Liv

$ 1500 i leie - for det ?! Her er hvor mye plass du kommer til i 30 amerikanske byer

$ 1500 i leie - for det ?! Her er hvor mye plass du kommer til i 30 amerikanske byer

Å betale leie er ikke en god følelse.

På den første i hver måned føler jeg at jeg kaster en betydelig prosentandel av lønnsslippet mitt i et svart hull - eller verre, til min utleier.

På den lyse siden betaler jeg for en komfortabel mengde plass; hvis jeg bodde i en annen by, kan det ikke være tilfelle.

Det faktum virkelig rammet hjem da jeg så på en nylig studie fra RENTCafé, som avslørte hvor mange kvadratmeter $ 1500 i leie vil få deg i 30 amerikanske byer.

Selv om jeg visste at leien varierte mye, avhengig av hvor du bor, var resultatene - og spesielt den visuelle måten de ble presentert på - ganske slående.

Du må se det selv

Hvor mye (eller lite) $ 1500 i leie får deg i 30 byer

Ved hjelp av data fra søsterselskapet Yardi Matrix, analyserte RENTCafé "leilighetsstørrelse og leie data på tvers av alle flerfamilieutleiefirmaene på 50 + enheter over de 30 største amerikanske byene etter befolkning."

Her er resultatene (svever over en by for å se eksakte tall!):

Topp 30
Lag din egen infographics

Wow.

Med andre ord, hvis du klarte å finne et studio i Manhattan for $ 1500 per måned (lykke til!), Ville det passe "inne i stuen til et fire-sengs, tre-bad Memphis hjem du kunne leie for samme mengde av kontanter. "

Forresten, dette er ikke den første studien vi har sett som gjør at Tennessee ser ut som et ganske bra sted å leve ...

Ikke imponert over byens kvadratfot?

Det kan være på tide å flytte, få noen romkamerater, handleferdigheter eller leie ut ledig plass på Airbnb. Du kan også prøve å bruke en av disse kreative strategiene for å redusere leien din - eller forhandle den før du går inn.

Eller vurder å kjøpe et sted.

Det kan ikke være så vanskelig som du tror: Du kan få hjelp med dette programmet eller denne, eller i enkelte byer, til og med finne et hus gratis.

Din tur: Hvordan stakk din by?

Susan Shain, seniorforfatter for The Penny Hoarder, søker alltid eventyr på et budsjett. Besøk hennes blogg på susanshain.com, eller si hei på Twitter @susan_shain.

Skrive Inn Din Kommentar