Liv

Dette er nøyaktig hvordan du sparer litt penger på din dyre bilforsikring

Dette er nøyaktig hvordan du sparer litt penger på din dyre bilforsikring

Vi vet alle faktorer som din alder og ulykkeshistorie kan i stor grad påvirke bilforsikringsrenten.

Men visste du at du parkerte bilen din i en garasje om natten, kunne få deg en rabatt?

Eller at ved å nevne din alma mater, kan forsikringsagenten kutte deg en avtale?

Slik sparer du på bilforsikring.

1. Få ditt forsikringspoeng

For mange er bilforsikring bare en av de tingene hvor vi hule inn og betale. Fordi, akkurat som den elektriske regningen og telefontjenesten, trenger vi det, ikke sant?

Ja. Det er ikke noe å komme seg rundt bilforsikring, dessverre. Men en måte du kan spare penger på, er å handle rundt og sammenligne priser minst en gang i året. Mindre enn 50% av oss gjør det, ifølge denne undersøkelsen fra The Zebra, selv om 81% av oss rapporterer å ha lavere priser.

Så, akkurat som du sammenligner prisene på flyreiser, sko og bærbare datamaskiner før du kjøper, hvorfor ikke sammenligne bilforsikring?

The Zebra, en søkemotor for bilforsikring som tilbyr "forsikring i svart og hvitt", sammenligner alternativene dine fra 204 leverandører på mindre enn 60 sekunder.

Slik fungerer det:

1. Gå over til Zebras søkeplattform. Skriv inn bilens år, merke og modell, og postnummeret ditt. Fortsett med å svare på spørsmål om dine kjørevaner, din bil og ditt liv.

På høyre sidefelt vil du se priser øke eller redusere basert på svarene dine. For eksempel, hvis du har kommet inn i en ulykke - det var din feil - i de siste tre årene, vil prisene ditt sparke opp. Det er interessant å se hvilken effekt svarene dine kan ha.

2. Etter omtrent to minutter med spørsmål er det på tide å sammenligne. Zebra gir deg et "Forsikringspoeng", som ligner på kredittpoengene dine, med unntak av bilforsikring, og det lærer deg hvordan du får bedre priser. Nettstedet gir deg også ulike muligheter for dekning.

Når du er klar til å vurdere alternativene dine og velge et tilbud, kan du også motta en telefonsamtale fra The Zebra for ekstra støtte.

En fin representant (et ekte, levende menneske) på linjen spør om du vil snakke med en spesialist. Hvis du er virkelig interessert i bilforsikring og ønsker å spørre alle spørsmålene, dette kan være den perfekte tiden.

Ellers bare hold shoppin 'rundt og veie alternativer gjennom The Zebra.

2. Nevn din lavrisikobeslutning

Merkelig nok, å nevne ditt yrke, kan spare deg for et bunt på premier.

Det er fordi forsikringsselskaper følger trender, for eksempel hvilke yrker som minst sannsynlig har en ulykke.

Disse betraktes som "høyrisiko" yrker, ifølge DMV.org, et nettsted som ikke formelt er knyttet til et statsforetak, men som har som mål å hjelpe folk å navigere i DMV-systemet:

 • leger
 • advokater
 • Eiendomsmeglere
 • Bedriftseiere og ledere
 • arkitekter
 • Selgere

På den annen side betraktes disse som "lavrisiko" yrker:

 • Forskere
 • Sykepleiere og første respondenter
 • piloter
 • Regnskapsførere førere~~POS=HEADCOMP
 • lærere
 • Artister

"Fordi disse yrkene regnes som stabile og krever en meget detaljert personlighetstype, er de forbundet med lavere ulykkesfrekvenser," skriver DMV.org.

Så hvis din forsikringsagent ikke spørre om jobben din, vær sikker på å la ham eller henne få vite det. Det kan spare deg litt!

3. Betal bare for Miles du kjører

Kjør ikke mye? Bilforsikringsselskaper bryr seg ikke om du bare putter til matbutikken en gang i uken. Du får fortsatt en heftig regning.

Men i dag blir bilforsikringspolicyene mer tilgjengelig.

Hvis du ikke er sikker på hvor du skal begynne i søket ditt - eller hvis betal-per-mile forsikring vil betale seg, kan du få et gratis tilbud fra en rekke nettsteder, inkludert MetroMile.

Med MetroMile betaler du en basisrente, deretter noen få cent per kilometer. Priser vil variere fra sjåfør til sjåfør, men her er et eksempel: Betal en base på $ 30 i måneden, pluss 3,2 cent per kilometer. Så si at du kjører 500 miles; Det er $ 46 per måned for bilforsikring.

Det inkluderer fortsatt alle de vanlige forsikringsdekslene, inkludert kroppsskade, skade på eiendom, uforsikret og underforsikret bilistdækning, kollisjon ... (les resten her).

For øyeblikket er MetroMile tilgjengelig i California, Illinois, New Jersey, Oregon, Pennsylvania, Virginia og Washington. Hvis du ikke bor i en av disse statene, ikke vær redd. Du kan legge til navnet ditt på ventelisten.

