Mat

Bake de brune bananene i et nytt liv med disse 15 oppskrifter

Bake de brune bananene i et nytt liv med disse 15 oppskrifter

Hvis produksjonsavdelingen var videregående skole, ville banan være din videregående skole kjære.

Banan er den totale pakken: deilig, næringsrik og allsidig. Han er den mest populære frukten som forbrukes i USA, og mens han kan ha et tøft utvendig, er han virkelig en myk på innsiden. Og han er rik, så rik, i næringsstoffer som vitamin B6 og kalium. Hva er ikke å elske?

Dessverre har han en veldig kort holdbarhetstid. (Han spiller så vanskelig å få!)

Mens din signifikante andre kanskje ikke lever opp til bananens rykte, ikke hold den mot dem. Du kan ha det beste fra begge verdener, om bananene dine er unge våpen eller litt forbi deres prime.

Når det har vært en travel uke og jeg velger andre snacks (sannsynligvis donuts) over mine elskede bananer, begynner den munter gule å bli en trist, forsømt brun. Deretter unngår jeg bananene for noen flere dager uten skyld, til de er helt uspiselige på egen hånd.

Jeg føler meg så skyldig å la mat gå bort, så jeg søkte på Internett høyt og lavt for hva jeg skulle gjøre med overfylte bananer.

Ved nåden av Google fant jeg mer enn nok bananoppskrifter for å gi mine små kjærligheter et lengre liv.

Bananbrød Oppskrifter

Jeg er en fan av klassikerne, men jeg er også den slags gal som elsker å prøve nye spinn på gamle favoritter. Jeg ble hyggelig overrasket over å finne foodies der ute som deler min kjærlighet til innovasjon.

1. Bananbrød

Alle bør ha en prøvd og sann bananbrødrecept. Denne fra Simply Recipes er min. Det har vært den mest populære oppskriften på hele nettstedet i 10 år, og med god grunn: Det er idiotsikkert og nydelig.

2. Død av Chocolate Banana Bread

Dette sjokoladebananbrødet fra Delish bruker kakaopulver og har en generøs hjelp av sjokoladeflis, noe som gjør det til en chocoholic drøm. (Så min drøm.)

3. Kremost-Fyllt Bananbrød

Jeg leter alltid etter måter å kombinere min kjærlighet til ostekake med, vel, alt. Jeg er så glad Kristyn hos Lil 'Luna delte dette kremost-fulle bananbrødet med oss ​​fordi jeg er forelsket. Bananer + Kremost = BAE.

Banana Frokost Oppskrifter

Du kunne bare ta kaffe og en bagel til frokost, men hvorfor ville du med alle disse søte bananoppskrifter?

De er som å spise en dessert som er sosialt akseptert som frokost. Vinne.

4. Banoffee Scones

Banoffee er en engelsk banan-karamell smak som tradisjonelt vises i kakeform. Denne banoffee scones oppskriften fra King Arthur Flour tar denne kombinasjonen til frokostbordet, og jeg er ikke sur på det.

Vurderinger alene gjør at jeg vil piske ut forkleet mitt og få baking.

5. Nutella Banana Swirl Muffins

Bekjennelse: Jeg tok en gang min kameratkrukke Nutella og spiste det hele med bare en skje. Jeg elsker disse tingene. Så, selvfølgelig, jeg ogled denne banan muffin oppskrift fra Jessica hos The Novice Chef!

6. Bananbrøddoughnuts med brunert smørkaramellglass

Må jeg selv rettferdiggjøre hvorfor disse er her? Averie fra Averie Cooks er en av mine favorittmatbloggere, og denne oppskriften på bananbrøddoughnuts med brunet smørkaramellglass er en av grunnene til at.

Hun har selv en veiledning om hvordan man smør smør i mikrobølgeovn. Hvis du ikke har en doughnut-panne, gjør de også gode muffins.

Banana Dessert Oppskrifter

Bananer av seg selv er desserten av produsentdelen. Men den virkelige magien skjer når du legger til litt mel og smør og bam! Du har desserter som gjør alle fruktene sjalu.

