Virksomhet

Hvordan regelmessige personer lager seks figurer et år rett ut av college

Hvordan regelmessige personer lager seks figurer et år rett ut av college

Ifølge den siste studien fra National Association of Colleges and Employers, kan den gjennomsnittlige høyskole kandidaten forvente å tjene $ 45,478 etter eksamen. Noen majors betaler mer enn andre skjønt. For eksempel er gjennomsnittslønnen for en ingeniørutdannet $ 64 367. Det er en 42% høyere lønn rett og slett på grunn av en grad - et glimrende eksempel på hvorfor du regner med høyskoleavkastningen.

Men hva med å tjene "gode" penger rett ut av college. Jeg snakker med over $ 100 000 per år. Er det mulig? Hvordan har andre gjort det?

I dag ønsket jeg å dele flere historier om "vanlige folk" som tjener gode penger. Dette er ikke kjendiser. Du har sikkert ikke hørt om noen av dem før i dag. Likevel tjener de gode penger gjennom hardt arbeid. La oss se på hvordan det er mulig å lage seks figurer i året rett ut av college.

Arbeider i høyt betalende industrier

Det er mulig å tjene gode penger etter oppgradering ved å gå inn i høy betalende næringer. De vanligste feltene er medisin, apotek og lov. Men disse feltene krever også mer utdanning, noe som kan koste mer og føre til mer studentlånsgjeld. Planlegg avkastningen på riktig måte.

Veronica Kaslewicz, apotek

Jeg heter Veronica Kaslewicz, og jeg er apotek. Jeg har uteksaminert høgskolen i mai 2011 i en alder av 23 år. Etter å ha bestått alle mine styrer, innen august 2011, gjorde jeg en årlig lønn på rundt $ 110.000.

Jeg dro til Duquesne University i Pittsburgh, PA hvor jeg gikk inn i apoteket programmet rett ut av videregående skole og tjente doktoren i apoteket. Det er et 6-årig doktorgradsprogram som ikke krever en full 4-årig lavere grad. I apotekskolen er 2 år med undergrad nødvendig for kurs på 4 år med høyere utdanning.

Det er svært typisk for farmasøytraler å bli rekruttert av bedrifter og har flere jobbtilbud 6 måneder eller mer før oppgradering. Det er også svært sannsynlig at apotekskandidater utgjør over 100 000 dollar, avhengig av geografisk plassering og spesialitet de velger å jobbe i. Jeg valgte denne store fordi jeg alltid var interessert i helsetjenester, vitenskap og jobbsikkerhet, karrieremuligheter og lønnsslipp kan ikke slå for mengden skole og tid investert.

Som følge av at jeg har tegnet en 6-lønnssjekk for de fleste 20-årene, har mannen min og jeg vært i stand til å betale ut våre samlede $ 96.000 i studielån og over $ 80.000 i boliglån og andre gjeld de siste 3 årene! Vårt nye mål er å betale de resterende $ 64.000 på boliglånet vårt innen oktober 2016 og til slutt være helt fri for gjeld før mannen min blir 30 år.

Vi startet en blogg som heter Second Hand Millionaires for å detaljere vår reise ut av gjeld ved ekstrem sparing, leve under våre midler, og vende på brukte gjenstander for å tjene til å betale av våre gjeld raskere. Vi er søkere av økonomisk uavhengighet og kjøper nå våre liv, en 'sekund' av gangen.

Starte en bedrift etter eksamen

En av de vanligste måtene folk begynte å tjene $ 100 000 eller mer etter college var å starte egen virksomhet. Å være en gründer er en stor risiko, men det har også et høyt belønningspotensial.

Leighton Taylor, Envision.io

Etter å ha gått fra college begynte jeg et nettbureau, og min inntekt [i det første året etter oppgradering] var $ 105.000. For 2015 vil det bli omtrent $ 130k.

Min hovedstudent var grafisk design, og jeg startet virksomheten min kort etter å ha blitt uteksaminert. Min virksomhet er nå et team på 7 personer, og vi gjør webdesign, utvikling og markedsføring for små bedrifter.

Brandon Harvey, Social Media Expert

Jeg tok eksamen våren 2015, og ved årets slutt vil jeg ha gjort mer enn $ 100.000. Jeg studerte markedsføring og annonsering på Portland State University og jobber for tiden som fotograf og sosial media influencer. På mange måter er jeg bare profesjonell Snapchatter. Galt, jeg vet det.

Side Hustling til suksess

Jeg er stor tro på at noen kan øke sin inntekt ved å utvikle sideinntektsstrømmer. Det er så mange mulige måter å tjene en sideinntekter fra, fra å investere, til å skape en liten bedrift, til å gjøre odde jobber. Slik kan du øke inntektene dine over seks figurer med en sidekast.

Andrew Tjernlund, direktør for Marketing & Side Hustler

Jeg startet og drev en ping pong paddle virksomhet på siden i tillegg til min normale jobb i markedsføring og salg på et produksjonsfirma. Min travle har hatt et salg på over $ 300k og kan gjøres på bare et par timer per uke. Jeg gjorde dette etter eksamen fra University of Minnesota Carlson School of Management.

Min nåværende hovedlønn er $ 100 000, og min sides kjærlighet tjener meg om $ 30 000 per år for tiden.

Det er ingen "riktig måte" å tjene penger

Bunnlinjen er at det ikke er riktig måte å tjene penger og komme over seks figuren. Vi har dekket hvordan disse 25 åringene gjorde millioner, men det er ikke tilfelle med de fleste. De fleste går ut på college, får en god betalende jobb, og skaper inntektsstrømmer for å hjelpe dem med å lage seks figurer.

Hva er din vei for å skape en seks figurinntekt?

Skrive Inn Din Kommentar