Tilbud

Tror du lagret på havnfrakt? Du vil tenke igjen etter å ha lest dette

Tror du lagret på havnfrakt? Du vil tenke igjen etter å ha lest dette

Når er et salg egentlig ikke et salg? Når prisene oppført på hyllen er bare en haug med malarkey. (Angivelig).

Harbour Freight, som selger "Kvalitetsverktøy til Ridiculously Low Prices," er under brann for angivelig produksjon av noen av de lave prisene.

Verktøyet lageret avgir et klageaksjonssøke som hevder at det annonseres som på salg når disse salgsprisene ikke gjenspeiler en legitim rabatt.

Hvorfor havnen frakt salgspriser var ikke legit

Salgskodene sammenlignet kundesparing til priser som ikke hadde vært på plass i minst 28 av de foregående 90 dagene, ifølge oppgjøret.

Drakten påvirker også elementer merket med "sammenlign på" notater for å markere kundebesparelser sammenlignet med andre butikker. På samme måte hadde Harbour Freight ikke listet disse elementene til vanlig pris for lenge nok før de brukte "rabatt".

Harbor Freight opprettholder det fulgte loven.

Oppgjøret mottok foreløpig godkjenning 15. desember 2016, men den endelige oppgjørsgodkjenningsforhandlingen vil ikke finne sted før 7. juli 2017. Du har frem til 7. august 2017 å sende inn kravet ditt.

Hva du kan forvente hvis du krever et krav?

Hvis du handlet hos Harbour Freight mellom 8. april 2011 og 15. desember 2016, kan du være berettiget til tilbakebetaling av en del av regningen. Det er tre kravgrupper:

Gruppe A: Du har en spesifisert kvittering fra Harbor Freight som sier "Du lagret __" for kjøp som ble gjort i løpet av kvalifikasjonsperioden. Du kan velge å motta en prosentandel av beløpet "Du har lagret" oppført på kvitteringen din. Vil du ha penger? Du får 20% av det "lagrede" beløpet; Velg et Harbour Freight gavekort for å få 30% av det beløpet.

Gruppe B: Du har en kreditt- eller debetkorterklæring som viser at du har handlet hos Harbour Freight i løpet av kvalifiseringsperioden. Du mottar 10% av det totale kjøpet hvis du velger en kontantoppgjør. Velg et Harbour Freight gavekort og få 12% av totalen.

Gruppe C: Du vet at du handlet på Harbor Freight i løpet av kvalifikasjonsperioden, men du har ikke bevis. Send en signert erklæring om at du ble påvirket for å motta et gavekort på $ 10.

Det er mulig å være medlem av både Gruppe A og Gruppe B, men hvis du er i gruppe C, er det eneste kravet du kan arkivere.

Hvorfor Sammenligning Shopping er verdt tiden din

Harbor Freight er langt fra den første forhandleren som står overfor kritikk for angivelig produksjon av sine fantastiske priser.

Kohls, Macy's, Burlington Coat Factory, T.J. Maxx, J.C. Penney og Nordstrom Rack har alle møtt søksmål for å tilby falske "avtaler".

En Consumer Watchdog-rapport hevdet nylig at Amazon oppblåste oversatte listepriser for å markere hvor mye brukere ville spare ved å bruke online shopping giganten.

Og butikkbutikker, vel, mange av dem har vært en total skam for en stund.

Vil du sørge for at du får en ekte avtale? Sammenlign priser i løpet av noen få dager (eller uker, hvis du kan bære det) hos flere forhandlere før du tar sjansen på et stort kjøp. Og hvis det høres for godt ut til å være sant ... ja. Du vet hvordan dette rådet slutter.

Din sving: Handler du på Harbor Freight? Vil du sende inn et krav?

Lisa Rowan er forfatter og produsent på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar