Investere

Spør GFC 018 - Hva er det beste stedet for min Roth IRA, en kredittforening eller et fondforetak?

Spør GFC 018 - Hva er det beste stedet for min Roth IRA, en kredittforening eller et fondforetak?

Velkommen til en annen Ask GFC! Hvis du har et spørsmål du vil svare på, kan du spørre det her. Hvis dine spørsmål blir omtalt på GFC TV eller GFC Podcast, er du den heldige mottakeren av en kopi av min bestselgende bok, Soldat av finans, og en $ 50 Amazon gavekort.Så hva venter du på? Still spørsmålet ditt nå!

Når du bestemmer deg for å rulle over en pensjonsplan fra en tidligere arbeidsgiver til en Roth IRA, hva er det beste stedet å gjøre det? Albert R. spør den nøyaktige spørsmålet fra Spør GFC:

"Kan jeg rulle over min 401k til en Roth IRA når jeg sluttet jobben min? Hvis ja, hvilket er det beste stedet å kaste det over på, min Credit Union eller et sted som Vanguard? "- Albert R.

Valget av hvor du skal investere din Roth IRA er den nest viktigste avgjørelsen i konverteringsprosessen - etter at du har besluttet å gjøre det i det hele tatt. Albert nevner sin kredittforening eller Vanguard, og vi tar en titt på begge, pluss noen andre muligheter.

Kredittforening eller Bank

Albert nevner sin kredittforening som en av alternativene for 401 (k) rollover. Jeg skal også adressere bankene i denne delen fordi de er så lik kredittforeninger.

Dette er et utrolig trygt alternativ, siden penger spares på kredittforeninger og banker er ikke gjenstand for markedsfluktuasjoner. Dine kontoer er også dekket av FDIC-forsikring for inntil $ 250.000 per konto, per innskyter. De handler bare om de tryggeste stedene å investere penger hvis du ikke vil risikere å tape penger.

Men alt går nedoverbakke derfra. Kredittforening og bankinvesteringer er rentebærende, og renten er rett og slett for lav akkurat nå for å jobbe for langsiktige investeringsplaner, for eksempel pensjonsregnskap.

Et innskuddsbevis som betaler 1% rente, kan ganske enkelt ikke holde tritt med en 2% inflasjon. Det betyr at du vil miste 1% på investeringen hvert år. Du kan bare miste det sakte, men du vil miste det. Og det beseirer hele formålet med å spare penger for pensjonering i utgangspunktet.

Kredittforeninger og banker er gode hvis konservering av kapital er ditt eneste formål. Det er absolutt ikke tilfellet når det gjelder pensjonssparing. Du må vokse det, og disse institusjonene er ikke stedet å gjøre det.

Mutual Fund Company - Som Vanguard

Hvis du bare planlegger å investere i verdipapirfond og børsnoterte fond (ETF), og ikke individuelle aksjer eller andre typer investeringer, er det ofte best å gå direkte til kilden, som er et faktisk fondforetak. De gjør midler og kun midler, og kan ofte gi dem lavere kostnader. Noen eksempler inkluderer Fidelity og T. Rowe Price.

Albert nevner spesielt Vanguard som en mulig forvalter for hans Roth IRA rollover, og jeg er enig i at det ville være et godt valg. Vanguard er et av de aller beste fondforetakene, og tilbyr både enkel tilgang til Internett-konto og noen av de laveste kostnadene som er tilgjengelige. Faktisk er Vanguard faktisk en ideell forvalter dedikert til å gi sine kunder noen av de laveste investeringsavgiftene i bransjen.

Vanguard har ingen kontoavgift for en Roth IRA, så lenge du får tilgang til pålegg og bekreftelser (de tar $ 20 for papirdokumenter).

Du kan åpne en konto med så lite som $ 1000 for sine startfondsmidler, selv om de fleste av fondene har et minimum på $ 3000. Når kontoen din er oppe, bærer flere investeringer minimum mellom $ 1 og $ 1000.

Best av alt, det er ingen provisjoner som involverer handler av Vanguard fond. Det er provisjoner for ikke-Vanguard-fond og ETFer kjøpt gjennom plattformen, men Vanguard har nok av egne midler som ikke-Vanguard-midler vil være unødvendige. Og mest sannsynlig, hvis du åpner en Roth-konto hos Vanguard, vil det først og fremst være meningen med å investere i Vanguard-midler.

