Penger

10 måter å gjøre leie denne måneden slik at du ikke trenger å flytte inn med foreldrene dine

10 måter å gjøre leie denne måneden slik at du ikke trenger å flytte inn med foreldrene dine


Har du noen gang hatt å gå tilbake med foreldrene dine som en (for det meste) fullt fungerende menneskelig voksen?

Ja, vi forteller deg fra erfaring: Du kommer ikke til å ønske det.

Selv om du vurderer foreldrenes livs innebygde beste venner, er det ikke den hyggeligste opplevelsen. De lekter inn i rommet ditt mens du forandrer deg. Nei, ingen banke - bare vil se hva som skjer.

De hint på portforbud og rynker på bakhengere. De forteller deg når du har skuffet dem ... Alle den videregående skolefaren bobler opp og - noen ganger på en stygg måte - over.

Lyder som moro? Trodde ikke det. De fleste voksne barn flytter ikke hjem etter eget valg. Det er vanligvis fordi pengene er stramme.

Kreative måter å gjøre din leiebetaling på tid

Her er noen av våre mest kreative triks for å hjelpe deg med å gjøre leien i tide - slik at du aldri trenger å oppleve den tenårene angsten igjen.

1. Få betalt 2 dager tidlig (ingen mer lønningsdaglån)

Vil du få et hopp på lønningsdagen? La Chime vær ditt hemmelige våpen.

I motsetning til de fleste finansinstitusjoner venter denne online bankkontoen ikke til betalingsdatoen din for å gi deg tilgang til pengene dine. Så snart det mottar varsel om direkte innskudd fra arbeidsgiveren, legger den umiddelbart inn penger på kontoen din.

Det betyr at du får lønnsslipp tidlig - som Samuel Demeny, som nylig byttet til Chime. Han bruker direkte innskudd. Hans selskap betaler teknologisk alle på fredager, men Chime får ham tilgang til kontanter to dager tidligere enn sine medarbeidere.

"Det faktum at jeg er betalt onsdag mot fredag ​​... hjelper meg med å budsjett før helgen selv starter," sa Demeny The Penny Hoarder.

2. Del dine meninger for ekstra penger

Undersøkelser er ikke vår favoritt måte å tjene penger på, men hvis du bare legger ut på sofaen - eller skjermer øynene dine mens du blir tvunget til å se Final Fantasy 113 - hvorfor ikke klikk et par knapper og tjene noen penger?

Vi har prøvd mye betalte undersøkelsessteder, men to av de beste vi har funnet er MyPoints og VIP Voice, som drives av selskaper med A + karakterer med Better Business Bureau.

Her er en annen morsom en vi elsker: Survey Junkies rene utseende og "utbetalingshjul" holder deg motivert til å ta så mange undersøkelser som du vil. De er relativt raske til å fullføre og belønne deg med poeng. Når du har tjent 1000 poeng - eller $ 10 - kan du betale ut for gavekort eller kontanter betalt via PayPal.

3. Få refusjoner for dine online kjøp

Å gjenvinne penger du allerede har brukt, må være den enkleste måten å strekke et stramt budsjett vi noensinne har hørt om.

Vårt hemmelige våpen er her paribus, et verktøy som gir deg penger tilbake til dine online kjøp.

4. Be om hjelp

Hvis du har brukt opp alle alternativene dine, ring en lokal ressurslinje for å få hjelp.

Begynn med 2-1-1, en konfidensiell tjeneste som tilbys gjennom United Way, som hjelper deg med å finne ressurser du trenger for å finne rimelige boliger, leie eller betale verktøy.

For å bruke tjenesten, gå til 211.org og skriv inn din plassering. Det vil vise deg tjenester i samfunnet ditt og gi deg et nummer å ringe.

Du kan også se på søknad om tilskudd. Ta for eksempel Modestbehovstilskudd, som er utformet for arbeidstakere bare om fattigdomsgrensen som ikke er kvalifisert for de fleste andre metoder for sosialhjelp.

5. Tjen $ 150 for å åpne et kredittkort (Plus Cash Back når du bruker det)

Kan også ta gratis penger der du kan få det. Et kredittkort påmelding bonus er et smart sted å få det.

Du må bare være sikker på at du ikke får det også båret bort med disse kjøpene - og at kortet er betalt ved slutten av hver faktureringsperiode.

Her er et alternativ vi liker: Det er Chase Freedom Unlimited-kortet *. Dens krav til berømmelse? Du vil tjene ubegrenset 1,5% kontant tilbake på alle dine kjøp. Plus, hvis du bruker $ 500 i de første tre månedene med å åpne kortet (hei, dagligvarer), vil du lomme en $ 150 bonus.

Det er ingen årlig avgift, og tilbakebetalingsbeløpet utløper ikke.

6. Drikk bort ditt bekymring

Håndverket ølindustrien er hoppin ', så dra nytte av det ved vel, bli betalt for å besøke bryggerier.

Du kan få betalt til mystery shop - og drikke - på bryggerier i ditt område gjennom Secret Hopper. (Smart, ikke sant?)

Selskapet ser etter detaljorienterte øl-drivere å hoppe rundt til forskjellige bryggerier og objektivt vurdere og vurdere deres erfaringer. En Penny Hoarder ga konserten et forsøk. Han betalte $ 16 på sitt besøk til et lokalt bryggeri. Secret Hopper betalte ham $ 20 via PayPal innen få dager.

