Penger

Amazon er ansette flere sesongmessige reps å jobbe hjemmefra (du vil tjene $ 10 / Hr)

Amazon er ansette flere sesongmessige reps å jobbe hjemmefra (du vil tjene $ 10 / Hr)

Hvis du noen gang har tenkt deg selv, "Jeg elsker Amazon så mye jeg skulle ønske jeg kunne jobbe der," nå er sjansen din.

Den elektroniske forhandleren er igjen å ansette amazonere i 25 stater (Seriøst, det er det som Amazon-ansatte er kalt).

Dette er en heltids sesongbetjening fra hjemmet kundeservice jobb tilgjengelig for søkere som bor i Arizona, Colorado, Connecticut, Illinois, Indiana, Florida, Georgia, Kansas, Kentucky, Maryland, Michigan, Minnesota, Nevada, New Jersey, New York, North Carolina, North Dakota, Ohio, Oregon, Pennsylvania, South Carolina, Tennessee, West Virginia, Wisconsin eller Virginia.

(Hvis du lurer på hvorfor du må leve i en bestemt stat for å søke om ekstern jobb, har det å gjøre med ting som arbeidslovgivning og arbeidsplassforskrifter.)

Jobben betaler $ 10,00 per time i opptil 60 timer i uken, pluss muligheten for en bonus. Stillingen inkluderer også betalt opplæring.

Vær oppmerksom på at sesongens ansatte er midlertidige arbeidstakere. Selv om det kan være muligheter for langsiktig ansettelse, antyder arbeidsbeskrivelsen at arbeidstakere "kan forbli med Amazon i midlertidig kapasitet i opptil seks måneder, avhengig av forretningsbehov."

Med andre ord, Denne stillingen kan bli en mer permanent posisjon, men den kan også vare bare noen få uker eller et par måneder.

Likevel, med selskapets "dedikerte ressurser for å støtte din løpende vekst og utvikling," er denne kundeservicen verdt å sjekke ut.

Krav til denne jobben-fra-hjemjobb med Amazon

Før du haster over for å søke om denne jobben, må du sørge for at du oppfyller visse kriterier, inkludert:

 • Må bo i et av de 25 landene som er oppført ovenfor
 • Evne til å jobbe med en tilordnet tidsplan som kan omfatte helger, noen eller alle store helligdager og obligatorisk overtid
 • Videregående diplom eller tilsvarende
 • Flytende engelsk språkkunnskaper
 • 1+ års erfaring i et servicemiljø
 • Grundig forståelse av hvordan du bruker internett, flere nettlesere, direktemeldinger og e-post
 • Datakrav inkluderer et 64-biters operativsystem, Windows 7, direkte høyhastighets internettforbindelse via Ethernet-kabel og mer

Hvis du lander jobben, vil du motta et betinget tilbudsbrev for ansettelse og en e-post invitasjon til å delta i en Virtual Amazon Hiring Event.

Når du aksepterer tilbudet, sender Amazon deg et headset, og du er klar til å komme i gang.

Amazonas sesongbaserte fordeler

En fordelspakke er tilgjengelig for alle fulle og deltids-amerikanske baserte sesongbaserte ansatte, familiemedlemmer og innenlandske partnere. Det inkluderer:

 • Medisinsk dekning etter 90 dager
 • Skift lønnsforskjell
 • Fleksible og forutsigbare arbeidsplaner
 • Muligheter for overtid og helårig ansettelse

Når du er klar til å søke om å bli en Amazon Customer Service Associate, kan du gå over her for å starte søknadsprosessen.

Lykke til!

Din tur: Har du noen gang jobbet en ekstern kundeservice jobb? Likte du det?

Lisa McGreevy er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun er alltid på utkikk etter jobb-fra-hjem jobben fører til å dele med leserne. Se henne på Twitter @ lisa hvis du har et varmt tips.

Skrive Inn Din Kommentar