Liv

Ønsker du å spare penger og øke smartere barn? Prøv Family Game Night

Ønsker du å spare penger og øke smartere barn? Prøv Family Game Night

Hva er ditt mest elskede barndomsminne?

Kanskje det er en uforglemmelig familieferie, med lange ettermiddager tilbrakt fotturer eller lazing på en strand. Kanskje det er å lære bestemorens kirsebær korsrecept, som du nå kommer tilbake til hvert år rundt ferien.

Kanskje det er enda noe som virker verdslig i ettertid: ukentlige turer til supermarkedet, laster inn dagligvarer i vognen for mor.

Men for mange av oss som ble født lenge nok før internett tok over hele verden, involvert noen av de beste delene av å vokse opp med å kaste terning og nøye telle mellomrom på en tattered bord.

Det stemmer, jeg snakker om familie spill natt. Og hvis du ikke kan huske sist gang du hadde en, savner du seriøst.

Her er hvorfor Penny Hoarders burde ta tilbake Family Game Night

Hvis din siste familie spill natt er et fjernt minne, oppfordrer vi deg til å samle besetningen og støv av ditt gamle Pictionary set - stat.

Ikke overbevist? Her er fem grunner, familie spill natt er en total Penny Hoarder flytte.

1. Det er billig.

OK, å sette denne øverst på listen på et personlig finansnettsted er et forutsigbart trekk.

Men når en familie tur til kino kan enkelt legge opp til $ 50 eller mer, er det fortsatt et sterkt argument.

Ikke misforstå meg - jeg vet at brettspillene selv er dyre. Du burde ha sett ansiktet mitt da jeg var julehandel for mine 11 år gamle nieser i fjor! Hvem plunker ned $ 40 på Clue?

Men det er mange andre billige, morsomme spill tilgjengelig, som de nye Pie Face og Watch Ya Mouth settene, som begge er under $ 20 på Target.

Pluss, selv om du gjorde gå inn for super-premium versjonen av Monopoly ... at $ 40 kjøper deg et gjenbrukbart element og en opplevelse som vil være annerledes hver eneste gang. Film natt er en og ferdig.

Dessuten har du sikkert gamle brettspill som slår uberørt på baksiden av skapet ditt. Og hvis du ikke gjør det, kan du prøve noen av disse spillene, noe som krever bare tid og fantasi til å spille.

2. Det er interaktivt.

Ja, dette kan være åpenbart, men det er også en stor fordel.

Det heter familie spill natt, noe som betyr kvalitetstid med folkene som betyr mest.

I tillegg snakker du faktisk til hverandre. La oss se en tur til filmtilbudet at!

3. Det er en god mulighet til å få skjerm-fri.

For å være rettferdig, avhenger denne av deg. I vår allestedsnærværende smarttelefonalder blir selv din 8-årige sannsynligvis en app for å få sitt spill på.

Ikke ta meg feil - familie spill natt inkluderer noen gode digitale muligheter for interaktiv familie moro der ute. Og mange av dem er helt gratis! (Heads Up, noen?)

Men hvis du har vært på utkikk etter en mulighet til å få familien din bort fra skjermene for å stave, er spillnatt en fantastisk måte å gjøre det på. Tross alt, En av de viktigste kravene til nesten hvert eneste brettspill er at du faktisk ser på hverandre.

4. Det kan forbedre kognisjon og mekaniske ferdigheter.

Det er ingenting som Jenga for å teste og utvikle dine motoriske ferdigheter ... selv om du er en voksen.

Spill kan være morsomme læringsmuligheter for barn i alle aldre, og ja, selv mamma og pappa.

Hvis du vil fokusere på et bestemt ferdighetssett eller velge et spill som er perfekt for barnets aldersgruppe, kan du sjekke ut Fat Brain Toys. Du kan filtrere etter alder, kategori og interesse.

5. Det kan hjelpe barna dine til å tjene mer penger nedover linjen.

Fantasi, samarbeid, sosiale ferdigheter og kreativitet er alle ganske nyttige i arbeidsverdenen - og enda mer for de modige sjeler som fortsetter å starte egne virksomheter.

Ved å utvikle disse ferdighetene tidlig i et morsomt miljø, kan du bare sette barna opp for et mer lukrativt liv nedover linjen.

Family Game Night er en morsom måte å skape livslang minner på

Du trenger ikke å bruke halvparten av dine besparelser på en overdådig familieferie, eller kjøp barna dine de siste og beste gadgets hver sjette måned for å gi dem en barndom å huske.

Game netter for familier tilbyr en morsom, rimelig måte å tilbringe tid sammen og hjelpe barna dine til å vokse til bedre mennesker.

Og når det gjelder å svare på det lastede spørsmålet ("Jeg kjeder meg! Hva skal vi gjøre i kveld?") ...

... hva mer kan du ønske deg?

Din sving: Hva er ditt favorittspill å spille på familiens spillnatt?

Jamie Cattanachs arbeid har blitt omtalt i Roads & Kingdoms, BUST bloggen, Ms. Magazine, The Write Life og andre steder. Du kan lære mer og bølge hei på Twitter: @jamiecattanach.


Skrive Inn Din Kommentar