Penger

Disse historiene om Triumph vil inspirere deg til å gjøre 2018 ditt beste år enda

Disse historiene om Triumph vil inspirere deg til å gjøre 2018 ditt beste år enda

Det virker som om Amerika vurderer hvert år det "verste året noensinne."

I fjor spurte Slate i overskrift: "Er 2016 det verste året i historien?" Da svarte Buzzfeed med dristig: "Guys, It's Official, 2016 er faktisk det verste året." New York Times kom til og med i 2016-bashing med et op-ed-stykke med tittelen rett og slett, "2016: Verste. År. Noen gang?"

Så hva med 2017? Livet skjedde sikkert, og ... skit fant seg definitivt.

Men det betyr ikke at det ikke var mye bra også. Faktisk skal vi gå ut på en lem og si 2017 var faktisk ganske bra.

Tror ikke på oss? Vi har avrundet noen av våre favoritt inspirerende historier fra året.

Her på The Penny Hoarder, liker vi å fokusere på det positive. Så selv om det var et langt år, ta en titt på noen av disse oppløftende historiene for å hjelpe deg med å bli en lykkelig og sunn 2018.

1. For de med dumpet kreditt score ...

Lese: Her er hvordan denne mamma betalte av 9 kredittkort og økte sin score 284 poeng

Det var 2005, og Melinda Smieja levde av kredittkort.

Hennes 13 år gamle datter hadde nettopp blitt diagnostisert med en terminal hjerne svulst, og mor-datter duoen flyttet til Seattle for å søke behandling.

"Jeg brukte [et kredittkort] til middager; Jeg brukte det til mat, for et sted å bo, "sa Smieja. "Det kom til det punktet hvor alle mine kredittkort var maxed out."

Hennes kreditt score hadde dyppet til 480.

For å betale noen gjeld, forsøkte Smieja å refinansiere boliglånet sitt, som kunne ha spart pengene hennes. Men hun ble nektet på grunn av sin dårlige kreditt score.

År senere, fortsatt i en rut, registrerte Smieja seg for å motta et gratis kredittkort "rapportkort" med høflighet av Credit Sesame. Å ha alle tallene lagt ut - og skreddersydd råd til oppstart - følte hun som om hennes gjeld var mer håndterlig.

"Jeg kunne se og jeg kunne si," OK, dette er hva som skjer her. Dette er min gjeld. Dette er hva som skjer. Dette er hva som gjør min kreditt [interesse] høy, "sa hun.

Smieja begynte å ta små skritt for å reparere kredittpoengene sine. På den tiden skrev vi denne historien, hennes kreditt score var en 764.

Smieja konkluderte med, "[Datteren min] er fortsatt her hos oss, og så gjorde det alt verdt det. Kampen jeg gikk gjennom. De 12 årene i mitt liv har vært oppturer og nedturer, men bare å være i stand til å få den økonomiske tingen av ryggen min har gjort alt en velsignelse. "

2. For de som trenger litt pep i deres skritt ...

Lese: Disse kvinnene hver gjorde en masse penger bare for å miste vekt

Det er kanskje ikke noe bedre for helsen din enn de ærefrykt inspirerende vekttapshistoriene. Du kjenner de jeg snakker om: "Den største taperen" -typer som resulterer i at du sier noe som "Hvis de kan gjøre det, kan jeg gjøre det!"

Tidligere i år fortalte vi historier om kvinner som mistet masse vekt ... og tjente mange penger.

Det er Teresa Suarez, for en. "Det var traumatisk å se skalaen si 266 ... Jeg var deprimert og ble stadig skadet," sa hun. Hun visste at hun hadde truffet 300 pund i takt med at hun skulle.

Hun hadde klamret seg på et treningsmedlemskap, men brukte aldri det. "Jeg betalte i utgangspunktet ikke å gå på treningsstudio i to år," sa hun.

Hun så en artikkel gjennom Facebook om HealthyWage, et selskap som betaler folk for å miste vekt. Suarez trodde, "Hvorfor det ikke?" Og registrerte seg.

Hun satser på seg selv: $ 125 per måned i seks måneder for å miste 60 pounds.

Hun hadde ikke annet valg enn å miste vekten, eller hun ville miste pengene sine. Viser seg, dette var bare motivasjonen hun trengte. Seks måneder senere banket Suarez $ 2,415,28.

"Det faktum at klærne mine ikke er pluss størrelse lenger, er store," sa hun, ingen ordspill beregnet.

Hvis du leter etter en lykkeligere og sunnere 2018, kan du følge Suarez trinn og prøve HealthyWage for deg selv. (Ordspillet det var faktisk ment.)

3. For de som ikke kan se for å redde en krone ...

Lese: Denne 19-åringen er lagret $ 85.000 på 10 år. Her er akkurat hvordan hun gjorde det

Det er ikke lett å spare penger. Vi ser statistikk gang på gang som fremhever denne økonomiske kampen. (Jeg sparer deg tallene for nå.)

Men i august snakket jeg med Robyn Bri. Hun hadde vært omtalt i en artikkel om New Retirement med overskriften "Meet the 18 Year Old Who Has More Retirement Savings, enn gjennomsnittet 50 år gammel."

Aldri, Jeg tenkte.

