Penger

Er du en tidlig fugl? Disse 14 jobbene er perfekte for morgenfolk

Er du en tidlig fugl? Disse 14 jobbene er perfekte for morgenfolk

En gang hadde jeg en jobb der jeg måtte oppe på jobb klokken 4:45. Det var hyggelig å være ute av arbeid tidlig om ettermiddagen, men klokka 4:00 var ikke akkurat min kopp te.

Men for mange mennesker er det best å komme seg opp på sin arbeidsdag når man står opp lyst og tidlig. Mens noen foretrekker nattugle yrker, hvis du er naturlig tilbøyelig til å stå opp før solen stiger, kan noen av disse tidlig morgen jobbene være akkurat for deg.

1. Baker

Når bakerier åpner om morgenen, må personalet være klar til å servere folk med et smil og oppvaske sine ferske bakevarer. Siden plukke opp en muffin eller croissant er et morgenritual for mange, trenger noen å være der fint og tidlig for å sørge for at de velsmakende godbitene er klare.

Du kan starte din egen bakevarer bedrift eller jobbe for noen andre, men uansett, å jobbe på et bakeri er en god måte å starte arbeidsdagen din lyst og tidlig på. For å få denne konserten, bør du ha mat og bakervarer, men noen bakerier vil trene folk som er ivrige etter å lære tauene.

2. Barista

Hver morgen stopper horder av ubevisste arbeidere på deres lokale kafeer for en cuppa joe for å hjelpe dem med å starte dagen. Baristas og kaféarbeidere må være på jobb lyst og tidlig for å få alt klart for folk å stoppe inn for deres morgenrett.

Arbeidsoppgaver omfatter vanligvis å lage drikkevarer, betjene kunder, rense og kjøre et kasseapparat. Restaurant og barista-opplevelse er nyttig, men mange kaffebarer er villige til å trene den rette personen som kan ha et smil på ansiktet hans kl. 4

3. Pilot

Når flyet tar av klokka 07.00, gjett hvem som skal være der langt tidligere? Det stemmer, folkene flyr flyet. Hvis du liker å være oppe i luften, bør du vurdere å trene for å bli pilot. I tillegg er reisevilkårene for jobben enorme. Tilbring denne helgen i Barcelona, ​​og tilbring deretter neste helg i New York City!

Kvalifikasjonene er strenge for å bli en kommersiell eller privat pilot, og du må passere omfattende trening og kunne passere en fysisk pilot. Mens mange kommersielle piloter har omfattende militære bakgrunner, gjør ikke alle private piloter.

4. Flight Attendant

Vil du tilbringe dagen i luften, men har ikke lyst til å bli pilot? Flyselskaper trenger flyveselskaper for å holde alle trygge på flyet i tillegg til å servere drinker og måltider, rydde opp og hjelpe folk med å bruke de vanskelige underholdningssystemene i flyet.

Dette er en god jobb for en tidligfugl, siden en flytur på 7:00 starter ombordstigning langt tidligere, og flyveselskaper må være der i god tid. Mens flyselskapene har forskjellige krav, må du generelt være minst 21 år og ha et videregående diplom eller GED.

5. Flyplassbilagent

Når folk trenger å sjekke inn to timer tidlig for sin sprengningsdag, må flyselskapsmedlemmer være der for å hilse på dem, hjelpe dem med å sjekke sine poser og tilby hjelp til å komme seg til porten.

Dette er også en god jobb for reiseelskere med andre forpliktelser som barna skal hente fra skolen og andre vanlige forpliktelser. Du kan ofte jobbe på en flyplass og holde en noe vanlig tidsplan, men du kan fortsatt ha mange reisepenger.

Skift kan begynne klokken 4 eller enda tidligere, så dette er definitivt en jobb for tidlig morgen folkemengden. Selvfølgelig, noen skift varer sent på kvelden også, så vær sikker på å finne ut den spesifikke timeplanen for enhver stilling før du forplikter deg.

6. Morgenradio DJ

Har du ubegrenset tidlig morgen entusiasme? Overvei å bli en morgenradio DJ og plukke de riktige melodiene, hoste de beste konkurranser for lyttere og gi trafikkoppdateringer for å hjelpe alle andre til å komme seg til arbeid. Arbeide som en morgen DJ tilbyr mange fordeler, inkludert gratis show-billetter, lokal berythet og hoppe over rushtid siden du er på jobb så tidlig.

Morgenradio-DJ'er starter ofte med små lokalsamfunn eller høyskole radiostasjoner, noen ganger som frivillige, før de går videre til betalte konserter på større stasjoner. Du trenger en god radio stemme, en evne til å være kult under press og noen hjul av tidligere kringkasting erfaring for å bevise din mettle i dette konkurransedyktige feltet.

7. Mail Carrier

Tilbring arbeidsdagen din med rundene og leverer brev og pakker til folk langs ruten din som postbærer. Folk som jobber for postkontoret må vise seg lyse og tidlige for å få posten organisert og klar for dagen før de treffer veien og begynner å levere. Mange skift slutter tidlig på ettermiddagen.

