Liv

Her er hva du trenger å vite om Internett-tjenesten hvis du jobber hjemmefra

Her er hva du trenger å vite om Internett-tjenesten hvis du jobber hjemmefra

Arbeidsmarkedet for arbeid fra hjemmet er konkurransedyktig, men nye muligheter åpner hele tiden.

En av de mest oppførte jobbkravene er at kandidatene skal ha egen datamaskin og internettjeneste for å bli vurdert for stillingen.

Jobboppføringer inneholder vanligvis detaljer om hvilken type teknologi du trenger, men internettkrav kan være ganske forvirrende. Her hjelper vi deg med å sortere dem ut.

Vanlige arbeidskrav fra hjemmet fra hjemmet

Spesifikke internettkrav varierer etter selskap, men de har vanligvis noen få ting til felles.

For å kvalifisere for mange eksterne jobber, trenger du:

 • Høyhastighets DSL, fiber eller kabel internettjeneste
 • Minimum internettoppkoblingshastigheter på en til fem Mbps
 • Minimum internettforbindelse nedlastingshastighet på 10 Mbps
 • Et modem og kablet Ethernet-tilkobling

Hva betyr alle disse Internettkravene?

Terminologi selskapene bruker til å definere hjemmekontor Internett krav kan være klart som gjørme. Her er hva det betyr alt:

For å få Internett-tjenesten oppe i hjemmet ditt, må du opprette en konto med din lokale Internett-leverandør eller Internett-leverandør. Dusinvis av store navn selskaper, som Spectrum, Frontier og Comcast, tilbyr internettjeneste.

Større selskaper gir landsomfattende service, mens mindre bedrifter bare opererer i bestemte regioner eller stater. Noen deler av landet har mange ISPer å velge mellom; andre er begrenset til en eller to.

Søk i databasen på DecisionData.org for å finne Internett-leverandører i ditt område.

High Speed ​​DSL, Fiber Optic eller Cable Modem Service

Høyhastighets DSL-, fiberoptisk eller kabelmodemtjeneste refererer til hvilken type teknologi din ISP bruker til å levere internettjeneste til ditt hjem.

 • Høyhastighets DSL (Digital Subscriber Line) overfører digitale data over internett via telefonlinjer. I motsetning til oppringt internettjeneste, vil DSL ikke knytte telefonlinjen din mens du er online.
 • Fiberoptisk internettjeneste kommer til huset ditt gjennom høyteknologiske fiberoptiske kabler.
 • Kabelmodemer overfører digitale data via kabel-tv-linjer. Du trenger ikke kabel-tv-tjeneste for å få kabel-internettjeneste i hjemmet ditt, men du trenger samme ledninger.
 • Satellitt Internett-tjeneste leveres via en parabolantenn plassert på huset eller eiendommen. Vær oppmerksom på at mange selskaper ikke tillater ansatte å bruke satellitt Internett-tjenesten fordi teknologien kanskje ikke er opp til jobben.

Hver type teknologi har sine fordeler og ulemper, så gjør din undersøkelse dersom mer enn ett alternativ er tilgjengelig i ditt område.

Minimum og Maksimal Internett-hastighet

Arbeids-hjemme-ansatte trenger raske og konsekvente internetthastigheter for å koble sammen med kunder eller hjemmekontor.

Internetthastigheter måles i megabits per sekund (mbps). Jo høyere mbps, desto flere data kan lastes opp eller lastes ned per sekund.

Du kan merke en stor forskjell mellom opplastings- og nedlastingshastigheten i jobber. Det er fordi det meste av din internettaktivitet på jobb innebærer nedlasting av filer, nettsider og annen data.

Bedrifter vil at du skal kunne få tilgang til det elektroniske innholdet du trenger så raskt som mulig, men hvor raskt du kan laste opp data, er mindre bekymring.

De fleste Internett-leverandører garanterer internetthastigheter "opp til" en viss opplastings- eller nedlastingshastighet. Det betyr at du ikke alltid får de hastighetene du forventer. Bruk speedtest.net for å sikre at Internett-leverandøren leverer på sitt løfte.

