Penger

Spirende entreprenør? Ta råd fra denne mannen som lager $ 30k per måned

Spirende entreprenør? Ta råd fra denne mannen som lager $ 30k per måned

Mens en student ved American University, Chris Schwab dabbled i freelance dataprogrammering, men bestemte seg for at det ikke var for ham. Schwab visste også at han ikke ville jobbe for noen andre og være knyttet til et kontor.

Han la merke til at lokale bedrifter som rengjørings- og håndtjenestjenester fortsatt opererte på samme måte som de hadde i tretti år (ofte med en veldig enkel nettside eller ingen online-tilstedeværelse), så han så en mulighet til å lage en teknisk kunnskapsrik, kundevennlig lokalrengjøring virksomhet. "Jeg følte at jeg i utgangspunktet kunne ta disse dinosaurindustrien - i dette tilfellet rengjøring - og bringe den til den moderne verden", sier den 24-årige via Google Hangout.

Rengjøring av konkurransen

Med rundt $ 750 for et nettsted, hosting og litt markedsføring, lanserte Schwab Think Maids i juli 2016 mens han avsluttet sin bachelorgrad i psykologi. Selskapet tilbyr rengjøringstjenester i Metro D.C.-området, men Schwab håper å ekspandere til andre markeder i nær fremtid.

Noen andre rengjøringstjenester har et rykte for flakiness, så Schwab fokuserte på å ansette rengjøring folk som var rask og vennlig i stedet for erfarne rengjøringsmidler. Han opprinnelig opprettet en jobbannonse for rengjøringsmidler på Craigslist, men han fant til slutt søkere av høy kvalitet gjennom Care.com.

Når søkere besto online og telefon screenings, inviterte Schwab potensielle rengjøringsmidler til et intervju. "Jeg betalte dem for å rydde huset mitt som de ville for noen annen klient, og jeg ga oppmerksom på ting som: hvordan tid var de, hva deres kommunikasjon var, hvor fint de var, hvor grundig de var med rengjøringen" han sier. "Jeg tok virkelig hensyn til mange faktorer, og tenkte om jeg ville være komfortabel med å sende dem til i utgangspunktet 50-60 boliger i måneden." Han ville også gjøre en bakgrunnskontroll på dem ved hjelp av en tjeneste som heter Onfido.

Holde kundene lykkelige

Think Maids skiller også seg gjennom rask kundeservice, så Schwab hyret flere virtuelle assistenter (VAs) for å svare på kundeforespørsler innen to til 10 minutter.

"Våre offisielle åpningstider er kl. 8 til kl. 6, men hvis noen sender e-post til oss noe presserende, svarer vi fortsatt klokken 8 eller 10 pm, sier han. “Vi prøver å gjøre oss alltid tilgjengelige. Vi tror det er veldig viktig fordi mange ting kan skifte mellom å lukke og åpne neste dag. "Noen kunder vil ikke tekst, ringe eller e-post, så Think Maids tilbyr også nettpratkompetanse. Schwab sier at mange mennesker bestiller gjennom online chat, så vel som via nettsiden.

Når det er sagt, slutter kundenes opplevelse ikke når reneren forlater. "Vi følger opp etter hver enkelt rengjøring ved å sende en e-post eller ringe til dem, spør hvordan rengjøringen deres var, hvis det er noe vi kunne ha gjort bedre," sier Schwab. "Hvis disse menneskene tenker på å bli tilbakevendende kunder, skriver vi faktisk ganske nøyaktige notater om hva de sier så hver gang vi sender teamet vårt ..., får de de samme notatene hver gang."

Gjentagende rengjøring er mye mer verdifull enn engangsrengjøring, slik at Schwab sørger for at kundene føler seg verdsatt.

"Når de registrerer seg for tilbakevendende tjenester på nettstedet vårt, lager jeg en personlig liten video for dem, bare ett eller to minutter lang, introduserer meg, introduserer Think Maids og hva vi kan gjøre for dem, sier han. Og det er jeg som adresserer dem direkte. Det er ikke bare en malvideo som jeg bruker. "Han tilbyr også rabattkoder som kunder kan dele med venner (uten utløpsdato) og kaster sporadiske freebies for å beholde tilbakevendende kunder.

