Liv

5 Unike gaver til fotballfaner vil score deg poeng denne høytiden

5 Unike gaver til fotballfaner vil score deg poeng denne høytiden

I årevis fant jeg meg selv å få min pappa de samme gaver hvert år til jul (og hans desemberbursdag): golfballer og logo-t-skjorter og sokker for å feire sine favorittsporter.

I fjor endte jeg med å forgrene seg litt og kjøpte ham en bærbar putting green slik at han kunne jobbe med sitt korte spill hvor han ønsket. Jeg ble også gal og ga ham et skjerf i stedet for sokker. Selv med disse to nye gaver, følte jeg seg fortsatt ganske lame.

I løpet av årene, Jeg følte meg som en fryktelig datter og subpar gave giver, i hvert fall for pappa, som spurte hva han ville, svarte alltid: "Jeg trenger egentlig ikke noe." Svært nyttig.

Så, jeg fortalte meg selv at jeg ville bli den største gavegiveren (for begge foreldrene) i år. For å fortsatt kunne betale mine regninger og spise det sporadiske måltidet, Jeg ville trenge å finne gaver som var både personlige og rimelige.

Hvis du er som meg, og trenger å finne noe kreativt - men rimelig - gaver til fotballfanen i livet ditt, sjekk ut elementene nedenfor.

1. Custom Wood Football Billett: $ 20

Ingenting sammenligner seg ganske godt med å se ditt favorittfotballlag i sin hjemmestadion, omgitt av jubel og jenter av andre fans.

Enten du ønsker å overraske noen ved å fortelle dem at de skal delta på et kommende spill eller hvis du planlegger å feire en spesielt minneverdig opplevelse, velg denne tilpassbare trefotballbilletten fra Iheartlaser på Etsy.

Laget av aldetre og klippet av lasere, måler sluttproduktet ut til 2 inches høyt med 5½ tommer lang, med en ⅛ tommers tykkelse. Utenfor fotballen, den billetter kan også tilpasses for flyreiser, konserter og andre sportsbegivenheter for en beskjeden pris på $ 20 per billett.

2. College Football Custom Armbånd: $ 13

For smykker som bærer fotballfans i ditt liv, er dette tilpassede stemplet aluminiumsarmbånd en stilig måte å vise frem sin kollegiale fotball stolthet.

Dette håndlagde elementet kan inneholde enten skolens navn eller maskot på utsiden, samt et valg for å inkludere skolens initialer eller mottakerens initialer på innsiden av armbåndet.

I stedet for å betale mer for et sterling sølv armbånd, vil dette aluminiumsalternativet ikke tarnere, ifølge selgeren.

Hvert armbånd kommer med et hjerte stempel inkludert, så sørg for å la Etsy butikk eieren vet om du foretrekker å ikke ha den stemplet inn i din gave.

3. Flaskeklubbs øredobber: $ 9

Et mer quirky smykker element for profesjonelle fotballfans, disse smarte flaskehetten øredobber er tilgjengelige fra 4EverTreasurdKpsakes.

Disse håndlagde, dangly prydene er skapt av flattede flaskehett og en høykvalitets harpiks for å sikre at teambildet vises tydelig.

Collegiate team øredobber er også tilgjengelig. For dine ikke-fotball-venner er det andre flaskehettpressede design i form av nålminnere for dine ikke-fotball-venner.

4. Personlig Football Onesie: $ 21,99

Hvis fotballfanatikeren i livet ditt er en ny forelder eller vil være omsorg for et nyfødt snart, kan denne personlige fotballkjolen fra LarkspurLettering være akkurat det de ønsker.

Dette antrekket, komplett med hvite fotballsko, er laget av supersnabb kaninskinn merket bomull. Tilpasset varsitetsbokstaver og nummerering på baksiden er inkludert.

5. Custom Football Pet Bandana: $ 16.99

For de med furry barn i stedet, er det en rekke college fotball-tema kjæledyr bandanas tilgjengelig fra Barkopolis.

Bandanaene er håndstitched for å vise laget ditt valg, sammen med kjæledyrets navn i en rekke skrifttyper. Når du bestiller bandana, har du muligheten til å velge mellom et utvalg av lukninger: over kragen, slips på, knapp, snap eller velcro.

Mens disse bandanaene er markedsført spesielt for hunder, er jeg ganske sikker på at en som er laget for en liten hund, kunne passe en katt også. Disse tilpassede kollegiale bandana starter med bare $ 16,99 hver og gjør for en perfekt gave til en kjæledyr-kjærlig fotballfan.

Heldigvis er det mange kreative mennesker i denne verden som skje med å lage unike, personlige gaver. Forhåpentligvis kan du bruke disse seks budsjettvennlige alternativene for å overraske fotballfanaten i livet ditt.

Morgan Pritchett har gitt familien sin fantastiske gaver helt siden hun mottok sin første lønnssjekk. Når hun ikke ser på høyskolefotball på lørdager, liker hun å se på "Harry Potter" -maratonene siden de er på TV nesten hver helg.

Skrive Inn Din Kommentar