Liv

Disse pengene spare ideer vil hjelpe deg sykepleier - eller flaske Feed - for mindre

Disse pengene spare ideer vil hjelpe deg sykepleier - eller flaske Feed - for mindre

Da jeg var gravid med mitt første barn, bestemte jeg meg for at jeg skulle utelukkende amme. Jeg leste bøker og deltok på klasser på sykehuset. Jeg lager opp på flasker, en sanitizer og brystputer. Jeg følte seg forberedt på å gi barnet mitt den naturlige ernæringen hun trengte.

Men da ble datteren min, Rose, født. Jeg hadde problemer med å produsere melk helt fra begynnelsen. I hennes første uke i livet, kjempet hun for å komme tilbake til fødselsvekten som jeg prøvde og prøvde å produsere maten hun trengte.

Jeg dro til mange avtaler med laktasjonsspesialister, prøvde å pumpe hver time da jeg ikke fôret og laget virkelig havremel og kaker fra ingredienser som var ment å øke melkeforsyningen. Ingenting fungerte. Mens jeg kunne produsere litt melk, var det ikke nok.

Første gang jeg ga Rose formel, gråt jeg. Jeg følte meg som en feil. Jeg hadde forberedt meg på å amme på alle måter jeg kunne, men kroppen min kunne ikke gjøre det jeg trodde det burde naturlig vite hvordan man skal gjøre.

Over tid skjønte jeg imidlertid at Rose ikke bryr seg om at hun noen ganger drakk formel og noen ganger brystmelk. Hun var bare glad for å bli matet i det hele tatt. Og jeg skjønte hva jeg burde ha kjent hele tiden - matet er best.

Når Rose ble 6 måneder gammel, var hun utelukkende formel-matet. Den eneste ulempen til dette var kostnaden.

Når du formler mat, må du kjøpe formel, som koster penger (duh). Men ammende utgifter kan legge opp også.

amming

Hvis du planlegger å fortsette å amme når du går tilbake til jobb, må du investere i en brystpumpe.

Brystpumper kommer i mange former, størrelser og prispoeng. De mest grunnleggende manuelle pumper er ganske rimelige, men hvis du pumper tre ganger om dagen på jobb, må du investere i en elektrisk pumpe, noe som vil koste mer.

Avhengig av type og merke av elektrisk pumpe du får, kan du enkelt ende opp med å bruke noen få hundre dollar. På Target's nettside varierer elektriske brystpumper fra rundt $ 100 til $ 360.

Men hvis du har helseforsikring, kan du være kvalifisert for en gratis brystpumpe. Ifølge Healthcare.gov, "Din helseforsikringsplan må dekke kostnaden for en brystpumpe." For å se hvilke typer brystpumper du kan få, ta kontakt med din forsikringsselskap direkte.

Snarere enn å kjøpe engangsbrystputer, bestemte jeg meg for å lage stoff. Jeg tok litt myk fleece og litt flannel og kuttet den i sirkler, lagde dem og sy dem sammen. Et raskt Google-søk returnerer mange mønstre, slik at du kan velge hva som fungerer for deg.

Hvis du ikke er smidig, kan du også kjøpe gjenbrukbare pleieputer. De vil koste mer enn hjemmelaget, men hvis du går gjennom mye, vil du likevel spare penger over engangsbrønnene (og mor Mor, vil takke deg).

Formel Feeding

Da jeg kjøpte formel for første gang, ble jeg sjokkert over hvor dyrt det var. Jeg visste at jeg ville kjøpe formel en stund, så jeg begynte å lete etter måter å lagre.

Jeg snudde seg til min gode venn Amy Gedeon for råd. Hun utelukkende formelt matet sin sønn, Tony, fra fødselen, og er en av de mest sparsomme folkene jeg kjenner.

"Da jeg kom lenger i svangerskapet, siden jeg visste at jeg skulle formelle mat, registrerte jeg meg med alle ulike formler. Similac, Enfamil og Gerber var de største, "fortalte hun meg. "Omtrent en måned før forfallsdatoen, de alle sendte meg pakker som hadde prøvebeholdere av forskjellige typer pulverformel, pluss noen ferdige flasker og en bunke kuponger for $ 5,00 av hver beholder med formel."

Hvis du planlegger å formelle mat enten delvis eller fullt, er det en god ide å registrere deg før forfallsdato heller enn å vente til du er hjemme fra sykehuset og sov-fratatt. Vær imidlertid oppmerksom på at barnet ditt kanskje foretrekker en type formel over en annen, så ikke legg opp for mye på noe slag.

"Når vi hadde ham, ga sykehuset Similac klar til mat-formelen," sa Gedeon. Tony endte opp med å bruke fire uker i neonatal intensivavdeling på grunn av noen helseproblemer, og da Gedeon og hennes ektemann, Todd, brakte ham hjem, var Tony vant til den spesifikke klare formelen.

"Sykehuset sendte meg hjem med om lag 75 flasker av klare formelen, som var en enorm hjelp i begynnelsen. Jeg prøvde pulver da vi kom hjem, men han spyttet det opp umiddelbart, sa Gedeon.

Når hun visste at formelen Tony likte, begynte hun å kaste opp på kuponger. Dette er en god strategi, selv om du får kuponger for en annen type formel fordi du kan bytte med andre moms som har mer av typen du trenger.

"Jeg fortsatte å motta pakker med rabattkuponger for $ 5 av hver container i posten for alle tre merkene hver måned for det første året," sa hun. "På den tiden hadde flere venner og kollegaer også små, og vi brukte alle forskjellige merker, så vi startet en kuponghandel der jeg ville få alle Similac-kupongene og handle noen andre med Enfamil, og så videre."

Ikke overraskende, når babyer vokser, spiser de mer. Inntil 4 til 6 måneder når de starter på faststoffer, vil babyens eneste dietter være formel eller brystmelk. Selv etterpå må de fortsette å drikke formel eller brystmelk til de er 1 år gamle. Det betyr mye penger brukt på formel.

Takket være hennes kupongstrategi, betalte Gedeon aldri full pris for formel. "Jeg ville få $ 5 av hver container med min rabattkuponger, og med min handel ville jeg få rundt 10 til 15 kuponger per måned. Det var også formelkuponger i søndagspapiret for $ 2, og lagret bestemte kuponger. Jeg ville kjøpe syv containere i uken og sørg for at jeg hadde syv kuponger av noe slag, enten det var $ 5, $ 3 eller $ 2 off. "

Hvis du ikke kjenner noen mødre som kan hjelpe deg ved å gi deg kuponger, bør du vurdere å nå ut til ditt sosiale nettverk.

"Jeg postet på sosiale medier og spurte om noen hadde rabattkuponger, og til min overraskelse begynte folk å sende dem til meg og jeg endte opp med om lag 40 eller flere kuponger, hver på $ 5,00 avslag."

Selv om du ikke kjenner mange mødre på Facebook, du kan legge inn i lokale morsgrupper spør om noen har noen ekstra formelle kuponger. Bare vær sikker på at du sjekker gruppens regler før du legger ut Noen kan ha det bra med det, mens andre kan rive på den.

Det som jobbet for meg, var å kjøpe generisk formel fra Costco i stedet for et navnemerke. Heldigvis var Rose fint å drikke, uansett hva jeg tilbød henne, så vi måtte ikke holde fast i et bestemt merke.

Kirkland (Costco-merke) -formelen koster for tiden 49,99 dollar for tre 34-unse kapsler, som virker ut til 49 cent per unse. Til sammenligning selger Target Similac Pro-Advance formel i 23,2-unse kapsler for $ 28,99, som tilsvarer $ 1,25 per unse. Disse besparelsene la opp raskt og sparte meg mye stress i løpet av året.

Enten du velger å formelle mat, amme eller gjøre litt av begge, er det viktigste at babyen din blir matet. Hvis du, som jeg, ikke planlegger dine planer slik du mente når det gjelder amming, trenger du ikke å bekymre deg for den uventede kostnaden ved formel hvis du planlegger det bra.

Catherine Hiles forventer nå baby nummer to og føler seg mye mer avslappet denne gangen om muligheten for formelfôring (selv om hun fremdeles planlegger å prøve å amme først).

Skrive Inn Din Kommentar