Tilbud

Strøm resten av MLB Season for bare $ 4 (det er gratis for studenter!)

Strøm resten av MLB Season for bare $ 4 (det er gratis for studenter!)

Hvis du er en Major League Baseball fan, og jeg absolutt er, er dette en flott tid på året. OK, ikke hvis du drar til Phillies. Men hvis favorittlaget ditt fortsatt er i jakten, er hvert spill herfra ute spennende og kritisk for sine playoff-håp.

Men hva om du ikke bor hvor som helst i nærheten av laget ditt? Jeg er en Minnesota Twins fan som lykkelig transplantert til Tampa Bay. Selv om det ikke betyr at jeg har forlatt min Twins, gjør det det vanskelig å se spillene sine.

Det kuleste produktet der ute for å hjelpe i denne situasjonen er MLB.TV. Det er en streaming tjeneste som lar deg se hvert enkelt MLB-spill eller, hvis du foretrekker, bare ditt eget lags spill.

Hvis du ikke har prøvd det, er det nå på tide, fordi MLB.TV har en hel del av en avtale for resten av sesongen.

Se resten av sesongen på MLB.TV for bare $ 3,99 ... eller gratis!

Du kan nå registrere deg for å få MLB.TVs premium pakke for bare $ 3,99 for resten av året. Det betyr at du kan se hvert enkelt MLB-spill for mindre enn fire dollar. I begynnelsen av sesongen var prisen for hele sesongen $ 112,99, så dette er ganske avtale.

Hvis du er en høyskole student, er avtalen enda bedre. Takket være et partnerskap med ID.me, studenter kan få resten av sesongen på MLB.TV gratis. Ja, ikke en øre av ølen din ... Gasspenger vil gå ut av døren.

Hva er bra med premium-pakken? Hvis laget ditt er i et utblåsingsspill og en rulleoverskrift forteller deg en studkanne er bare tre outs vekk fra et perfekt spill, kan du bytte til det spillet. Du kan til og med velge om du hører hjemme- eller bortelagets annonsører.

De fleste lagene har et dusin eller flere spill igjen på ordinær sesongplanen. MLB.TV sier at du kan streame opptil 190 kamper gjennom resten av sesongen, som er litt over to skinnende pennier per spill (eller gratis hvis du fortsatt treffer bøkene).

Selvfølgelig er det morsommere å gå til spillet, men det kan bli dyrt. Det er måter å gå ut på et MLB-spill på det billige, men hvis du kan streame det for ingenting, hvordan kan du slå det?

Tyler Omoth er en senior forfatter på The Penny Hoarder som elsker å sole seg og finne kreative måter å hjelpe andre. Han kan ikke vente på tvillingene å slå Yankees i det ville kortet. Fang ham på Twitter på @Tyomoth.

Skrive Inn Din Kommentar