Pensjonering

Hva er nummeret ditt?

Hva er nummeret ditt?

Hei. Dette er Jeff Rose, GoodFinancialCents.com. I dag spør jeg spørsmålet,

"Hva er nummeret ditt?"

Grunnen til at jeg stiller dette spørsmålet er fordi en av de vanligste tingene jeg kjører inn når jeg møter med en klient for første gang, er at den eneste tingen de er helt besatt av, tunnelvisjon, det eneste de kan fokusere på på, er hvor mye de skal gjøre. Hva er renten som de skal gjøre på pengene sine? Hvor mye tilbake? Med hvor mange dollar skal de se kontoen deres vokse hver måned?

Når jeg jobber med klienter, kan jeg ikke stresse nok hvordan uviktig det er. Du er som, "Vente! Hva? Hva mener du? "Her er hva jeg snakker om. Når du bare er fokusert på hvor mye du skal gjøre, går du helt glipp av den økonomiske planleggingsprosessen. Tilfelle i pkt. Eksempel hadde jeg en klient som var så pistolen på å få 12% avkastning (dette var før 2008 tenkte deg), at han ble investert i 100% aksjer og gjort andre typer strategier som bygger på hans alder, basert På hans risikotoleranse, basert på inntektene som trengs, var han altfor aggressive. Han hadde mer penger enn han visste hva han skulle gjøre med, men han var så død på å gjøre 12% at han satte sin økonomiske støtte i fare.

Ikke fokus på feil nummer

Du kan ikke være så enwrapped i hvor mye avkastning du skal gjøre. Hva du trenger å fokusere på først og fremst er hvor mye du trenger, noe som betyr hvor mye inntekt du trenger per måned for å betale regningene, for å ta vare på boliglånet hvis du fortsatt har en, for å ta vare på din helseforsikring premium hvis du må betale det, for å ta vare på ferien du vil ta, for å ta vare på pengene du trenger for å ødelegge barnebarnene dine, for å gjøre alt du vil gjøre for dem. Det er de tingene du må fokusere på først. Og hva innebærer det? Det innebærer et budsjett. Jeg vet at folk flest hater budsjettering, men det er de tingene du må identifisere for å innse hvor mye du faktisk trenger i en måned til måned.

Når du får det nummeret, fører det deg til hvor mye du trenger å bli investert i aksjemarkedet, obligasjoner osv. Den enkelte som var så pistol i å forsøke å gjøre 12%, i virkeligheten behøvde han bare å netto 4% til 5% avkastning, og han ville vært bra. Jeg vet ikke om han selv trengte så mye. Men han var så død satt på å prøve å gjøre 12%.

The Flip Side of The Coin

Jeg har hatt andre personer som var ekstremt, ekstremt konservative. De ville bare gjøre trygge, garanterte investeringer. Når vi så på pensjonsutsikter, så vi på deres trygdeordninger, og vi så på om de hadde pensjon, det vi oppdaget var at de trengte en anstendig sum penger hver måned for å leve av. Basert på hva de hadde lagret og basert på hva rentene betalte på de investeringene de hadde lagret, genererte det ikke nesten nok inntekt per måned til hvor de til slutt skulle få et underskudd. Dessverre, når det gjelder pensjonsplanlegging, er det ingen regjeringskreditt ut programmer som skal legge til penger på pensjonskonto fordi du tok for mye ut. Så ikke forvent noe slikt.

Du må fokusere på inntektsbehovet - hvor mye du trenger per måned. Det er den avgjørende delen av den økonomiske planleggingsprosessen som de fleste mennesker overser, fordi de blir så fokuserte på hvor mye de skal gjøre interesse klokt. Det jeg ikke vil si er det siste, men det er definitivt ikke i de første trinnene i den økonomiske planleggingsprosessen.

Så spør jeg deg, "Hva er nummeret ditt?"Tallet er ikke renten du skal gjøre. Tallet er hvor mye du skal trenge per måned for å leve av. Så vær så oppmerksom på det. Gjør et budsjett. Finjuster tallene dine for å få en følelse av hvor du egentlig er. Da får du en sann følelse av hva ditt virkelige nummer er.

[fmecalc cid = "1" w = "520" c = "4" s = "3" gs = "1" incd = "1" lokk = "V1-1-17-12-8"]

Skrive Inn Din Kommentar