7. Bananpuddingkake

Bananpudding er en av min manns favoritt desserter, men du trenger ganske faste bananer for å få det til å se bra ut. Skriv inn denne banan kake oppskriften fra Holly til å bruke med Pennies. Blandingen går inn i ovnen lys og pudding-lignende og kommer ut som en kake med sin egen saus. Det er det beste fra begge verdener!

8. Banan opp-ned-kake

Liker du lyden av karamellisert brunt sukker og bananer på toppen av deilig kake? Da kan vi være venner. Og vi kan gå finne, finn Jessica på Sprinkle Some Sugar og takk henne for geni ideen om å bytte ut ananas til bananer i denne opp-ned-kaken.

9. Fløyel Elvis Cupcakes

Jeg trodde ikke at en liste over overfylte bananoppskrifter ville være komplett uten kongens favoritt smaken combo. Elvis kan være kjent for sin stekte peanøttsmør og bananmørbrød, men Ingrid over på The Cozy Apron har perfeksjonert PB & B i disse fløyel Elvis-cupcakes. Jeg mener, se på det peanøttsmør-kremostet frosting!

10. Bananekaker

Jeg hadde aldri hørt om bananekaker før og hadde ingen anelse om hvor populært de er. Disse banankakene fra Lovefoodies er grunnleggende, og du kan tilpasse dem med favorittinnstillingene dine.

Sunn Banan Oppskrifter

Jeg vil helst trene hver dag enn å gi opp, hengi meg til min søte tann. Så jeg måtte finne et godt medium med bananoppskrifter som får meg til å føle meg OK om å hoppe over treningsstudioet.

11. Gluten- og meierifrie jordbær-bananmuffins

Jeg har mange venner med glutenintoleranse, så jeg må inkludere noen glutenfrie oppskrifter. Disse jordbær-bananmuffins fra Delicious Obsessions er en kul spin på den tradisjonelle smoothie-paringen, med kokosmel og kokosnøttolje.

12. Paleo Banana-Blueberry Breakfast Bread

Michele på Paleo Running Momma kjører 10 miles som jeg treffer snooze om morgenen (hint: veldig enkelt).Og hun har fortsatt tid til å bake deilige, sunne godbiter som dette glutenfrie bananbrød! Det er nesten uten skyld.

13. 3-ingrediens melassefri bananbrødkaker

Arman på The Big Man's World skaper enkle, sunne søtsaker og frokostoppskrifter. Hans banan-havregrynkaker ser sinnsykt godt ut og er håndterlig for selv en nybegynnere baker.

14. Tropisk Grønn Smoothie

Jeg ønsket å inkludere en av de mange banan smoothie oppskrifter, men selvfølgelig ønsket jeg at det skulle være det beste. Jeg tror jeg har funnet den med denne tropiske grønne smoothie fra Ashley på Baker by Nature. Klipp opp dine overfylte bananer og frys dem så du kan gjøre denne pina colada-esque smoothie når som helst!

Sjarmerende overraskelse

Da jeg sa bananer var den totale pakken, mente jeg det. I århundrer har vi vært naivt typecasting bananer i disse søte roller. Men bananer har også en smakfull side!

15. Filipino Banana Ketchup

Jeg trodde nesten ikke at det var noen smakfulle bruksområder for denne sultry frukten før jeg fant banan ketchup fra Josh på Serious Eats. Han tilpasset det fra Ray "Dr. BBQ "Lampes kokbok" Slow Fire: Beginners Guide to Barbecue. "Det er søtere enn tomatketchup, men spicier, med smaker som jalapeno, ingefær og rom. Gi meg beskjed hvis du prøver denne galte sausen med dine overfylte bananer!

Din sving: Hva er din favoritt måte å bruke overripe bananer?

Jen Smith er en skriftlig praktikant på The Penny Hoarder og bloggeren bak Saving with Spunk.


Skrive Inn Din Kommentar