Penger

Swing For gjerder: 7 måter å øke økonomien din under Ballgame

Swing For gjerder: 7 måter å øke økonomien din under Ballgame


Det er min favoritt sesong. Baseball sesong!

Jeg vet jeg vet. Ikke alle får det. Gjennomsnittlig lengde på et baseballspill var tre timer og fem minutter i 2017, ifølge Sports Illustrated. For noen mennesker, det er bare litt for ... å se, en ekorn!

Ikke meg. Her er den beste delen: Baseball er et avslappende spill. Du kan se hver tonehøyde hvis du vil, eller du kan ha den på mens du deler opp oppmerksomheten din med andre ting - for eksempel si økonomien din!

Få en økonomisk boost før spillet er over

Med det i tankene, her er vårt utvalg av ting du kan gjøre mens du ser et baseballspill for å øke økonomien din i sesongen.

1. Poeng raskere med selv finansiell

Noen ganger er det mye vanskeligere å score ved å treffe en gruppe singler enn det er å bare slå en tre-run hjemmebane. En sving, og BAM! Du har stor innvirkning. Hva om du kunne gjøre det med gjelden din?

Du kan.

Mange av oss blir knust av kredittkortrenten nord for 20%. Hvis du er i den båten, kan konsolidering og refinansiering være verdt en titt.

En god ressurs er forbruker økonomisk teknologi plattform Selv finansiell, som kan hjelpe deg med det riktige personlige lånet for å dekke dine behov.

Selv søker de beste online långivere for å matche deg med et personlig lånetilbud på mindre enn 60 sekunder. Dens plattform kan hjelpe deg med å låne opp til $ 100 000 (ingen sikkerhet nødvendig) med faste priser som starter på 4,99% og vilkår fra 24 til 84 måneder.

Du vil bli overrasket over hvor mye skade du kan gjøre med en enkeltbetaling til et lavrente lån i motsetning til en hel del betalinger på høye rentekort. Du vil krysse hjemmeplaten på kort tid.

2. Tjen belønninger med matvarer kvitteringer

Ibotta er en brukervennlig cash-back-app som samarbeider med mer enn 50 forhandlere, omtrent hvor som helst du vil gjøre noen form for shopping.

Før du går til butikken, søk etter varer på handlelisten din i appen. Jordbær? Kryss av. Et øre av mais? Kryss av. Legg til hver tilbakebetalingstillegg til listen din i appen.

Deretter handler du.

Når du kommer hjem, klikker du på et bilde av kvitteringen og skanner gjenstandens strekkoder.

Bam. Penger tilbake.

Noen tilbakebetalingsmuligheter vi har sett inkluderer:

  • 25 cent tilbake for noe element
  • 25 cent tilbake på jordbær
  • 50 cent tilbake på frossen frukt snacks
  • $ 1 tilbake på en boks med te
  • $ 5 tilbake på et tilfelle av Shiner Bock øl

Legg merke til at mange ikke er bundet til et merke - bare kjøp for stifter på listen, og tjen penger tilbake!

Ibotta er gratis å laste ned. I tillegg får du en registreringsbonus på $ 10 etter opplasting av din første kvittering. Det er den perfekte måten å lede av din personlige økonomispill.

3. Få $ 5 til å begynne å investere med Stash

Det er ingen strålende hemmelighet at investering kan være en smart måte å tjene penger på.

Noen ganger, men det føles begrenset til noen få velstående eliter, som de gutta som spiller et barns spill på TVen din for millioner og millioner av dollar. Vi er ikke bittere. Mye.

Men stash er annerledes. Denne appen lar deg begynne å investere med så lite som $ 5 og for bare en $ 1 månedlig avgift for saldoer under $ 5000.

Hvis du prøver å styre porteføljen din, er det omtrent like enkelt for deg som å tolke den tredje basissjåførens tegn, Stash kan være for deg. Stash kuraterer investeringer fra profesjonelle fondsledere og investorer, og lar deg velge hvor du skal sette pengene dine - men det etterlater de kompliserte investeringsbetingelsene ut av det.

Du velger bare fra et sett med enkle porteføljer som gjenspeiler dine tro, interesser og mål.

Bonus: Akkurat nå, Penny Hoarder samarbeider med Stash for å finansiere din første investering - slik at du får en $ 5 bonus for å komme i gang.

Som en speedster stjele andre, har du akkurat noe ekstra!

4. Få verktøyene dine i form med trim

Hvordan ser du på spillet? Sjansene er, det er ikke gratis.

Prisen på internett - og kabel, hvis du fortsatt er i den typen ting - absolutt ikke minker. Om noe, prisene er stadig klatring.

Og hvis du har hatt å snakke med en representant fra ditt internett / kabelfirma nylig, vet du hvor lenge du kan sitte på vent.

Derfor er det på tide å ringe inn en robot. En forhandling bot som trim vil forhandle kabelen din eller internett regninger ned for deg.