4. Etch din vin

Har du noen gang hørt om etsning av bilens VIN i hvert vindu på bilen din?

Dette betyr ikke å bryte ut lommekniven og skrape den over vinduene dine. Det betyr å gå til en forhandler (eller velge et billigere alternativ, et sett fra Amazon) og ha bilens VIN permanent inngravert i vindusvisker og vinduer.

Ifølge Allstate og andre forsikringsselskaper vil dette avskrekke tyver, fordi de ikke lenger kan tjene penger på bilens vinduer. Det gjør også bilen vanskeligere å avhende når alt er sagt og gjort.

Men før du ber forhandleren din om å utføre denne tjenesten, må du sjekke med forsikringsbyråen for å sikre at du faktisk får rabatt - og at kostnaden vil være verdt det.

AARP rapporterer at noen forhandlere vil snike denne tjenesten i for et par hundre dollar, slik at forbrukerne dazed og forvirret - og uten rabatt.

5. Endre måten du betaler på

Neil Richardson, en lisensiert forsikringsagent på The Zebra, sier at det å endre måten du betaler kan være en smart måte å redusere forsikringskostnadene på.

Zebra's 2016 State of Auto Insurance Report avslører det Å betale regningen i sin helhet, i stedet for i rater, kan spare deg for rundt $ 62 i året.

Hvis du ikke kan hoste opp den store delen av endringen på en gang, ingen bekymringer. Richardson sier det også Elektronisk overføring av midler fra en bankkonto kan spare deg $ 28 årlig.

En annen fordel med elektroniske overføringer? Du kan sette dem på autopay og aldri gå glipp av en regning - men sørg for at du har nok penger på kontoen din, slik at du ikke står overfor overføringsgebyrer!

6. Ta en kjørebane

OK, dette er ikke en morsom en, men det kan banke litt penger ut av forsikringsrenten din.

Før du registrerer deg, sørg for å rådføre deg med din forsikringsselskap for å sikre at du kjører kurset, vil du ha en rabatt. (Du ønsker ikke å betale for en klasse - og sitte helt gjennom det - for ingenting.) Spør også om forsikringsselskapet gir kursrabatter; noen gjør.

Vanligvis kan yngre drivere, de under 21 år, ta en førerkurs. Eldre sjåfører, de over 50 år, kan ta en defensiv kjørebane.

DMV.org har mer informasjon om disse kursene.

7. Studie Hardere og få en god karakter rabatt

Det er ingen hemmelige yngre drivere vil betale høyere premier.

Imidlertid er disse yngre stasjonene kvalifisert for en "god klasse" rabatt. Hvorfor? Statistikk har vist at de som får gode karakterer, er mindre sannsynlig å komme inn i en bilulykke, ifølge DMV.org.

De fleste bilforsikringsselskaper har disse kravene:

 • Drivere må være yngre enn 25 år
 • Bli med på heltid på en videregående skole eller på college
 • Opprettholde et B-gjennomsnitt (3,0 graders gjennomsnitt)

Mange byråer må se et rapportkort eller et signert brev fra skolens administrator.

Du kan lese mer om studentrabatter her.

8. Flytt til Maine

Ja, staten du bor i, kan i stor grad påvirke bilforsikringspremier.

Maine har ære for å ha de laveste gjennomsnittlige bilforsikringspremiene i landet, ifølge forsikringsselskapet. Priser klokke inn på $ 864 i året, mindre enn halvparten av kostnaden av stater som Florida, Rhode Island, Connecticut og Louisiana ..

Og bare for posten, holder folk i Michigan tittelen på dyreste forsikring, med den gjennomsnittlige personen som betaler $ 2.394 i året.

Så vi forteller deg ikke å flytte ... men Maine er ganske rimelig i forhold til de fleste stater.

9. La oss følge deg

Dette vil ikke være for alle, men hvis du ikke har noe imot din forsikringsbyrå som sporer kjøreloven din, kan bruksbasert forsikring hjelpe deg med å spare.

Ta for eksempel Progressives øyeblikksbildeprogram. Gjennom en app eller plugin-enhet overvåker den hvilken tid på dagen du kjører, plutselige endringer i akselerasjon og bremsing og hvor mye du kjører. Basert på det - hvis du er en lyddriver - kan du ende opp med å betale mindre.

Nationwide, Esurance og Safeco har alle også lignende programmer.

10. Ikke glem å hakke

Online-sammenligningsverktøy er en fin måte å begynne å jobbe med et tilbud på, men du bør alltid følge opp med en telefonsamtale, fordi det aldri gjør vondt for å prøve å prutte med en liveagent.

Ikke vær redd for å spørre dem om de kan gjøre det bedre enn deres første tilbud, og ikke glem å utnytte de andre online sitatene du har trukket.

Hvis et annet selskap har en funksjon eller en pris du liker bedre, se om de vil slå den eller i det minste matche den.

(Tips: Hvis du allerede er forsikret, prøv å gjøre dette med ditt nåværende selskap. Fortell dem at du for tiden handler og lurte på om de kunne gjøre det bedre enn din nåværende rate.)

Skrive Inn Din Kommentar