Meglerkontoer

Albert nevnte ikke meglerkontoer som et potensielt alternativ, men jeg legger til dem siden de burde bli vurdert. Mange meglerfirmaer har gode pakker for Roth IRA, og tilbyr fordelen at du kan få et mye bredere antall investeringsalternativer. For eksempel tilbyr de ikke bare enkelte aksjer, men de tilbyr også fond, ETF, varer, obligasjoner og ulike andre investeringer som kan bli mer interessante når du utvider investeringsaktiviteten din.

Jeg har faktisk gjort en fullstendig gjennomgang på dette emnet - Beste steder å åpne en Roth IRA - men jeg vil oppsummere noen av de mer attraktive meglerhusene her.

E * TRADE er en online rabatt meglerfirma, som topplisten min liste over meglerkontoer står for en Roth IRA, fordi de har en av de laveste avgiftsstrukturer i bransjen, i tillegg til å være en av de høyest rangerte meglerplatformene på en konsistent basis.

Det kreves ikke noe minimum for å åpne en konto, og ingen oppsett, vedlikehold eller avslutningsavgift. De belaster en provisjon på $ 9,99 per handel på aksjer og ETF, og $ 19,99 på fond. Når de snakker om hvilke, tilbyr de mer enn 1.000 fond som har både ingen last og ingen transaksjonsgebyrer.

Scottrade er også et nettbasert rabattmeglerfirma, men de har også mer enn 500 lokale brick-and-mortar-grener. Så hvis du liker det enkle å investere online, men du liker også å vite at du kan besøke en avdeling hvis du har et problem, er Scottrade et utmerket valg.

Deres provisjoner er lave - $ 7 for aksje- og ETF-handler, og en $ 17-verdi for verdipapirhandler. Det er ingen kontos minimumsdeposisjon for en Roth IRA, og det er heller ikke et minimumsbalansebehov. Scottrade tar ingen gebyrer for kontooppsett eller vedlikehold.

Tradeking er en annen online rabatt megling, og skiller seg ut som å ha en av de laveste aksjehandel provisjoner tilgjengelig. Dette er en utmerket plattform hvis du er en aktiv handelsmann.

For eksempel tilbyr TradeKing provisjoner på aksjer og ETFer på bare $ 4,95 per handel, og $ 9,95 per handel på verdipapirfond. Det er ingen gebyrer for kontooppsett, men det er en årsavgift på $ 50 for kontoer med en balanse på mindre enn $ 2500 og ingen aktivitet innen 12 måneder (TradeKing er satt opp spesielt for å være en handelskonto og kostnader for inaktivitet). Det er ingen krav på minimumssaldo for å åpne en konto.

better er ikke en meglerkonto som firmaene nevnt ovenfor, men a robo rådgiver plattform som administrerer dine investeringer til deg for en liten avgift. Bedre er det perfekte valget hvis du er en hands-off investor som foretrekker å ha profesjonell investeringsstyring.

Forbedring skaper en portefølje for deg basert på din alder, investeringstidshorisont og risikotoleranse. Porteføljen er opprettet fra et lite antall ETFer som representerer hele globale aksje- og obligasjonsmarkeder. Når porteføljen er opprettet, balanserer de automatisk den for deg etter behov.

Det er ingen transaksjonsgebyrer, men det er en årlig avgift basert på størrelsen på din investeringskonto. For eksempel belaster de 0,35% for en kontosaldo på under $ 10,000, 0,25% for en balanse mellom $ 10.000 og $ 100.000 og 0,15% for kontosaldoer på $ 100.000 eller mer. Det betyr at du kan ha en fullstendig administrert konto med en balanse på $ 100.000, administrert for bare $ 150 per år.

Det kreves ingen minimumssaldo for kontoen. Du kan til og med åpne en konto uten penger, så lenge du forplikter deg til å finansiere kontoen med et minimum månedlig innskudd på $ 100. Samlet sett er dette trolig den laveste kostnaden for å ha en profesjonelt administrert investeringskonto.

Men ikke glem Albert - Det er skatter på en Roth IRA-konvertering

Siden Alberts spørsmål innebærer å konvertere sin 401 (k) plan til en Roth IRA, føler jeg at jeg må understreke skatteimplikasjonene. Når du konverterer en skattebeskyttet pensjonsplan - annet enn en annen Roth IRA - til en Roth IRA, er det potensial for å måtte betale inntektsskatt på konverteringen.

Så Albert, hvis du skal konvertere din 401 (k) til en Roth IRA, vær oppmerksom på denne skatteplikten. Jeg vil også anbefale at du kontakter en CPA hvis konverteringen er spesielt stor, og det vil føre til en stor skatteregning. Det kan være måter å minimere det på.

Ellers vil noen av kontoene ovenfor være gode steder å sette opp en Roth IRA med.

Skrive Inn Din Kommentar