Liv

Hvordan en gratis biltilbehør sparer denne kvinnen $ 720 / år

Hvordan en gratis biltilbehør sparer denne kvinnen $ 720 / år

Susan Gibbons kjører ikke mye. Hun jobber hjemmefra. Noen ganger svinger hun ved supermarkedet eller på legekontoret, men det handler om det.

Og hun betaler bare $ 35 / måned for bilforsikring.

Siden hennes nye forsikringsselskap ga henne en liten gadget til å plugge inn i bilen, betaler hun kilometer. Det sparer henne om $ 720 / år.

"All min kjøring er rundt nabolaget mitt," sier Gibbons, 55, i Philadelphia. "Noen miles her, noen miles der."

Å være en sjelden sjåfør, hun ble lei av å bruke så mye penger på bilforsikring.

"Jeg betalte State Farm $ 1100 i året, så jeg kunne se på bilen min i oppkjørselen min," forklarer hun.

Det var ingen mening for Gibbons at noen som henne, som enkelt kjører mindre enn fem miles om dagen, burde betale samme hastighet som noen som kjører 50 miles om dagen.

Hun fant Metromile, en San Francisco-basert oppstart som forsøker å revolusjonere bilforsikringsbransjen. Det tilbyr kjørere med lav kjørelengde et unikt nytt alternativ: Pay-as-you-go forsikringsdekning.

En liten doodad som plugger inn i bilen din

Hvordan vet Metromile hvor mange kilometer du kjører?

Den sporer kilometertallet ditt via en gratis enhet kalt Metromile Pulse, som du kobler til bilens diagnostiske port. Denne gizmoen overfører kjørelengde til Metromile via et trådløst nettverk.

Det er blitt sammenlignet med Fitbit for bilen din.

Kunder betaler vanligvis en flat avgift på $ 35 per måned, pluss 5 cent per kilometer - selv om det varierer avhengig av faktorer som sted og hvor lenge du har kjørt.

Gibbons viser at bilforsikringsregningen har gått ned med $ 720 i året.

"Det er en stor besparelse," sier hun. "Det er bare penger jeg ikke bruker hver måned. Jeg er en sparer, og når som helst du kan kutte en regning, hjelper det deg med å spare. "

Nå, fordi vi alle er kyniske uavhengige amerikanere som er forsiktige med storebror, kan enkelte potensielle kunder ha personvernproblemer om dette systemet.

Gibbons er ikke bekymret for det. Det er ikke som at noen på Metromile ser på henne. Hun vet at enheten som ble installert i 2007, Toyota Corolla, sporer bare antall kilometer som kjøres for fakturering.

"Jeg forstår at noen mennesker aldri ville plugge noe inn i bilen for å gi noen tilgang til sine data, men det bryr meg ikke," sier hun. "Dette er det 21. århundre. Den yngre generasjonen, de går alle rundt med sin plassering på telefonen, og hver app vet hvor de er. "

Hun har også oppdaget fordeler ved enheten som er koblet til Corolla's diagnostiske system: Den kan koble til appen på telefonen for å minne henne om hvor bilen er parkert. Og da dashbordets "sjekk motor" lys fortsatte, fikk hun en tekstmelding fra Metromile som fortalte henne hvorfor.

Som Cord-Cutting for bilen din

Hun pleide å kjøre mer. Men Gibbons, som jobber i finans for den føderale regjeringen, kan nå gjøre det meste av sitt arbeid hjemme. Og hun bor innen gangavstand fra mange butikker og restauranter.

Før hun byttet forsikringsselskaper i 2015, hadde Gibbons vært en statsgårdskunde siden 1985. Ja, 30 år. Tre tiår.

Men State Farm kunne ikke gi henne den typen rabatten hun lette etter, og det var det som ba henne om å lete etter alternativer.

Hun er den typen kunden Metromile er bygget for - kjørere med lav kjørelengde som byboere, pensjonister og de som jobber hjemmefra. Metromile sier at tjenesten er ideell for folk som kjører mindre enn 30 miles om dagen eller rundt 200 miles i uken.

Hvis du tenker på å registrere deg, er det noen ting å huske på:

  • Metromile's bilforsikring er nå tilgjengelig i California, Illinois, New Jersey, Oregon, Pennsylvania, Virginia og Washington.
  • Bilen din må være laget siden 1996 for å kvalifisere.
  • Etter at du har registrert deg, vil selskapet sende deg en gratis enhet som plugger inn i bilen og sporer kjørelengde (det er hvordan det sparer penger!)

Grunnlagt i 2011, Forsikringsselskapet er også å satse årtusener vil bli fristet av billigere, tilpasset bilforsikring - På samme måte som de kutter snoren, klyver kabelabonnementene og en million kanaler de ikke trenger.

"Jeg meldte meg på ventelisten før den var til og med tilgjengelig i min stat," sier Gibbons, en bosatt i Pennsylvania. "Det er mye for meg."

Finn ut om det vil hjelpe deg med å spare på snagging et gratis tilbud.

Mike Brassfield ([email protected]) er en senior forfatter på The Penny Hoarder. Han betaler klart for mye for bilforsikring.

Skrive Inn Din Kommentar