Anmeldelse

EvoShare Review

EvoShare Review

Jeg er pro lifehacks. Selvfølgelig har livrister et verdifullt sted i hverdagen.

Jeg er også pro penger hacks. Penger hack er de små triksene du kan bruke til å strekke en dollar til den går i stykker. For eksempel, i løpet av mine høyskoleår holdt jeg meg selv matet med den ene økningen på Publix. En gang kjøpte jeg ti pakker med en cent pølser, og jeg kastet ikke bort en enkelt hund.

Jeg har nylig lært om en pengene hack som er betydelig mindre ekkelt enn å spise generiske pølser i uker. Det er en nettleser extenson kalt Evoshare.

EvoShare hjelper brukerne til å tjene 2-10% kontant tilbake på visse online kjøp. Du kan søke kontanter tilbake til pensjonsoppsparing, høyskolebesparelser eller studentlånsskulder. Denne pengene hack vil ikke spare deg millioner, men det er et flott sted å starte din spare reise. Her er hva du trenger å vite.

Hva gjør EvoShare unikt?

EvoShare er en cash back site i et hav av dusinvis. Ebates, Swagbucks og Mr. Rebates har lenge "dele fortjenesten" med kunder som bruker henvisningslinker

Som disse andre nettstedene har EvoShare en lett å installere nettleserutvidelse. Forlengelsen blir rød når du navigerer til en forhandler. Hvis du klikker på utvidelsen, vil du automatisk tjene penger tilbake belønninger. Kontanter tilbake belønninger stakk med kredittkort belønninger og lagre spesifikke promo koder.

Så hva gjør EvoShare forskjellig?

Begrepet "lagrede besparelser".

Andre kontanter tilbake nettsteder legger penger inn i PayPal-kontoen din. Det gjør det enkelt å bruke besparelsene i stedet for å bruke pengene til å investere i fremtiden. EvoShare legger ikke pengene i kontoen din. I stedet kobler du en studielånskonto, en pensjonskonto eller et høyskolefond for barna dine. EvoShare deponerer pengene dine der.

Hvordan kan jeg maksimere pengene mine tilbake belønninger?

EvoShare tilbyr noen gode måter å maksimere pengene tilbake belønninger.

Først kan du installere nettleserutvidelsen. Det gjør det enkelt å aktivere belønninger. Du får til og med en liten melding som sier at belønningene dine er aktivert.

For det andre kan du maksimere belønningene gjennom stabling. Kontantbacken du tjener fra EvoShare, fungerer på toppen av andre kampanjer. For eksempel kan du søke en gratis frakt-kampanjekode til et nettsted. Du kan også stable EvoShare-besparelser med kredittkorttilbud.

For eksempel spares 3% besparelsene fra EvoShare med 5% sparing fra et Target RedCard for en effektiv besparelse på 8%. Alternativt kan 7,5% Groupon-besparelsene fra EvoShare stables med kredittkortets 2% kontantbackrate for en effektiv besparelse på 9,5%.

Det er viktig å være oppmerksom på at EvoShare Cashback-belønning ikke kan stables med besparelser fra andre kontanter tilbake nettsteder.

Endelig, hvis du er i California, kan EvoShare hjelpe deg med å spare penger når du handler hos lokale kaffebarer, matbutikker og nærbutikker. Hvis du kobler ditt kreditt- eller debetkort til EvoShare, vil de gi deg penger tilbake når du besøker deres murstein og mørtelpartnere. De har utviklet relasjoner med over 10 000 murstein og mørtel butikker og restauranter i og rundt San Francisco.

EvoShare-brukere bør merke at Walmart, Target og Macy er online-partnere med EvoShare, men du vil ikke tjene penger tilbake hvis du handler i butikkene.

Registrer deg for EvoShare

Hvordan sammenligner EvoShare til andre Cash Back Sites?

EvoShare er omtrent halvparten av de største pengene tilbake nettsteder (Mr. Rebates og Ebates), men de har de fleste av de største online-partnerne.

EvoShare overfører konsekvent 75% av henvisningslinket besparelser til kundene. Generelt betyr dette at du får mer penger tilbake fra EvoShare enn du gjør fra andre nettsteder.

En ulempe med EvoShare er at det ikke vil se etter kupongkoder for deg. Cash back site, kurver Ebates kupongkoder, slik at du kan spare enda mer penger.

Skal jeg bruke EvoShare?

EvoShare er et bra penger hack. Å tjene 2-3% kontant tilbake og sette det inn i pensjonssparingen kan hjelpe deg med å bevege seg i riktig retning. Du blir ikke rik fra EvoShare, men det er et fint triks å ha på hånden.

Hvis du skal bruke en hvilken som helst nettleserutvidelse, er EvoShare et godt valg på grunn av overlegen kontantrente. Det er også et godt valg fordi du ikke vil fritter bort besparelsene.

Har du hørt om EvoShare før? Bruker du noen andre pengene tilbake-apper?

Evoshare Review
  • Kommisjon og avgifter - 100
  • Kundeservice - 80
  • Brukervennlighet - 80
  • Funksjoner og alternativer - 60
80

Sammendrag

EvoShare er et kontantbaksider som hjelper deg med å betale tilbake studielån og spare for pensjonering. Sjekk ut denne EvoShare-anmeldelsen for å lære mer.

Skrive Inn Din Kommentar