Penger

Denne Side Gig vil la deg tjene opp til $ 20 / Hr - Bare ved å gå rundt

Denne Side Gig vil la deg tjene opp til $ 20 / Hr - Bare ved å gå rundt

Hvis du bærer eller bærer noe som viser et merkenavn eller en logo på den, er du allerede en walking-reklame.

Så hvorfor ikke bli betalt for det?

En oppstart gjør at det skjer på en unik måte.

Nomad Technologies, en Bellevue, Washington-basert markedsføringsplattform, betaler folk å annonsere for merker ved å gå rundt tettbefolket områder med tabletter som viser meldinger knyttet til ryggsekker.

Nomads tilnærming til reklame tar det som ville være en stagnerende melding på et skilt eller billboard og gjør det mobilt. Meldingene griper oppmerksomhet i en mengde som et tegnspinner eller en maskot, kanskje - de er bare rettet for det 21. århundre.

Grunnlegger og administrerende direktør Jonah Friedl lanserte Nomad på campus i Washington State University for to år siden da han fortsatt var student.

Friedl fortalte oss hans planer for vekst inkluderer å skape penger til mange flere studenter - og de som har lenge forlatt høyskole dager bak.

'Like Uber for Advertising'

Friedl beskrev Nomad som "Uber for reklame", fordi merkene kan lansere reklamekampanjer i nesten alle markeder, og bringer arbeid til folk landsomfattende. Flere av sine kunder, inkludert Zipcar, Timberland, YouTube og LimeBike, er merker som annonserer over hele landet.

Nomad har forgrenet seg siden starten på Washington State University. Friedl sa at selskapet er aktivt på over 13 høyskoler, inkludert Stanford University, University of Washington, University of Texas - Austin, Boston University, New York University og Georgia Tech.

Han planlegger å ha dekning på 100 universiteter og i 20 store storbyområder innen utgangen av 2018.

Nomad etterligner også populære ridesharing-selskaper på andre måter, særlig i arbeidets fleksibilitet. De som logger på med plattformen (passende referert til som Nomads), har fleksibilitet til å velge når de vil jobbe.

Friedl sa Nomader blir betalt mellom $ 10 og $ 20 i timen, med lønn varierer i den måten at surge prissetting fungerer.

"De er incentivized til å gå i travle tider og i travle områder," sa han. "Nomader får bonuser basert på de flere menneskene de får foran."

Friedl sa at Nomads app vil varsle arbeidstakere til spesielle arrangementer, som en kampuskonsert der de kan få mulighet til å tjene mer penger.

Hva er nødvendig for å bli en nomad

Friedl sa at Nomad har et nettverk på over 2000 personer, alt fra studenter til eldre borgere. Oppstarten fortsetter kontinuerlig med flere til å bli med i sine ranger.

De som ender med å være en god passform for selskapet, er de som lett kan snakke med hva annonsen selger.

"Hvis det er en kampanje med Timberland - som er en kunde hos oss på Stanford - sørger vi for at de studentene er turister, utendørsinteresserte [og] allerede en fan av merkevaren, så de er svært glade for å bli innført for å representere den , Sier Friedl. "Å gå inn i det, de er velbevandret til å snakke på vegne av kvaliteten på produktet."

Potensielle nomader må sjekke av boksene om deres interesser på søknaden, og de blir bedt om å gi sine sosiale medier håndtak slik at selskapet kan samsvare med folk med de riktige annonsekampanjer.

Meld deg på for å være et turskilt

Friedl sa etter den første søknadsanmeldelsen, må søkere fullføre en intervjuprosess.

"Vi gjør over-the-phone og Skype-intervjuer med hver enkelt person som vi ansetter," sa han.

Hvis en kampanje ikke er tilgjengelig når en person registrerer seg for å jobbe for Nomad, blir informasjonen lagret på venteliste til arbeidere er påkrevd. Den ventetiden er noen ganger så lang som fire uker, sa Friedl.

Ventetiden kan være kortere i områdene der Nomad allerede er etablert, for eksempel universitetsstudiene der de har distribuert, og i byer som Seattle, New York, San Francisco, Los Angeles og San Diego, sa han.

"Det er virkelig populære markeder der vi får massevis av forespørsler, og folk blir ganske opptatt," sa Friedl.

Nomadene er kun tildelt for å jobbe en kampanje om gangen. Hvis de ikke allerede eier en nettbrett, kan de lease en gjennom selskapet.

For å sikre at de får det perfekte svaret når en forbryter slutter å spørre dem om annonsen på ryggsekken, merkevarer gir selskapet en en-personsøker med relevant informasjon.

"Vi kjører det gjennom vårt system slik at alle nomadene, en uke i forveien, blir opplært og spurte hva de skal fremme," sa Friedl.

Mer enn bare penger

Nomad kan være en fin måte for folk å tjene penger, men det har også et veldedighetsmål for å hjelpe samfunnene der det er aktivt.

Friedl sa at selskapet nylig ga arbeidere på Stanford University muligheten til å avlede 20% av sin lønn i en uke til det amerikanske Røde Kors katastrofehjelp i kjølvannet av de nordlige California-brannene - med Nomad som matchet bidragene.

Det utstedte en lignende invitasjon til Texas-arbeidere i kjølvannet av orkanen Harvey.

"Vi er veldig store fortaler for lokal filantropi på mikronivået," sa Friedl.

For å registrere deg for å jobbe for Nomad, klikk her.

Nicole Dow er en stabskribent på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar