Banker

Hvordan tjene $ 10k til å betale av studentlån med Fiverr

Hvordan tjene $ 10k til å betale av studentlån med Fiverr

Dette er et sponset innlegg skrevet av meg på vegne av Fiverr i samarbeid med Kasai Media. Alle meninger er 100% mine.

Hva er den raskeste måten å betale av studielånene dine?

Hvis du har svart på kuponger, handlesalg eller kuttekostnader, er du helt feil. Svaret er å tjene mer penger.

Mens det er absolutt fortjeneste å kutte utgiftene dine, vil det bare få deg så langt. Når du tar sikte på å tjene mer penger, har du ubegrenset potensial. Så, hvis du ønsker å bli kvitt de irriterende studielånene for godt, er det beste du kan gjøre med penger på dine talenter.

Slik kommer du i gang.

Sett deg opp for suksess på siden

Når du har et mål som motiverende som å betale av gjeld, bør du tjene ekstra penger på å utfordre deg på best mulig måte. Før vi kommer inn i mutter og bolter for å tjene den ekstra penger, vil jeg først at du skal bestemme hvor mye ekstra penger du trenger. Hvilket beløp vil gjøre en stor forskjell i gjelden din? Tusen dollar i måneden? Ti tusen om året? Mer?

Når du har et konkret mål, kan du mye bedre kartlegge en plan for sidehustilplattformen vi diskuterer nedenfor.

Så velg nummeret ditt og vi kommer i gang.

Hvordan tjene penger gjør absolutt noe

Hvis du ikke har hørt om det før Fiverr er en frilans markedsplass hvor du kan selge omtrent alt, starter med fem dollar.

Her er bare noen få samplings av noen av de populære innleggene på Fiverr:

 • Musikkopptak (Inkludert skriving av sanger, innspilling av bass, gitar, kinesisk fiolin og mer)
 • Illustrasjoner (Dette trender for tiden på morsdag)
 • Sang (Opptak av sanger som synger sangen eller skriver en original sang for deg.)
 • Unike annonser (Inkludert logoer på stein og selv å ha noen tegne et selskaps budskap på kroppen deres!)

Bortsett fra disse unike ideene er det flere vanlige tjenester som også gjør usedvanlig godt, for eksempel:

 • Copywriting
 • Blog Post Creation
 • Logo Creation
 • Søkeordforskning
 • Nettmarkedsføring
 • Voice Overs
 • Nettstedbygging

Jeg har ikke nok ord på denne siden til å liste alle de forskjellige Fiverr-konsertene. Men jeg tror du får poenget - produktene eller tjenestene du kan selge på Fiverr er ubegrensede.

Hvis du fortsatt ikke har noen ideer, sjekk ut denne listen med over 100 måter å tjene penger selv mens du er på college.

Hvordan tjene litt seriøs kontanter med Fiverr

Det er viktig å merke seg at mens du starter med å tilby en $ 5-tjeneste hos Fiverr, har du muligheten til å lade mye, mye mer når du har bevist din verdi. Hvis du er klar til å gjøre noen seriøse penger, er det det du trenger å gjøre for å komme i gang.

Bestem hva du skal tilby - Tenk på dine ferdigheter og hobbyer. Hva slags produkt eller tjeneste vil du tilby? Som du kan se fra alle eksemplene ovenfor er ingen ide en dårlig idé. Du vil bli overrasket over hva folk skal betale for! Det spiller ingen rolle om du er ideen er "der ute" eller er mer vanlig. Velg noe du virkelig liker å gjøre og vil bli betalt for.

Vær også oppmerksom på at du bare skal betale netto 4 dollar per gig etter at Fiverr tar 20% kutt. Ikke velg noe som kommer til å ta deg timer å fullføre. (Du kan gjøre dette etter at du "level-up" og er i stand til å belaste mye mer penger.)

Registrer deg hos Fiverr som selger og legg til et nytt spill - Ditt neste skritt er å registrere deg hos Fiverr som selger. Du kan registrere deg her. I dashbordet ditt kan du legge til en ny konsert. Derfra trenger du også å gi tittelen på konserten din, gi den en beskrivelse, og legg til viktige detaljer som din turnaroundtid.

Tjen rett til å betale mer - Dette hvor Fiverr blir morsomt. Hvis du forblir aktiv og fullfører ti konserter innen tretti dager og beholder en 4-stjerneklassifisering eller over, får du muligheten til å legge til to "ekstra" til ditt konsert på $ 5, $ 10 eller $ 20, og send direkte tilbud på opptil $ 325!

Hold Leveling Up - Fiverr har selgernivåer som gjør at du kan fortsette lading mer og mer for dine tjenester basert på hvor godt du gjør. Når du kommer til femstjerners nivået, vil du kunne legge til gig-ekstras på opptil $ 100, og vil også kunne sende tilpassede tilbud uten maksimale beløp.

Hvordan tjene $ 10,000 på et år med Fiverr (Eksempel)

Jeg vil bruke et veldig realistisk eksempel på hvordan du kan tjene ekstra $ 10.000 i et år med Fiverr.

La oss si at konserten din skriver beskrivelser for Amazon-produkter. (Jeg så dette på Fiverr og likte det!) Du tilbyr $ 5 for en 160-ords beskrivelse for et produkt som noen vil selge på Amazon. Du får ditt ti salg innen tretti dager, som alle er høyt rangert slik at du får lagt til tillegg. Deretter legger du til følgende tillegg:

 • $ 20 - 24 timers turnaround tid
 • $ 10 - Legg til HTML-kode i produktbeskrivelsen

For å tjene den ekstra $ 10.000 trenger du å selge 480 av $ 25-tjenesten eller 343 av $ 35-tjenesten. (Dette er etter Fiverrs kutt av inntektene.) Forutsatt at hver beskrivelse tok deg en halv time for at du skulle tilbringe et sted mellom tre og en halv til fire og en halv time i uken på din travle side.

Vil du gi opp 3-5 timer per uke for en ekstra $ 10.000? Jeg vet at jeg absolutt ville, og det er derfor jeg er en stor talsmann for sidehullene!

Vær også oppmerksom på at gig-statisterne i økende grad kan gå opp når du flytter opp Fiverr-rangeringene. Det ville bety at du enten kunne jobbe mye mindre for det $ 10k eller tjene mye mer! Tenk på all studentgjeld du kan betale tilbake med det beløpet.

Fiverr er et flott sted å komme i gang

Fiverr er et flott sted å komme i gang med din travle side. Når du registrerer deg hos Fiverr, får du tilgang til sine tusenvis av kjøpere. Mens du fortsatt må bevise deg selv, har de tatt noen av de normale sideløpet av markedsføringsarbeidet fra deg.

Klar til å begynne å tjene litt ekstra penger til å betale ned den gjelden? Du kan registrere deg her eller sjekke ut bloggen deres for mer nyttige tips.

Skrive Inn Din Kommentar