Så nei, du kommer ikke til å bli rik, men du får gratis øl og et par dollar for bytteburken din, og det gjør oss hoppy.

7. Oppgi ditt dyre plass på Airbnb

Har du et ekstra rom (eller sofa)? Kan også prøve å tjene penger ved å notere det på Airbnb.

Hvis du er en god vert med en ønskelig plass, kan du legge til hundrevis - tusenvis av dollar til din sparingskonto med Airbnb.

Og det er ingen grunn til at du ikke kan være kreativ. Vi fant en fyr som tjener $ 1,380 i måneden som opplister et bakgårdstelt på Airbnb!

(Hosting lover varierer fra by til by.Vennligst forstå regler og regler som gjelder for din by og notering.)

8. Spill Virtual Pinball - og bygg et Nest Egg

For de fleste er å spare penger det lengste fra morsomt. Tross alt betyr det at du tar penger vekk fra kule ting du vil gjøre i dag, og legger det i retning av voksne ting som å kjøpe et hjem, din neste ferie eller et nødfond.

Men vi fant en app som gjør lagring faktisk morsomt. Det kalles WinWin Saving. La oss forklare ...

Først, last ned appen (kun iOS). WinWin vil lede deg gjennom hvordan alt fungerer, men her er det: Du kobler til bankkontoen din og oppretter et automatisk beløp for å holde fast i WinWin Savings-kontoen din.

I tillegg kan du spille spill (tenk: klassikere som pinball og breakout) for sjanser til å vinne mer penger for å øke besparelsene.

Så du sparer penger uten å tenke på det - og spiller for en sjanse til å vinne enda mer. Morsomt, ikke sant?

Appen er gratis å laste ned. Du kan bruke den i 60 dager gratis, da koster det $ 2 per måned etter det. Merk: Du kan trekke pengene dine eller avbryte kontoen når som helst.

Pro-tips: Hvis du har problemer med å få pinballen i riktig hull, trykker du på pause-knappen øverst til venstre på skjermen. Slå på enkel modus.

9. Spill Lotto (gratis)

Det er noe så tilfredsstillende om disse bensinstasjonskrabbelbillettene, men det er bedre å unngå dem fordi det er ikke Penny Hoarding.

Prøv i stedet å skrape gratis ved hjelp av en app som heter Lucktastic. Hver dag løser det et nytt utvalg av digitale skrapelodd. Lucktastic sier at direkte gevinster varierer fra $ 1 til $ 10.000. Du kan også tjene tokens, delta i konkurranser og spille spill.

Appen støttes av annonsering, noe som gjør det mulig å holde utbetalingene høyt og spillene gratis. For mer info, sjekk ut vår fullstendige gjennomgang.

10. Start en fleksibel sidegig

Trenger du en morsom, fleksibel måte å tjene penger samtidig som du møter mange nye mennesker?

Prøv å kjøre med Lyft.

Etterspørselen etter ridesharing har vokst som gal, og det viser ingen tegn til å bremse ned. For å være kvalifisert må du være minst 21 år med et år med kjøreopplevelse, passere en bakgrunnskontroll og eie en bil laget i 2007 eller senere.

Vi snakket med Paul Pruce, som har kjørt på heltid med Lyft i over et år. Han tjener $ 750 i uken som sjåfør.

Best av alt, gjør han det på sin egen tid. Du kan arbeidsdager, netter eller helger - det er opp til deg!

Ønsker du flere alternativer? Se etter jobb-hjemme-jobber i ditt område gjennom ZipRecruiter.

Når du Klikk her for å søke, sender ZipRecruiter deg til en liste over geo-skreddersydde jobb-fra-jobben åpninger. (Fordi, ja, selv noen jobb-fra-jobben har plasseringsrestriksjoner.)

Bonus: Spar penger på Leietakereforsikring

Hvis du har huseiere eller leietakere forsikring, kan du betale for mye for det. Prøv å shoppe rundt.

Hvis du aldri har sett på det, start med å få et gratis tilbud. Vi anbefaler det elektroniske forsikringsselskapet Limonade, gjennom hvilken leietakere forsikring starter på $ 5 i måneden og huseiere forsikring starter på $ 25 i måneden.

Utover rimelige priser, legger Lemonade et lag med gjennomsiktighet som du ikke ofte ser i forsikringsverdenen. I stedet for å tjene ekstra når den ikke trenger å utbetale krav, holder selskapet 20% av premien for seg selv, og 80% går inn i et basseng for å betale krav. Pengene igjen etter å ha betalt fordringer hvert år går til en sak av ditt valg.

Det betyr også at Lemonade ikke vil være super gjerrig om å gi kundene de krav de fortjener - fordi pengene ikke går inn i lommene.

Lemonade er tilgjengelig i Arizona, California, Georgia, Illinois, Iowa, Maryland, Michigan, New Mexico, New York, Nevada, Pennsylvania, Texas, Ohio, Rhode Island og Washington, D.C.

* Informasjonen til Chase Freedom Unlimited-kortet har blitt samlet uavhengig av The Penny Hoarder. Meninger som er uttrykt her, er forfatterens alene, ikke kredittkortutstederens, og har ikke blitt vurdert, godkjent eller på annen måte godkjent av kredittkortutstederen. The Penny Hoarder er en partner av troverdig.

Skrive Inn Din Kommentar