Jeg reiste ut til Bri, som siden hadde slått 19 og forbereder seg på å flytte inn i hennes sovesal på George Washington University. Sikker nok, hadde Bri jobbet hardt - siden hun var 8 år - for å spare penger. Hittil hadde hun spart $ 85.000.

Hun delte med meg bare hvordan hun hadde gjort det.

Oppdater: Jeg har nylig koblet til Bri igjen via e-post for å se hvordan høgskolen gikk - og hvis hun fremdeles klarte å spare penger.

"GWU er fantastisk.Jeg har nådd ut til forskjellige avdelinger og professorer, slik at jeg kan finne ut alle mine mulige muligheter for å skape den perfekte majoren, som vil lære meg ferdighetene jeg trenger å vite for å få drømmejobben etter college ...

"Jeg har hatt barnevakt på ukentlig basis og bidrar til å ta vare på en eldre mann som nettopp fikk knepirurgi. Jeg har en jobb lined up for neste semester gjennom arbeidstest som hjelper små barn med lekser på et etterskoleprogram. Målet mitt er å spare minst $ 400 i måneden. Jeg har søkt om få stipend i GW for å hjelpe med bøker og annet skolemateriale for neste semester, slik at jeg kan betale min telefonregning og transport, sammen med å spare penger.

"Det har vært litt vanskelig å måtte si nei for å gå ut på middag med venner eller shoppe, men samlet sett elsker jeg virkelig GW og jobber med mine mål som jeg har laget for meg selv."

Jeg kunne ikke vært lykkeligere å høre hvor spektakulært Bri trives på college - og at hun lærer mange av leksjonene jeg skulle ønske jeg hadde lært min ferske år.

4. For de som vrir på gjeld ...

Lese: Jeg var $ 50 000 i gjeld. Her er hvordan jeg betalte ut $ 30.000 av det i 18 måneder

Dette er ikke en annen av disse "Jeg har en velbetalt jobb å betale for min gjelds" historier. Nei. Denne gir realistiske råd laget av rå følelser.

Tilbake i februar åpnet vår seniorforfatter Lisa Rowan om den skremmende $ 51.679 summen av gjeld hun møtte i 2015.

"Jeg hatet min gjeld så mye jeg skrev mengden i Sharpie på et gul firkant papir og stakk det på bokhylle ved siden av sengen min," delte hun. "$ 51.679" var det siste jeg så før jeg sovnet og det første jeg så da jeg våknet. "

Likevel viste det seg vanskelig å snu hennes motvilje til positiv handling - så vanskelig hun kjempet for å frata seg fra sengen noen dager.

Men Rowan gjorde det. Hun lagde mål, hun prioritert, hun hustled - hun gjorde en hel masse matte.

Til slutt klarte hun å betale $ 30.435 på 18 måneder. Left? $ 20.000 i studielån.

Oppdater: Jeg reiste til Rowan nesten et år senere for å følge opp. Hun endte med å refinansiere gjennom Troverdig, noe som reduserte renten fra 6,8% til 3,2%. Hun vil nå kunne svekke disse gjeldene av hennes plate to år før planen.

Skål til en lykkelig 2018, Lisa!

5. For de foreldrene som føler seg helt frazzled ...

Lese:

  • 4 Supermoms Fortell oss hvordan de balanserer å jobbe hjemmefra med Raising Kids
  • Dette paret kjører for løft og gjør opp til $ 1500 / uke mens du reiser barn
  • Denne familien på 4 sparer $ 3.600 / år bor i et 200-talls fot liten hjem

OK, OK. Jeg vet at du er overveldet som det er, og lesing av lekser er trolig det siste du vil legge til i oppgavelisten din. Men stol på oss: Disse tre historiene er verdt det.

Begynn med historien om fire "super moms", som la vår fotograf Heather Comparetto skygge sine hektiske arbeidsdager. Hver kvinne åpnet seg for virkeligheten av å være arbeidende forelder og tilbød råd om å komme igjennom det hele.

Les deretter om hvordan Sam og Susen Meteer, foreldre til fem, er et Lyft-tag-team. Sam er en sjette klasse lærer, så han kjører etter jobb, om natten. Susen er en oppholdsmor som mister barna på skolen og fortsetter å kjøre med Lyft.

Duoen klarer å gjøre en ekstra $ 1500 i uken, som går mot levekostnader. "Det holder melk på bordet," sa Sam.

Til slutt, ta inspirasjon fra Andrew og Gabriella Morrison, som flyttet ut av deres 2 200 kvadratmeter hjem og inn i et lite hus på 200 kvadratmeter.

"Vi begynte å gjenkjenne den økonomiske og energiske levekostnaden [i større hjem] og hvor opptatt vi forsøkte å opprettholde det," sa Andrew. Så, de downsized, som inkluderte rensing 80% av sine eiendeler.

Jeg er ikke engang en forelder, men disse historiene motiverte meg til å sparke mitt bytte i utstyr dette nye året!

Hold hodet høyt i 2018

Alt i alt, vet at livet vil hånden gi deg opp og nedturer - og 2018 vil ikke være annerledes. Men å ta notater fra disse positive historiene kan gi deg inspirasjonen til å trekke deg opp og gå videre.

Carson Kohler (@CarsonKohler) er en junior forfatter på The Penny Hoarder. Hun føles som om 2017 var hennes beste år ennå (til tross for alt hennes økonomiske feil…).

Skrive Inn Din Kommentar