Liv

Trenger du hjelp med leien din? Skriv inn denne konkurransen for å vinne $ 12K i leie i et år

Trenger du hjelp med leien din? Skriv inn denne konkurransen for å vinne $ 12K i leie i et år

Jeg er ikke en som virkelig spiller lotteriet, men noen ganger drømmer jeg om hva det ville være som om jeg scoret en tilfeldig meir.

Andre ganger fantaserer jeg om hvordan livet ville være hvis mine vesentlige utgifter bare ville forsvinne.

Liker, hva ville jeg gjøre hvis jeg ikke hadde kredittkort og studielånsgjeld til å betale?

Hva om jeg ikke måtte bry meg med kostnaden av dagligvarer eller måltider ute?

Hva om jeg ikke måtte betaleleie?

Vel, en heldig person vil kunne se at siste ønske blir til virkelighet. Leilighetsterapi samarbeider med 9JKL, en ny komedie som premierer dette høsten på CBS, for å sponsere en konkurranse for å vinne gratis leie for et år.

Premiepengene utgjør en enkelt utbetaling på $ 12.000, som bryter ned til $ 1000 for din månedlige leieregning - Ikke factoring i skattene du betaler på gevinstene dine selvfølgelig.

Historien om 9JKL senterer rundt en hovedperson ved navn Josh Roberts, som bor i en leilighet klemt mellom foreldrenes og brors leiligheter, som er for nær for komfort når det gjelder å håndtere sine forfalskede måter. (Jeg vedder at han ønsker at han hadde gratis leie i et år.)

Showens utøvende produsent, Mark Feuerstein, stjernene som Josh og baserte komedien på hans erfaring som bor i en New York-leilighet ved siden av sine foreldre - en situasjon som mange tusenår kan forholde seg til (selv om vi faktisk kan leve med våre foreldre, ikke naboen).

Det er enkelt å legge inn gratis leie-konkurranser. Bare gå til dette nettstedet, skriv inn navnet ditt og kontaktinformasjonen og godta offisielle regler. Apartment Therapy vil automatisk abonnere på sine giveaway varsel e-postmeldinger - noe som betyr flere muligheter til å fange freebies i fremtiden.

Konkurransen slutter 2 oktober klokka 11:59 p.m. EDT, så ikke glem å komme inn før da. En vinner vil bli valgt tilfeldig og informert ved hjelp av kontaktinformasjonen som er oppgitt.

Lykke til!

Nicole Dow er en stabskribent på The Penny Hoarder. Gratis leie for et år høres bra ut for henne.

Skrive Inn Din Kommentar