Det fungerer med Comcast, Time Warner, Charter og andre store leverandører.

Du kan registrere deg enkelt med Facebook eller din e-postadresse. Deretter laster du opp en PDF-fil av din siste regning, og Trims AI-drevne system kommer til å fungere. Hvis det først ikke lykkes, vil det fortsette å forhandle til det kan spare deg for noen penger.

Også, hvis du har noen utbrudd (noe som betyr en strømbrudd, ikke en rainout!), Mener Trim at du fortjener en kreditt, og det vil håndtere det for deg.

Trim tar 25% av besparelsesfanen, og du får resten. Snakk om en bruksspiller! (Groooaan ...)

5. Pass tid under nasjonaltiden med undersøkelser

Ok, kanskje du ikke vil komme inn på noe som er stort mens spillet er på. Du kan savne det trippelspillet eller din favorittspiller jacking en til øverste dekk. Jeg forstår.

Hvis du vil ha en enkel måte å gjøre litt ekstra uten å dedikere store klumper av tid eller åpne nye kontoer, prøv å gjøre noen undersøkelser under annonsepauser eller de irriterende pitching endringene. Her er noen av våre favoritter:

  • Ipsos i-Say: Du kan kanskje gjenkjenne navnet på Ipsos-panelet fordi det er det samme selskapet som gjør det meste av den politiske avstemningen under valg. Noen av toppundersøkelsene kan betale opptil $ 95, men de er sjeldne og kan ta litt tid å fullføre. De fleste undersøkelser betaler en bukke eller to og tar bare 10 til 15 minutter.
  • Opinion Outpost tilbyr undersøkelser fra alle typer bedrifter og organisasjoner. De fleste av dem tar rundt 10 minutter å fullføre og vil tjene poeng du kan innløse gratis gavekort til steder som Amazon og iTunes.
  • InboxDollars tilbyr flere korte, daglige undersøkelser du kan ta. Hvis du tar dem alle hver dag, kan du tjene ekstra $ 730 i året - ikke så ille. Det vil betale for pølsene dine og mer!
  • Harris Poll: De fleste undersøkelsene betaler mellom $ 3 og $ 4 hver i 20 minutter av tiden din. Større paneler er vert lokalt. Disse krever vanligvis to til fire timer av tiden din - og du får ikke se på baseball mens du er på det - men de betaler opp til $ 75.

6. Tynn ut klesskapet ditt

Hva kan være lettere i spilletid enn å bringe ut de gamle greiene i skapet ditt og sikte gjennom det?

Mange nettsteder og apper, som Poshmark, hjelper deg med å selge klærne dine som fortsatt er i god form.

Den gamle Mark Prior jersey? Ja, du hadde høye forhåpninger, men nå er det på tide å la det gå. Gjør et raskt søk på nettet for å finne et nettsted som vil fungere best for klærne dine. Kanskje du bare går på grunnskolen og Ebay.

Tips: Ikke glem skoene! Du vet at du har et par som du bare hadde på deg for det ene bryllupet, og du sprang ikke engang øl - jeg mener punch - på dem!

Utfordre deg selv til å finne et element av klær å legge inn for hvert treff i ballspillet - så håper du ikke har en kanker duell.

7. Skriv gratulasjonskort

Vent, hva?

Tenk på det. De fleste av oss hater å handle for gratulasjonskort fordi vi ikke liker alternativene våre. Ta det i egne hender, og skriv hvilken type gratulasjonskort du vil kjøpe. Flere bedrifter betaler for freelance skrive ideer.

Den beste delen? Hvert gratulasjonskort ide er vanligvis bare en setning eller to. Du kan komme opp med en eller to i hver pause i spillet.

Du kan skrive morsomme, sentimente eller til og med bawdy kort hvis du vil. Heck, skriv sports-tema kort hvis det er det du liker. Det er et marked for alt. Igjen, vil du ikke bli rik gjør det, men jeg har gjort over $ 1000 i et år å skrive gratulasjonskort.

Trikset er å bruke de pengene til å betale noen gjeld eller bygge opp besparelsene dine. Ok fint; kjøp en seks-pakke for neste kamp mens du er på den.

Det er en lang sesong. Gjør det til en produktiv

Major League Baseball sesongen strekker seg til en vakker 162 kamper. Det er mange baner, pølser og tid for å gjøre fremskritt på økonomien din.

Det nasjonale tidsfordriv krever ikke at du limes til hvert eneste sekund av spillet, så bruk din tid. Du kan rot, rot, rot for hjemmelaget mens du øker sjansene dine for å ha en vinnende økonomisk situasjon.

Som den store Yogi Berra sa en gang, "En nikkel er ikke verdt en krone lenger."

Tyler Omoth er en senior forfatter på The Penny Hoarder som elsker å sole seg og finne kreative måter å hjelpe andre. Han er en stor fan av Minnesota Twins og hvilket lag som spiller Yankees. Fang ham på Twitter på @Tyomoth.

Skrive Inn Din Kommentar