Liv

Reis for bare $ 1: Hvordan snu de billigste stedene på BoltBus og Megabus

Reis for bare $ 1: Hvordan snu de billigste stedene på BoltBus og Megabus

Da Drew Macomber ønsket å reise fra Orlando til Tampa på den billige, så han og hans reisekammerat etter noen av Megabus 'unnvikende ultra-billige priser. Parets billetter til 95-mile-turen koster en total på $ 3.

Hvis du bor i en storby, har du sannsynligvis hørt om BoltBus og Megabus, så vel som deres rockbunns $ 1-billetter.

Men hvordan får du hendene på en av de blinke-og-du-savner-de-fargene? Følg disse tipsene for å få tak i de billigste billettene.

Velg din rute

Før du begynner å spare, må du sørge for at disse transportørene tar deg der du vil.

Megabus tilbyr ruter i 34 amerikanske stater samt provinsen Ontario, Canada.

BoltBus fokuserer på populære East Coast og West Coast ruter, inkludert New York City, Washington, D.C., Philadelphia, Boston, Portland, Seattle, Los Angeles, Las Vegas og Bay Area, samt Vancouver, British Columbia.

Forstå prisstrategien

BoltBus og Megabus bruker begge en teknikk som kalles "yield management" for å fylle bussene, noe som betyr at de belaster mer for premieplaner. Denne strategien ligner på hvordan flyselskapene fyller sine plasser.

Deres mål er å fylle tomme seter i lavtider, som er når du kan score en avtale..

Bestill billetten så tidlig som mulig

For å få den beste muligheten til de billigste billettene, bestil plassene dine så langt i forveien som mulig. Hvis du kan bestille måneder på forhånd, vil du få et bedre skudd ved å snagge en $ 1 billett enn hvis du venter til noen dager før turen.

Hver planlagt tur vil tilby minst en $ 1 billettpris hver dag, sier BoltBus FAQ. Denne enhjørningen av en avtale er "vanligvis innenfor den første håndfulle seter som selges. Jo tidligere du bestiller billetten din, desto større er oddsene dine for å få et sete for pengene. "

Vær også på forsiden av linjen for Megabus også. Selskapet gir bare 1 dollar til "de første eller første kundene som kjøper en billett for den turen", i henhold til vilkårene og betingelsene

Som seter fylle opp, prisene øker. Selv om du ikke får en $ 1 billett, kan du bestille tidlig for å få en $ 5 sete, som fortsatt er en stjele.

Selv om du ikke er sikker på nøyaktig når du vil reise, er det fornuftig å få en dypt diskontert billett bare i tilfelle - og hvis du ikke kommer opp med å reise, er du bare ute etter en pengene

Turen din reise riktig

Siden ruter tilbyr bare noen få $ 1 billettpriser, er du mer sannsynlig å score en billig billett hvis du kan være fleksibel med reisedatoer. Hopp over fredag ​​og søndag reise, samt helligdager og travle helgetider for å få den beste avtalen.

Populariteten til ruten går også inn i prissammenligningen, som Megabus notater i sin vilkår. Mens disse ruter fortsatt bare har en enkelt $ 1-billett, kan mindre populære turer ha andre billige billetter.

Se etter spesielle tilbud

Fra tid til annen driver begge selskap spesialtilbud og kampanjer. Å følge dem på sosiale medier er en fin måte å holde seg på toppen av disse avtalene, og hoppe på nyoppkalte turer.

Du kan også søke etter kampanjekoder online på nettsteder som RetailMeNot og WanderU, buss- og togreiser.

Registrer deg for Boltbelønninger

BoltBus tilbyr et hyppig rytterprogram kalt Boltbelønninger.

Avtalen er veldig enkel: Reise åtte ganger på BoltBus og niende engangsbillett er gratis. Det spiller ingen rolle hvor lenge ruten er, eller hvor mye du har betalt - bare reise åtte ganger og din niende tur er på dem.

Din sving: Bruker du BoltBus eller Megabus for dine reiser? Har du noen andre favoritt lavprisselbusstjenester? Gi oss beskjed i kommentarene!
Kristen Pope er frilansskribent og redaktør i Jackson Hole, Wyoming.

Skrive Inn Din Kommentar