Investere

Riksdagsrevisjon

Riksdagsrevisjon

I USA, er fire Robo-Advisors duking det ut for topp posisjon. Med 47 milliarder dollar under ledelse er Vanguard en klar frontrunner. Wealthfront er å bringe opp baksiden med litt over $ 5 milliarder i eiendeler under ledelse.

Men når det gjelder å anbefale en "Robo-Advisor" Wealthfront er alltid mitt første valg. Her er hvorfor.

Moderne porteføljeinvestering

De fleste av de beste "Robo-Advisors" i markedet i dag lager investeringsporteføljer ved hjelp av en investeringsfilosofi kalt Modern Portfolio Investing. Moderne porteføljeinvestorer tror at det er veldig vanskelig å slå markedet. Som et resultat forsøker disse investorene å styre porteføljens volatilitet og holde kostnadene lave.


Det er ikke sexy, men det er en god tilnærming til å investere. Wealthfront tilbyr en måte for investorer å kjøpe inn i moderne portefølje teori uten å finne ut detaljene selv. Det er ikke å si at detaljene i moderne porteføljeorientering er vanskelig. De er det ikke. Men Wealthfront er ikke en plattform for folk som vil grave inn i nyanser av alle mulige investeringsalternativ.


Wealthfront er en investeringsplattform for forsiktige investorer som vil se sine penger vokse, men vil ikke bruke mye tid på å tenke på sine investeringer. Prosessen med å investere med Wealthfront starter alltid med dine mål og risikotoleranse. Wealthfront spør 4 objektive spørsmål og seks subjektive spørsmål for å hjelpe

Du får det du ikke betaler for

Wealthfront belaster et 0,25% administrasjonsgebyr på alle porteføljer over $ 10,000 ($ 15,000 hvis du bruker vår spesielle lenke her: Wealthfront bonus). De administrerer dine første $ 10.000 gratis. Dette er den laveste avgiften blant de beste Robo-Advisors som gir dem til meg. De belaster ikke transaksjonsgebyr. De belaster ikke falske kontooppsettavgifter eller lukkekostnader. I hovedsak får du det du ikke betaler for. Du får god kapitalforvaltning uten å betale høye avgifter.


På toppen av lavprisstyringen må investorene passe på for dyre investeringsavgifter som kalles kostnadsforhold. Velstanden holder disse super-lave. Wealthfront hjelper investorer til å velge noen brede markedsindekser til lavest mulig pris. Bare det internasjonale obligasjonsfondet (EMB) har et kostnadsforhold på over .25%.


Hvis du har en meglerkonto etter skatt, vil Wealthfront dra nytte av et skattebrønn som gjør det mulig for investorer å kreve tap på kapital når en investering taper verdi. Denne "skattefristen" har en tendens til å være komplisert, men Wealthfront gjør jobben for deg.

Vi elsker Wealthfront's app også, og anbefaler det som en av de beste gratis investeringsappene (under $ 15 000).

Wealthfront Lets Algoritme Work

Selvfølgelig er alt jeg har sagt om Wealthfront også sant for Forbedring (bortsett fra at Betterment ikke klarer dine første $ 10 000 gratis). Imidlertid er jeg ikke agnostisk mellom Wealthfront og Betterment. Jeg anbefaler alltid Wealthfront over Betterment.


Dette skyldes at Wealthfront alltid lar sine algoritmer fungere, men bedre til tross for menneskelig innblanding. Etter Brexit i juni 2016 låste Betterment brukere ut av plattformen i noen timer. Forbedring kan ha fryktet en panikk-salg, men de forhindret også å kjøpe i løpet av et markedsløp. I mellomtiden lar Wealthfront algoritmen til å fungere.


Hvis Wealthfront stoler på sine algoritmer, stoler jeg på dem også.

Kontinuerlig forbedring

Wealthfront er ikke fornøyd med å hvile på laurbærene sine. I år har de gitt ut tre spennende nye funksjoner.

PassivePlus

Hvis du har mer enn $ 500K på Wealthfront, vil de tillate deg å bruke en funksjon som heter PassivePlus Investing. PassivePlus er en av de aller beste "Smart Beta" robo-rådgivere. Smart Beta Investing forsøker å bruke redusert nedgang i porteføljenes volatilitet (Beta) for å øke porteføljens avkastning (Alpha). Det er klart at Wealthfront setter systemiske skattefordeler.

Velstandsfronten gjør også at deres fem-faktor investeringsmodell kombinert med indeksering øker avkastningen. Det er et krav du må undersøke på egen hånd. Jeg kjøper ikke inn i fakturasjonsinvesteringsmodellen som en langsiktig bærekraftig fordel (selv om jeg innrømmer at det fungerte tidligere).