For å kvalifisere for denne konserten må du være minst 18 år gammel, en amerikansk statsborger eller fast bosatt, ha en god kjøreoppføring og kunne passere en rekke screeninger (inkludert kriminelle, medisinske og medisinske kontroller).

8. Avislevering Person

Dagene mellom avisleverandørene er stort sett over. Nå, i stedet for barn på sykler lobbing rullet papirer i nabolaget busker, er mange avisleveranser folk voksne som kjører sine ruter for disse tidlig morgen jobber.

Siden folk ønsker å lese papiret først om morgenen, kan denne konserten begynne veldig tidlig. Noen ruter innebærer levering til bedrifter og lommebøker i bulk, mens andre involverer levering fra dør til dør. Generelt må du ha en god kjøreopptegnelse og pålitelig bil (selv om noen bulkleveranser gir en lastebil for deg å kjøre), og mange av disse stillingene betaler kjørelengde i tillegg til en timelønn.

9. Morning News Producer

Hvis du elsker å jobbe med å bryte nyheter, bør du vurdere å bli en morgennyhetsprodusent. Produsenten driver vanligvis forestillingen og organiserer regissøren, studiobesetningen, journalister, fagfolk og fotografer, og får alle til å sette sammen en høy kvalitet nyhetsmelding hver dag. Plikter inkluderer å overvåke ledningen for historier, finne ledninger, kommunisere med alle, sørge for at timingen er riktig, og redigere og organisere showet slik at strømmen er perfekt.

Du trenger relevant erfaring for disse stillingene, og en høyskoleutdanning i kringkasting er veldig nyttig, i tillegg til gode kommunikasjonsevner og sosiale medier kunnskapsrike.

10. Avfall og resirkulerbare materialer

Avfalls- og resirkulerbare materialer samlere starter sine dager lenge før du hører lastebilene rommelen gjennom nabolagets første ting om morgenen. Lastebiler har vanligvis drivere og hjelpere.

Hvis du kjører, trenger du et kommersielt førerkort. Mens erfaring er foretrukket, lærer drivere og hjelpere vanligvis informasjon om jobbene sine når de jobber, inkludert hvordan man bruker dumpervogner og sidelaster. Oppfyllingsopplevelse er foretrukket, spesielt for drivere, selv om hjelpere kan ha varierte bakgrunner, inkludert konstruksjon og manuell arbeidskraft. Mange av disse jobbene krever også at folk skal passere en bakgrunnskontroll og narkotiketest.

11. Lastebilsdriver

Du vil ikke bli sittende fast i rushtidstrafikk hvis du er en lastebilsjåfør. Det er derfor mange førere begynner lyst og tidlig (tenk klokken 4 eller tidligere) for å slå rushen og starte dagen på veien.

For å kvalifisere for en kjøre jobb må du oppnå et kommersielt lastebils førerkort, bestå medisinske eksamener og demonstrere oppmerksomhet på detaljer og evne som er nødvendig for å manøvrere ditt kjøretøy på en sikker måte gjennom tung trafikk, dårlig vær og storbyer.

12. Supermarked Stocker

Hvis du går inn i det lokale supermarkedet tidlig om morgenen, vil du sannsynligvis se et lagerhold som jobber hardt på å fylle hyllene og få dagligvarer klar for folk å hente den dagen. For å holde gangene klar for shoppingstopp, har supermarkeder vanligvis et overnatter eller tidlig morgenbesetning som er hardt på jobben på strømpene. Vær klar til å gjøre noe tungt løft under skiftet mens du organiserer og lager en rekke bokser og bokser.

13. Farmarbeider

Bønder er tradisjonelt kjent som folk som er oppe før daggry, går på jobb i markene og låger så snart solen kommer opp, om ikke før. Hvis du vil jobbe hardt først om morgenen, bør du vurdere å få jobb på en gård. Fra melking av kyr for å skyte opp traktoren og manøvrere den over feltene under planting eller høstsesong, vil denne jobben gi deg de tidlige morgentimene du ønsker.

Opplev operativ landbruksutstyr og arbeid på gård er foretrukket, selv om mange bønder er villige til å trene mennesker med god holdning og arbeidsmoral.

14. Freelancer

Hvis du jobber med en angitt tidsplan, er ikke tingen din, sett på en av de mange feltene der du kan være din egen sjef.

Frilansskribenter setter vanligvis sine egne timer og arbeider når de har tid eller finner inspirasjonen. For denne jobben må du kunne skrive godt og holde seg til tidsfrister. Ingen formell trening er nødvendig, men å ha en samling publiserte klipp er en god måte å få foten i døren.

Hvis du jobber for et designfirma, må du vanligvis holde kontortid, men hvis du jobber som freelance grafisk designer, kan du i stor grad holde dine egne timer, bortsett fra angitte tider for å møte kundene. Dette betyr at du kan våkne opp klokka 4 og jobbe til klokken 12.00 hvis det er den planen som passer best for deg. Du trenger et godt øye for design, og mange finner en høyskole grad i grafisk design eller et relatert felt å være svært nyttig.

Trenger du flere ideer? Her er noen andre måter å tjene penger som freelancer.

Kristen Pope er frilansskribent og redaktør i Jackson Hole, Wyoming.


Skrive Inn Din Kommentar