Mat

6 Rimelige, Summery Batch Cocktails å ta med til neste Pool Party

6 Rimelige, Summery Batch Cocktails å ta med til neste Pool Party

Det ville være vanskelig, men hvis jeg måtte velge min aller favoritt ting om sommeren, ville det trolig være hengende ved bassenget med venner og familie, nyter været, vannet og hverandres selskap.

Og jeg vil lyve hvis jeg ikke sa en iskall libation fullfører bildet perfekt.

Men hvis du er på et budsjett - og du ikke vil spille bartender hele dagen - kan den sommerlige Solo-cupen utgjøre noen problemer.

Drikker er dyrt, selv hjemme - spesielt hvis du vil gjøre det bra. Selvfølgelig kan du alltid gå på Bud Light-ruten, eller ta en gigantisk flaske over-søtet "sangria".

Men hvis du leter etter noe litt mer moro som fortsatt ikke vil bryte banken, er det en løsning. (Skjønner?)

Hvorfor bør du seriøst vurdere batch cocktails denne sommeren

Jeg kunne tilbringe en hel ettermiddag ogling batch cocktails online. (Egentlig, det er akkurat det jeg bare gjorde for å skrive dette innlegget. Jeg elsker jobben min.)

Det jeg sier er, de er fine.

Jeg vet ikke hva det er, men la deg drikke i en bolle eller en krukke, og det er plutselig en fest.

De er også deilige, og en umiddelbar måte å oppklare sommergrill.

I tillegg til, alt er ferdig på forhånd, så ingen må spille fest barkeep. Stol på meg: Jobben virker morsom i en time, men viser raskt sin avtagende avkastning - med mindre du selvfølgelig trener for å bli profesjonell.

Også, jeg mener, de er batch-cocktailer. Må jeg virkelig selge deg på dette?

6 sommer drikke oppskrifter du kan lage i bulk

Hvis du noen gang har brukt altfor mye tid på Pinterest fantasererende om en deilig oppskrift, velsmakende eller på annen måte, kan du ha kjørt inn i et kjent scenario: trenger en liten mengde en merkelig ingrediens du sikkert ikke vil bruke igjen.

Batch cocktails er kjent for dette - bare spør den nesten fulle flasken elderflower likør i kabinettet mitt.

Men det trenger ikke å være slik.

Vi fant seks forfriskende, sommerlige batch-cocktailer og slag av kjente ingredienser du allerede allerede har eller vil enkelt bruke igjen.

Så bry deg ut bestemorens beste slagskål og gjør deg klar til å bli oppdatert - husk bare, ikke noe glass i bassenget!

1. Sangria

Sangria er kjempebra fordi det er allsidig - og alt den frukten ser lekkert ut i en krukke.

Hvis du har vin, frukt og en hvilken som helst type brennevin i ditt hjem, har du alle muligheter for denne klassiske sommerslipperen.

Du kan gå rød, hvit eller grønn! Og hvis du ikke har noe du ser i en oppskrift? Ingen bekymringer - bare hopp over det eller erstatt noe annet.

Og sangria kunne ikke vært enklere å lage. Bland sammen ting som høres deilig ut; sørg for at en komponent er alkoholholdig; bruke tid drikke. Vi elsker dette Lett og tradisjonell sangria fra Dana ved minimalistisk baker.

Og siden spanske viner tilbyr noen av de beste verdiene på markedet, kan du definitivt gjøre denne babyen for mindre enn $ 15 - du kan finne en anstendig flaske i det ettsifrede prisklasse.

Hvis du ikke har brennevin, bruk hva som helst sprut du har på hånden - eller bare hopp over det og drikk deilig fruktig vin!

2. Kalimotxo

Vil du lage en søt vinpunch uten å gå inn for kostnaden for å produsere?

Tilsynelatende er det en ting å blande rødvin og cola. En deilig, sukkerholdig, perfekt-til-beat-the-juli-varmen ting.

Siden du henter all sødhet i vinen din, trenger du ikke å bekymre deg for å få noe fancy - du vil ikke smake forskjellen. Tid for en av de to-for-$ 8 flasker!

Spoon Fork Bacon oppskrift gjør tre til fire porsjoner, men du kan lett skalere den for mer. Garnér med noen frosne borddruer, eller bare hold det enkelt med store ol 'isterninger.

3. øl punch

Full avsløring: Jeg liker ikke øl.

Men mange mennesker gjør det. Og en stor del av grunnen til hvorfor? Det er ganske darn billig, og du kan drikke en anstendig mengde uten å ringe det en natt.

Så det gjør en flott base for en slag, som denne grapefrukt-y-versjonen fra Real Simple. Hvis du ikke har gin på hånden, prøv vodka eller tequila. Forsøk og bruk det du har!

Hvem vet? Kledd med fruktjuice, kanskje til og med jeg hadde som en kald brygge.

4. Spiked Lemonade

Det blir ikke mer "sommer" enn denne drinken.