Økende virksomheten

En av grunnene til at Schwab startet en bedrift var at han hadde fleksibilitet til å reise. Siden eksamen i desember har Schwab fokusert på å oppgradere virksomheten. I midten av mai var Think Maids på vei til å treffe $ 30 000 i nettoomsetning for måneden, og Schwab forutsier at de vil slå $ 50 000 i månedlig inntekt innen årets slutt.

Schwab flyttet nylig til Japan, hvor han kjører Think Maids eksternt med hjelp fra hans VAs. "Jeg har fått mine VA'er til å håndtere kanskje 85 til 90% av de daglige oppgavene til virksomheten, så jeg er egentlig bare å sjekke inn med dem i den siste tiden av dagen og den første timen eller to av dagen for virksomheten ," han sier.

Tidsforskjellen mellom Japan og Washington, D.C., er 13 timer, som har presentert utfordringer (planlegging av telefonintervjuer, for eksempel) og muligheter for Schwab. "Fordi det er en slik annen tidssone, tvinger den meg til å være slått på i et par timer i begynnelsen av dagen og slått på et par timer om natten," sier han. "Jeg blir ikke avbrutt lenger gjennom dagen, og det har vært fantastisk."

Jeg spurte Schwab for hans råd om entreprenørskap. Her er det han sa.

Gjør kjedelig, unglidende ting

"Start med en liten lokal bedrift - enten det er maleri eller rengjøring eller håndverkere, kraftvask, uansett hva det er - og bygge opp derfra," sier Schwab.

"Disse tingene virker ikke glamorøse, men de er ekstremt entreprenørmessige, og du lærer en utrolig mengde ferdigheter som du kanskje ikke er i et teknologibedrift." Schwab sier at han tar på seg en tilsynelatende kjedelig industri i stedet for å lansere en annen app eller tech oppstart var en grunn til at han lyktes. "Jeg tror det er mye verdi i å gjøre noe kjedelig og hardt," sier han. "Det har lønnet seg mye for meg."

Start Liten

Små, lokale servicebedrifter krever ikke mye oppstartskapital. "Du kan bokstavelig talt starte en bedrift med et par hundre dollar," sier Schwab. "Det kan ikke være et storteknologisk selskap, men jeg tror at lokal virksomhet er et flott inngangspunkt."

Lær å delegere

Mens en heltidsstudent studerte, forsøkte Schwab å håndtere kundeservice selv. "Jeg hadde å gjøre med et dusin kunder om dagen," sier han. "Det var for mye, og det var bare helt overveldende. Hva jeg ville gjøre annerledes er at jeg ville bli komfortabel med å gi andre oppgaver tidligere, og sørg for at jeg alltid jobber hver uke om hvordan jeg kan automatiserer og overlater mine oppgaver som jeg gjør mot andre, så jeg kan fortsette å fokusere på å vokse den.”

Delegering til VA var en ekte spillveksler for Think Maids. "Jeg begynte virkelig å se litt vekst igjen fordi jeg hadde en lidenskap for det igjen, og jeg hadde mer tid og energi til å tilegne seg de viktigste delene av virksomheten, sier han.

Som Schwabs historie viser, trenger du ikke alltid en helt ny ide å skape en blomstrende virksomhet. Å identifisere et behov som ikke blir tilstrekkelig betjent, er en god strategi for enhver aspirant entreprenør. Ta din evne til å identifisere behov som ikke blir møtt og praktiserer, slik at du er godt på vei til en ny forretningsidé.

Susan Johnston Taylor (@UrbanMuseWriter) er freelance skribent som har bidratt med forretnings- og personlig finanshistorier til Atlanterhavet, Boston Globe, Entrepreneur, Fast Company og US News & World Report online. Hun bor i Austin, Texas, og får sine sparsomme Yankee-vaner fra hennes mors side av familien.

Skrive Inn Din Kommentar