert enn de fleste. Ikke bare betaler de regningene helt og til tider, men de holder styr på dem, sporer dem og sørger for at ektefellen eller samboeren er i løkken.

# 6 Har månedlige økonomiske møter

Å ha et årlig familiemøte for å diskutere din økonomi er et svært smart trekk. Men vet du hva som er sexier? Her er hva Jim Wang av Wallet Hacks har å si:

"Sexier har det møtet månedlig, så du er aldri mer enn fire uker unna å kunne snakke og tenke på store økonomiske problemer."

Hvis et årsmøte kan hjelpe din økonomi, bør et månedlig møte gi enda bedre resultater. Selvfølgelig har de økonomisk mest sexy blant oss allerede månedlige møter og bruker dem til å nå alle sine kortsiktige og langsiktige mål.

# 7 Betaler faktisk huset ditt

"Sexy har 20% nedbetaling når du kjøper ditt nye hus for å unngå PMI, sier John Schmoll, bloggeren bak Frugal Rules. "Sexier setter ned mer og betaler mer aggressivt, slik at du kan være boliglån gjeld gratis på mindre enn halvparten av boliglånet."

Et femtenårig boliglån er definitivt sexier enn et trettiårig lån, siden du vil eie deg hjemme rett på halve tiden. Å ta ting et skritt videre, å betale ned boliglånet ditt raskere er enda bedre hvis du allerede investerer tungt og møter andre økonomiske mål.

Kan du tenke på noe mer sexier enn å eie hjemme rett før 40 år?Jeg kan ikke.

# 8 Bruk et budsjett, ingen spørsmål, hvor rik du blir

Michelle Schroeder-Gardner av Making Sense of Cent sier at det er sexy å lage et budsjett og leve av det. Hva er enda sexier, skjønt?

"Enda sexier er, uansett hvor mye penger du lager, lever fortsatt av det budsjettet," sier hun.

Det er normalt å forbedre livsstilen din mens du tjener mer penger, men å holde livsstilinflationen i sjakk er en smart måte å øke rikdommen din på. Det er ikke bare greit å holde fast på budsjettet når du allerede er rik; det er også sexy.

# 9 Ta kontroll over livet ditt

"Sexy får på et månedlig budsjett og kontrollerer pengene dine," sier penger blogger Greg Johnson fra Club Thrifty.

Hva er enda mer sexy, sier Greg, blir ut av gjeld og bruker ekstra penger til å ta kontroll over livet ditt!

"Å være i gjeld forbruker store biter av lønnsslipp hver måned," sier Johnson. "Å leve uten gjeld er som å gi deg en heve, og skape flere alternativer for å leve livet på dine egne vilkår."

Spør noen du vet, og de vil si at det ikke er noe sexier enn noen som har kontroll over sin egen skjebne. Vil du være økonomisk sexier? Ta kontroll over livet ditt, og ikke la noen stå i veien for drømmene dine.

# 10 Gjør veldedighet som en prioritet

Mens du gir til veldedighet, er utvilsomt sexy, tilbyr San Diego Financial Planner, Taylor Schulte, et forslag til hvordan du kan ta det sexet opp i hakk.

"Sexy er å være tilbøyelig til å gi tilbake til organisasjonene du elsker og støtter," sier Schulte. "Sexier bruker imidlertid et donor-advisert fond for å maksimere skattefordelene dine årlige donasjoner og utvikle en mer strategisk girstrategi."

Å gi til veldedige organisasjoner du tror på, er den riktige tingen å gjøre, og et mål vi alle bør streve for, men det er noe iboende sexy om noen som vet hvordan de skal maksimere sine donasjoner så mye som mulig. Så ikke bare gi blindt; skape en plan som hjelper deg med å maksimere skattefordelene ved veldedighetsgivende å gi også. Det er ikke bare smart; det er også sexy.

Siste tanker

De sier at skjønnhet er i øyets øye, men nesten alle vil være enige om at jo bedre du er med penger, jo mer sexy blir du.

Hvis du vil ta din økonomiske sexiness til neste nivå, se etter måter å tjene mer penger, ta smartere beslutninger med pengene du har, eller la familien din være bedre. Ikke bare vil det gjøre deg mer attraktivt i øynene til alle du møter, men det vil gi deg rikere i det lange løp.

Hva tror du gjør noen økonomisk sexigere? Hva vil du legge til i denne listen?

Dette innlegget opprinnelig oppstod på AOL.

Skrive Inn Din Kommentar