Penger

Den enkle måten jeg sikrer familien min fremtid med bare $ 52 per måned

Den enkle måten jeg sikrer familien min fremtid med bare $ 52 per måned

Hvis du døde i morgen, hva ville skje med familien din?

Jeg vet, det er ikke noe du vil tenke på ... men det er heller ikke noe du bør overse.

Men mange av oss gjør - selv ansvarlige mennesker, som elsker sine familier.

Folk som Ty, en 39 år gammel fra Seattle, som har vært gift med sin høyskole kjære i 18 år, og har fire barn under 15 år.

Som sin eneste leverandør, realiserte Ty nylig å ignorere muligheten for at hans død var som å la sin familie gå på fallskjermhopping - med virkelig gamle fallskjermhopping.

Altfor risikabelt.

Så han bestemte seg for å sikre familiens fremtid på 15 minutter med $ 52 per måned. Dette er hvordan.

Hvorfor bestemte han seg for å sikre sin families fremtid

Ty har en heltidsjobb i markedsføring - hans kone blir hjemme for å ta vare på sine fire barn.

Selv om Ty sier at kona "virker helvete mye vanskeligere enn jeg gjør", er det fortsatt hans ansvar å finansielt sørge for sin familie.

Og hvis han døde, ville han ikke kunne gjøre det lenger. Ty likte mange av oss, Ty visste løsningen ... men reagerte aldri på det.

"Jeg har alltid kjent at jeg trengte livsforsikring," sier han, "men jeg har aldri gått i gang med å få det av flere haltige grunner."

Grunner som: Det var komplisert. Det tok uker å bli godkjent. Det krevde stabler av papirarbeid og signaturer.

Siden Tys beste venn faktisk egentlig er en livsforsikringsagent, hadde han gjort "noen få svake forsøk" for å få det i det siste - men fullførte ikke prosessen fordi det var "en slik smerte".

Til slutt skjønte Ty at disse unnskyldningene ikke var gode nok.

"Selv når jeg ikke lenger er her på denne jorden og gjør noen corny pappa vitser, skal jeg leve videre gjennom barna mine," han sier. "Det gjorde meg våkne og innser at jeg må være en bedre leverandør for familien min."

Hvordan han fikk livsforsikring ... uten problemer

Så da han leste om Haven Life, bestemte han seg for å gi det et skudd, en online livsforsikringsbyrå som lovet en mye raskere og bedre livsforsikringsprosess.

Ty visste hvor mye dekning han ønsket og umiddelbart fikk sitat, og gjennom Haven Life sammenlignet prisingen av deres politikk med andre forsikringsselskaper. Han bestemte seg for å gå videre med å søke på nettet.

Han besvarte noen grunnleggende spørsmål i søknaden - om hans alder, helse og familiehistorie - og ble godkjent for dekning umiddelbart.

"Jeg brukte kanskje 15 minutter på nettsiden, og på slutten av det ble jeg godkjent for livsforsikring," Ty sier.

Til slutt valgte han en 15-årig, 750.000 dollar havnepolitikk med en $ 52 månedlig premie.

Oversettelse?

I de neste 15 årene betaler Ty $ 52 per måned til Haven Life. Hvis han dør i denne perioden, vil familien få en engangsutbetaling på 750.000 dollar.

Hvis han ikke gjør det, vil hans lengdeperiode utløpe i 2031, og han kan bestemme hvorvidt dekning skal utvides (trolig til en ekstra kostnad). For mange yngre enn Ty kan livsforsikring bli enda billigere.

"Gosh, det var så glatt og så lett," sier han. “Haven Life gjorde det enkelt for meg å gjøre noe jeg visste at jeg trengte å ta vare på allikevel. "

Til forskjell fra tradisjonelle livsforsikringsselskaper er Haven Life en plattform for nettbasert bruk (uten skanning og faksing av papir til en agent) som gir en umiddelbar beslutning om dekning (ikke venter på uker) og dekning begynner den dagen.

Ty måtte ta en medisinsk eksamen for å fullføre dekning selv. For Tys fysiske kom en sykepleier til sin arbeidsplass.

"Hun tok litt blod og 15 minutter senere, var hun borte," sier han. "Jeg var veldig imponert over at jeg ikke måtte ta en fridag eller en lengre lunsjpause."

I dag annonserte Haven Life at mange kvalifiserte søkere ikke trenger å ta en medisinsk eksamen. I stedet for å ha en medisinsk eksamen for å fullføre dekning, bygger Haven Life godkjenning på helseinformasjonen som er oppgitt i søknadsprosessen.

Er det verdt prisen?

La oss være klare: Ikke alle trenger livsforsikring.

Hvis du er ensom eller økonomisk uavhengig (vi kan drømme, ikke sant?), Er det sannsynligvis liten grunn til å kjøpe livsforsikring og betale en premie hver måned.

Men hvis du har folk som er avhengige av deg, er det verdt å vurdere.

"Virkelig, det kokte seg for å elske," Ty forklarer "Jeg elsker familien min, og dette er en måte jeg prøver å ta vare på dem."

Hver måned blir hans $ 52-betaling automatisk tatt ut av bankkontoen hans - et beløp han sa at han ikke engang har lagt merke til.

Hva har han lagt merke til? Han sover bedre.

"Jeg vet at det høres cliché," sier han, "men Jeg føler meg så mye bedre mentalt, å vite at familien min er tatt vare på. "

Så for ham har den ekstra linjen på budsjettet hans sikkert vært verdt prisen.

"På dette tidspunktet hvis jeg går forbi, blir familiens liv bedre, økonomisk sett," sier han.

"Som deres ektemann og far, det er en ganske flott gave - og fred i sinnet som bringer meg, er verdt et helvete mye over $ 52 per måned."

Din sving: Har du vurdert Livsforsikring?

Sponsoropplysning: En stor takk til Haven Life for å samarbeide med oss ​​for å gi deg dette innholdet. Det er sjelden at vi har muligheten til å dele noe så fantastisk og få betalt for det!

Haven Term er en Term Life Insurance Policy (DTC, ICC14DTC) utstedt av Massachusetts Mutual Life Insurance Company (MassMutual), Springfield, MA 01111 og tilbys eksklusivt gjennom Haven Life Insurance Agency, LLC


Skrive Inn Din Kommentar