Modem og kablet Ethernet-tilkobling

Modemer er maskinvareenheter som slår innkommende og utgående digitale data mellom datamaskinen og overføringslinjene som er koblet til huset ditt.

Noen høyhastighets DSL-, fiberoptiske og kabeltjenester gir deg mulighet til å koble en kabel direkte til datamaskinen din for å koble til internett i stedet for å tappe inn på Wi-Fi som du ville i en kaffebar.

Bedrifter insisterer vanligvis på kablede tilkoblinger fordi trådløse tilkoblinger kan være tregere og upålitelige. Internettleverandører leverer stadig flere kunder med teknologien de trenger for å koble seg over Wi-Fi, så for en jobb-hjemme-jobb må du kanskje ha ekstra utstyr for å få tilgang til internett med en kablet tilkobling.

Et ord om smarttelefoner

Det er ingen tvil om det. Å ha en smarttelefon er som å bære en mini-datamaskin i lommen. Men det betyr ikke at de er opptatt av en internettbasert jobb-hjemme-jobb.

For det første er det ikke mulig å koble DSL-, fiberoptisk eller kabel-tjenesten til en smarttelefon. Du kan heller ikke koble den til en skjerm, et kablet tastatur og annet utstyr du måtte trenge.

Selv om du kunne, er smarttelefoner ganske enkelt ikke kraftige eller allsidige nok til for arbeidstypen du forventes å utføre online.

Hvor finner man rimelig internettjeneste

Avhengig av tjenesteleverandørene i ditt område kan du kanskje få internett som en del av en pakke som også inkluderer telefon og / eller kabeltjeneste.

Noen ganger er servicepakker en god verdi, men de kan være pricy. Prøv disse alternativene i stedet (kvalifikasjonskrav kan gjelde).

Merk: Denne informasjonen er nøyaktig i mai 2018.

Tilgang fra AT & T

Du kan kvalifisere for billige Internett-tjenester hvis din husstand har:

 • Minst en innbygger som deltar i US Supplementary Nutrition Assistance Program (SNAP) og
 • En adresse i AT & Ts 21-statlige serviceområde
 • En California-adresse og minst ett medlem av ditt husstand mottar tilleggsavgift for sikkerhet (SSI)

Finn ut mer om tilgangen fra AT & T-programmet her.

Comcast Internet Essentials

Du kan kvalifisere for å få internett for $ 9,95 per måned hvis:

 • Ditt barn er kvalifisert til National School Lunch Program
 • Du får HUD bolighjelp
 • Du er 62 år eller eldre og møter andre kvalifikasjoner
 • Du er en universitetsstudent i Colorado eller Illinois

Finn ut mer om Comcast Internet Essentials Program her.

Cox Communications Low-Cost Home Internet Program

Du kan kvalifisere for å få internett for $ 9,95 per måned hvis familien din har en K-12-student og mottar statlig hjelp.

Finn ut mer om Cox Communications Low-Cost Home Internet Program her.

Frontier Lifeline Program

Du kan kvalifisere for rabatterte internettjenester dersom du oppfyller kravene som er nødvendige i din stat.

Finn ut mer om Frontier Lifeline Programmet her.

Lifeline line~~POS=HEADCOMP

Du kan kvalifisere for billige Internett-tjenester basert på din inntekt, eller hvis du bruker SNAP, Medicaid eller andre programmer.

Finn ut mer om Lifeline her.

Spectrum Internet Assist

Du kan kvalifisere deg til rimelig internett hvis noen i husstanden din er i ett av disse programmene:

 • National School Lunch Program (NSLP)
 • NSLPs fellesskapsberettigelsesbestemmelse (CEP)
 • Supplerende sikkerhetsinntekter (65 år eller eldre)

Finn ut mer om Spectrum Internet Assist Program her.

Lisa McGreevy er en stabforfatter på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar