Penger

Retail Jobs så en liten oppgang i november, men industrien kjemper fortsatt

Retail Jobs så en liten oppgang i november, men industrien kjemper fortsatt

Til tross for en glødende jobbrapport viser en sterk amerikansk økonomi, viser de siste sysselsettingsnivåene for november mer uro i den utfordrende detaljhandeln.

Sikker, murstein og mørtel lagde 19.800 nye jobber mellom oktober og november, men når du ser på den langsiktige trenden, er det litt dystere. Faktisk skjulte disse forhandlerne faktisk 63 600 jobber når du sammenligner samme måned i fjor.

Det er ingen overraskelse, med tanke på de hundrevis av butikklokaler som flere store detaljister har annonsert i år, og eksperter forutsier tapet på 30% av de 1000-amerikanske amerikanske kjøpesentrene de neste fem årene.

I tillegg virker det som om november har mistet noe av sin glans, siden Black Friday er helt ikke noe mer.

"Forbrukerne trenger ikke lenger å vente til november for å slappe av ferie shopping," sa en PricewaterhouseCoopers rapport om ferie shopping.

Men hvis du graver dypere inn i tallene, Amazon-effekten forblir i full kraft.

Sysselsetting hos utenforhandlere, som Amazon, svulmet med 3,8% i november sammenlignet med 2016. Samtidig vokste lagrings- og transportjobber, som i Amazon, 1,8% i år.

Imidlertid var Amazon-effekten bare ikke nok til å kompensere de 22 700 jobbenes tap i den totale detaljhandelssektoren som 2017 kommer til slutt.

Som tradisjonelle forhandlingsjobber forsvinner, hvor går arbeidere til?

Etter at hun mistet sin jobb hos Kmart i Crystal River, Florida, i mars, tilbrakte Christine Capra utallige timer på å fylle ut online søknad på hennes offentlige bibliotekets datamaskiner. Hun dyttet inn i besparelser etter at hennes arbeidsledighet fordelt seg i august.

"Jeg følte meg som noen dratt teppet rett ut fra under meg," Capra sa.

Hun er ikke alene, og ting ser bare ut til å bli mer komplisert for disse tidligere detaljhandlerne.

I en studie utgitt i forrige måned, realt minedata fra tusenvis av gjenopptatt lastet opp til nettstedet for å bestemme det neste trinnet for tidligere detaljister.

Mens Amazon-effekten lar en åpning for disse arbeidstakere, er de ferdighetene som kreves i e-handel, ikke en perfekt match, ifølge Indeed Analysis. Mange nettbutikk- og lagrings- og lagringsjobber krever en høyskolegrad, og ferdigheter i spesifisert programvare er også i stor etterspørsel i de to sektorene.

Den beste passformen til detaljhandlerne pleier å være restaurantbransjen, hvor mange av kundeservicenes ferdigheter overlapper. Men disse jobbene betaler $ 14 i gjennomsnitt.

De vanligste jobbene er murstein og mørtelarbeidere som søker på Indeed kundeservicerepresentant, salgsrepresentanter, og resepsjonister og informasjonskollegaer, blant andre.

"For å være sikker, er det på ingen måte klart at murstein og mørtel er ferdig," sa Indeed economist Andrew Flowers sa i studien. "Men for brick-and-mortar retail arbeidstakere, ser veien fremover ujevn og usikker."

Her er hva du kan gjøre hvis detaljhandelsjobben din er neste

For oss er du langt mer enn noen statistikk.

Hvis du kommer til å finne deg selv ute av arbeid takket være Retail Apocalypse, The Penny Hoarder Jobs Side på Facebook kan være en god ressurs for ditt neste trekk.

Du kan også sjekke ut disse andre måtene for å kartlegge strategien din.

Nå er det en god tid å vurdere andre forhandlere som faktisk kan ansette denne sesongen - som Macy's! Disse jobbene er ikke langsiktige konserter, men de vil i det minste få deg gjennom ferien.

Og hvis du bare er lei av en tradisjonell jobb, har vi 32 legitime måter å tjene penger hjemmefra for deg.

Alex Mahadevan er data journalist på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar