Mat

Denne mamma har sparet $ 28 000 i 2 år ved bruk av kuponger. Her er hennes hemmeligheter

Denne mamma har sparet $ 28 000 i 2 år ved bruk av kuponger. Her er hennes hemmeligheter

Kan dine avtale-stabling ferdigheter hjelpe deg med å spare $ 28.000 - på bare to år?

Denne britiske mamma er vår nye ekstreme kupongrollemodell.

Den tjue-seks år gamle moren til to Kez Richards starter dagen med en time med online kupongjakt, The Daily Mail notert i en profil på den kunnskapsrike shopper.

Etter to års praksis, sier hun Hun har hentet henne hver uke dagligvarehandel regning fra rundt $ 210 for hennes familie på fire til ca $ 50 - En besparelse på over 75%! Hun er lagret om lag 20 000 pund (om lag 28 000 dollar) på bare to år.

Richards innrømmer å spare penger er ikke alltid glamorøs.

"Jeg sjekker selv supermarkedsparkeringsplasser for kasserte kvitteringer i tilfelle de har bilag," fortalte hun The Daily Mail.

Hun plukker til og med kvitteringer hun finner for å spare noen ekstra cent i registret.

Couponer har lært så mye siden hennes tidlige dager med absorberende tips fra Extreme Couponing på TLC, hun har lansert en blogg for å lære andre hvordan det er gjort. Nå er kupong Mama UK Richards fulltidssjobb.

Vi reiste ut til Richards for å lære mer om hvordan hun erobret kupongens verden og hennes beste tips hvis du bare er i gang.

Kupongfeil skjer, men vær kult

Richards innrømmer sin største feil i å lære å spare mer med kuponger kom ned for å kjenne reglene, men ikke kunne bevise det.

"Mange supermarkedpersonale er ikke trent på kupongpolitikken og har derfor en tendens til å kaste kuponger ganske ofte," forklarer Richards. "Jeg hadde noen pinlige øyeblikk i kassen."

Flere ganger har kasserer banket på hennes kupongkolleksjon, selv når Richards har fulgt finboken.

"Det beste du må gjøre er å skrive ut av kupongpolitikken og ta det med deg for å unngå å bli vendt bort" hun råder.

Involver hele familien

Shopping for en voksende familie kan være utfordrende, men Richards forsøker å involvere barna hennes i prosessen.

Hennes fireårige hjelper med å krysse elementer fra listen mens de går rundt i matbutikken, mens hennes ni år gamle crunches tall.

"[Hun] sliter litt med matematikk i skolen, så jeg inkluderer henne i planleggingsprosessen for å hjelpe henne med å utarbeide prosenter av det vi sparer," forteller Richards og noterer seg at hun har sett en forbedring i datterens matteferdigheter.

"Vi prøver å gjøre det til en familie ting, og jeg tror det er viktig å lære barna våre verdien av penger og lære dem å være kunnskapsrike," sier hun.

Steal Her Grocery-Shopping Strategi for de fleste besparelser

Richards var villig til å avsløre noen tips om hvordan hun navigerer på sin vanlige dagligvarebutikk for de beste tilbudene.

Først treffer hun klaringhyllene for å se om hun har kuponger for noen av disse produktene, og kan legge opp for mindre.

"Alt som er uperisterbart, ville være de beste elementene å gå for, fordi hvis det har en stor reduksjon og / eller en kupong så kan du fylle opp!" Sier hun.

Hun legger merke til tannkrem som ett element for å legge opp når det går på klaring, siden det egentlig ikke går dårlig.

Hvis du har en kupong for et produkt fra et bestemt merke, kan du kanskje finne en utgått smak eller variasjon som sitter på klaringhylle. Du kan til og med fordoble dine besparelser!

"Hvis du har plass i fryseren din, vil jeg foreslå at du sjekker ut bakeseksjonen på slutten av dagen som du ofte kan plukke opp brød med så lite som 5 pence (ca 7 cent), noe som er perfekt hvis du har mange lunsjer for å gjøre opp hver uke. "

Og hvis du er presset for tiden eller ikke har teknologien til å skrive ut kuponger før du handler?

Richards anbefaler, "Besøk ditt lokale supermarked like før det lukkes, da dette er når du vil se de beste reduksjonene."

Din sving: Del dine kuponghemmeligheter! Har du noen gang søkt parkeringsplasser for ekstra kuponger?

Lisa Rowan er en forfatter, redaktør og podcaster som bor i Washington, DC. Uansett hvor mange kuponger hun klipper, glemmer hun alltid å faktisk ta dem til matbutikken.

Skrive Inn Din Kommentar