Enten du bruker fersk sitronsaft eller de rosa pulverformene, hvis du allerede har fått lemonade i tankene denne sommeren, hvorfor ikke legge til vodka? For å gjøre det pent for en fest, bare legg til noen sitron wedges eller hjul.

Voila! En stilig cocktail som fortsatt utseende uskyldig.

Den beste delen er, dette concoction er et super-billig alternativ. Det er fordi billig vodka er den beste billige brennevin du kan kjøpe.

På grunn av dens destillasjonsmetoder og andre tekniske ting, er billig vodka mye nærmere dyrere vodka enn billig whisky er å si Scotch. Vodka er ment å smake som ingenting. Tanken er å destillere alle smaker ut.

Så lenge du ikke kjøper deg langt ned på hyllen for å få en billig laget batch hvis urenheter gir deg en pounding hodepine neste dag, er vodka vodka.

Bare se etter den billigste tingen som sier "trippel destillert" og gå med det - Det er ganske mye det samme som de ultra-dyre ting, og du ser bare på rundt $ 15- $ 20.

Et annet godt alternativ? Gin, som i utgangspunktet er vodka med en urteinfusjon.

Sjekk ut Budsjettbytes Gin Cooler, som inneholder lemonade og agurk. YUM. Plus, hun priset det selv for deg: $ 1,60 en servering. Multipliser og server deg i din favoritt punchbowl for å holde de billige, deilige drikkene som flyter.

Eller du kan alltid hoppe over vodkaen helt og bare gå tilbake til plan A: Legg til vin til alt. Sjekk ut dette sangria limonade, som jeg sannsynligvis gjør denne helgen.

5. Black Tea Punch

Hvis du har teposer, sukker, brus, sitron og sprit, kan du lage Delish er "WTF? Punch.” Og hvis du ikke gjør det, koster ingen av ingrediensene mer enn noen få dollar - med unntak av hoochen selvfølgelig.

Jeg får ikke navnet, fordi det er ingenting "WTF?" I det hele tatt om spiked søt, svart te til meg. Så igjen vokste jeg opp i Sør - derfor vil jeg nok gå videre og kaste limonade i blandingen også.

6. Bokstavelig talt en to- eller tre-ingrediens-cocktail

Jeg vet, dette føles som å snyte.

Men seriøst, bare å lage drinker på forhånd i en kande vil gjøre livet ditt lettere, og få deg til å virke som mer satt sammen. I tillegg kan du bruke det du har på hånden - det er vei mer to- og tre-ingrediens-cocktailer enn jeg trodde.

Prøv en enkel margarita - bare limejuice, agave og tequila - eller bland den opp og prøv en paloma i stedet (bytt limejuice til grapefrukt, eller bland begge)!

Du kan lage Moskvas muldyr, Cuba libres eller til og med lage din egen concoction fra det som er tilgjengelig. Bare vær sikker på å smake test en mindre del med samme forhold før du dumper alt i bollen!

For å heve det fra en drink til en cocktail, legg bare til enkle garnishes - Citrusfelger arbeider underverk for presentasjon.

Uansett hva, bruk hva du har. Mens du kjøper urter, er det nesten aldri økonomisk, hvis du har en mynteplantasje, lage juleps eller mojitos. Det er sommer, og store bunker er til salgs. Hvilken drink ville ikke ha nytte av deres tillegg? Bli gal.

Hvis du vil egentlig skyv konvolutten, lyse opp en enkel, klassisk blanding ved å smitte eller smake dine egne væsker.

Vi elsker Brandon Matzek s saltet tarragon greyhound (og ikke bare fordi to TPH-medarbeidere har greyhounds av fire-legged variasjonen).

Ved å bringe krydderskapet i blandingen, kan du lage helt nye smaker - uten å bruke en krone på en fancy smaksatt vodka, vil du aldri bruke det igjen.

Og for meg, i det minste, tarragon vodka høres mye bedre ut enn bomulls candy vodka, eller hva annet de hocking i disse dager.

Vil du ha flere måter å spare penger i sommer?

Sommeren handler om mer enn bare bakgården soirees - selv om de er en stor greie.

Men vi har mange måter å hjelpe deg med å spare penger i sommer, selv om et bassengparti er det siste i tankene dine.

Sjekk ut disse smarte sommersparende strategiene, eller disse rimelige sommeraktiviteter for barn.

Og hvis du er ute etter gjøre penger i stedet for å bare lagre det i sommer, sjekk ut disse gode sidegittene. Jubel!

Din sving: Vil du gjøre noen av disse batch-cocktails på neste sommerferie?

Jamie Cattanach er en stabskribent på The Penny Hoarder som virkelig liker en god cocktail. Hennes skriving har også blitt omtalt på Word Riot, DMQ Review, Hinchas de Poesia og andre steder. Finn @JamieCattanach på Twitter for å bølge hei.


Skrive Inn Din Kommentar