Dette er elementene i WealthFront's PassivePlus-program:

  • Skattemessig innhøsting: Wealthfronts algoritmer ser etter daglige tap av kapital. I løpet av et år kan en investor kreve en skattekreditt på $ 3000 i tap på kapital, pluss at du kan kompensere for gevinster med tap. Wealthfront garanterer nesten at du aldri betaler staten mer enn du må. Hvis du har en stor meglerkonto etter skatt, bør du dra nytte av skattemessig høsting.
  • Direkte Investering: Større investorer reduserer også kostnadene ved å delta i Direct Investing. I stedet for å holde ETFer, holder PassivePlus investorer rettigheter til aksjer eid av Wealthfront. Når det er gjort i stor skala, er dette marginalt billigere enn å eie ETFer, så det er en anstendig kostnadsbesparelse.
  • Five Factor Investing: Wealthfront er ikke helt grei om hva som er i deres 'hemmelige saus', men deres nyeste algoritme er tydelig basert på den velrenoverte fem-faktor investeringsmodellen. Investeringsmodellen for fem faktorer står for verdi, momentum, utbytteutbytte, lav volatilitet, volatilitet i forhold til markedet. Historisk sett ville en Five Factor-modell ikke bare slå markedet, det ville redusere porteføljens volatilitet.Det er ikke klart at det er sant i dag.

529 Planlegging

Investering for college er tøft. Tidslinjen er begrenset, og du kan ikke fortelle din 18 år gamle å hoppe over høgskolen til markedet gjenoppretter. Wealthfront tilbyr en 529 konto som kan hjelpe deg med å investere og spare for barnets utdanningsplaner. Det grafiske grensesnittet gjør investeringsopplevelsen mindre stressende.


Selvfølgelig gjør Wealthfront å investere for college enkelt, men spareparten er fortsatt opp til deg.

Sti Investering

Velstandsfrontens største innovasjon i 2017 er "Path Investing." Path investing er økonomisk planlegging programvare for resten av oss. Vil du vite om du er på rett spor for å nå dine mål? Sti vil hjelpe deg med å finne ut det. Vil du forstå effekten av et år eller to av? Sti kan hjelpe deg å forstå hvordan det vil forandre resultatene dine.


Path Investing er åpenbart avhengig av gjetning og menneskelige innganger, men det er et nyttig verktøy for å gi unge veiledning om hvorvidt de kan forvente å nå sine mål.

Skal du flytte din portefølje til Wealthfront?

Jeg er rask til å anbefale Wealthfront til nybegynnere investorer, men jeg tror ikke det passer perfekt for alle. Personlig har jeg ikke pengene mine på Wealthfront.


Wealthfront bruker fire objektive og seks subjektive spørsmål for å hjelpe deg med å bestemme din ideelle ressursfordeling. Assetfordelingen de foreslo for meg var altfor konservativ for min pensjonsportefølje. Som investor får du bare velge mellom noen porteføljealternativer. Det hindrer nye investorer fra å falle bytte til analyseforlamning, men mer erfarne investorer vil føle seg begrenset av det.


Den klareste fordelen av Wealthfront er at det er mulig å gjøre systemisk skattemessig høsting. Selvfølgelig er det bare viktig i uhellte skattekontoer. Siden jeg ikke har en etter skatt meglerkonto, vil jeg ikke dra nytte av det.


Den endelige innvendingen mot Wealthfront er at du vil ha noe annerledes. Mange mennesker vil jobbe med et menneske, ikke en bot. Hvis du er på utkikk etter en finansiell rådgiver, bør du vurdere å koble til Financial Gym eller en planlegger fra XY Planning Network.


Hvis du er en ny investor, er Wealthfront en flott investeringsplattform. Hvis du allerede kjenner tauene, er det ingen grunn til å bry deg med å flytte kontoen din (med mindre du trenger hjelp med skattemessig høsting).

Vil du prøve Wealthfront? Hva synes du om robo-rådgivere?


Riksdagsrevisjon
  • Kommisjon og gebyrer - 90
  • Kundeservice - 90
  • Brukervennlighet - 90
  • Verktøy og ressurser - 80
  • Investeringsalternativer - 80
  • Asset Allocation Metholodgy - 90
87

Sammendrag

Wealthfront er vår favoritt robo-rådgiver på grunn av deres lave avgifter, kapitalfordelingsstrategi og deres ulike investeringsalternativer.

Skrive Inn Din Kommentar