Liv

10 morsomme sommeraktiviteter for barn som ikke bryter budsjettet

10 morsomme sommeraktiviteter for barn som ikke bryter budsjettet

Ungene er ute av skolen, været er vakkert og du vil ha noen sommeropplevelser med familien din.

Men med ferier, måltider og spesielle aktiviteter, som holder seg til et budsjett i sommermånedene, kan være tøft. Det er ikke umulig, skjønt!

Familien vår elsker å tilbringe tid utendørs, og det er mange muligheter for å ha det gøy i solen uten å bruke en formue.

Vårt pjokks nåværende favorittsted å henge ut er dyrehagen, og mens opptak kan være dyrt for en familie på fire, spurte vi besteforeldrene om å kjøpe oss et medlemskap til jul, så vi kan gå når vi vil uten å betale en krone!

10 morsomme utendørsaktiviteter for barn som ikke koster en formue

Mens vi foretrekker å være ute, hvis det er regn eller for varmt for utendørs moro, utnytter vi rabatter for steder som lokale museer og vitenskapssenter. På den måten kan vi fortsatt komme ut av huset, men vårt budsjett lider ikke.

Her er 10 måter du kan ha sommermoro med barna uten å bryte banken.

1. Hyppige lokale parker

Dra nytte av nærliggende parker og ta en piknik, fly en drage, kaste frisbee eller sparke fotball. Hvis det er for varmt for treningsøkt, spred ut et teppe i skyggen av et stort tre og spill brettspill, les bøker eller bare chatte med hverandre.

2. Besøk offentlige strendene

Du må kanskje betale en liten avgift for å komme inn i strandområdet, men hvis du pakker en lunsj, vann og masse snacks, kan du ha en hel dag med moro i vannet for svært lite penger. Bare vær sikker på å ta solkrem!

3. Hodet til et felles svømmebasseng

Hvis det ikke er en strand i nærheten eller familien din foretrekker bassenget, finn et felles basseng i ditt område. De er vanligvis gratis eller har en minimal avgift for å komme inn, og du kan tilbringe hele dagen spruting og nedkjøling.

Sørg for å spørre om mat og drikke retningslinjer før du går, skjønt. Hvis det ikke er mat tillatt ved bassenget, la du kjøligere i kjøretøyet og ha en lunsjtid parkeringsplass bakluke i stedet for en piknik ved bassenget.

4. Se utendørs konserter og filmer

De fleste nabolag har noen form for utendørs konsert eller filmserier om sommeren. Hvis du er heldig nok til å bo i eller i nærheten av en større by, kan du sikkert finne en rekke alternativer å velge mellom.

Hvis ikke, kan du alltid sette opp din egen utendørs kino i hagen din.

5. Frivillig

Det kan ikke virke som din typiske familiemoroaktivitet, men det er mange utendørs frivillige alternativer du kan nyte sammen.

Bli med på et lokalsamfunn, ryd deg opp, hjelp en felles hage eller til og med bli involvert i en Habitat for Humanity build.

Uansett hva du velger, kommer du utenfor, har det gøy og lærer barna dine en verdifull leksjon i å gi.

6. Utforsk natthimmelen

Hvem sier alt moroa må skje når solen er oppe? På de virkelig varme dagene når du ikke kan bringe deg selv til å være hvor som helst, men i klimaanlegget, kan du dra nytte av kjøligere netter.

Et teppe, et teleskop (hvis du har en) og et stjernekart kan gi mye spenning. Legg til litt snacks og du har et stargazing-parti!

7. Planlegg en Scavenger Hunt

Omgå en lokal park eller turistområde (eller til og med din egen bakgård) og kom opp med en liste over ting familien kan søke etter. På jaktdag, gi hvert familiemedlem (eller lag hvis du har små) en liste og sett dem løs.

Trenger du noen ideer til jakten din? Parents.com har noen forslag til deg. Sørg for å sette en møttid og sted, og feire vinneren med en iskrem eller italiensk is når alle er tilbake.

8. Gå Geocaching

Har ikke lyst til å lage din egen scavenger jakt, men vil ha et lite eventyr? Prøv geocaching, en morsom familieaktivitet som ikke koster noe.

Ta tak i smarttelefonen eller GPS, last familien i vanen (eller sett ut til fots hvis det er en geocache nær nok til deg) og finn litt skatt!

9. Se etter ideer på forhandlingssteder

Groupon og LivingSocial tilbyr ofte rabatter for lokale, familievennlige aktiviteter. Pass på at du registrerer deg og regelmessig sjekker ut tilbudene sine ved opptak til museer, dyreparker, fornøyelsesparker, festivaler og spesielle arrangementer.

Certifikid, et barnespesifikt avtalested, tilbyr rabatter på aktiviteter og arrangementer, leirer, klasser og jevnlige fester, så ikke glem å registrere seg for deres avtale e-post, også.

10. Sjekk attraksjon nettsteder for tilbud

Ditt lokale akvarium, dyrehage og barnemuseer kan tilby spesialtilbud på opptak. Noen har halv pris dager, tema måneder hvor opptak er nedsatt, eller betydelig redusert opptak hvis du ankommer senere på dagen.

Hvis du planlegger å besøke et sted ofte, vil du kanskje også se på medlemskap, noe som kan være kostbart foran, men generelt sparer du penger i løpet av året hvis du besøker mer enn et par ganger med familien din.

Selv om de ikke nødvendigvis er utendørsaktiviteter, kan disse være gode alternativer for regnfulle og varme dager!

Du trenger ikke å bruke mye penger for å ha en blast som en familie. Kom deg ut, beveg deg og nyt hva byen eller byen har å by på. Du trenger ikke engang å bruke en krone!

Din tur: Hva er din favoritt billig måte å ha det gøy med familien din om sommeren?

Ami Spencer Youngs er frilansskribent og yoga lærer, og hever karrieren sammen med to gutter under tre. Lær mer om livet hennes og hennes skriving på writingherlife.com eller på Twitter på @writingherlife.

Skrive Inn Din Kommentar