Penger

Trenger du noen ekstra inntekter? 11 Money Making Gigs Perfekt for helgene

Trenger du noen ekstra inntekter? 11 Money Making Gigs Perfekt for helgene

Det er fem dager.

Det er alt. Du kan gjøre det ... ikke sant? Folkens? Er du fortsatt med meg?

Jeg vet. Noen uker slutter aldri. Men da treffer du helgen, og solen begynner å skinne igjen, englene begynner å synge.

Halleluja!

For noen betyr helgen frihet: Happy hour, catnaps og Netflix binges. For andre er det den perfekte muligheten til å tjene mer penger.

Leter du etter gode helgjobber? Se ikke lenger

Ønsker du å banke litt ekstra penger i helgene, vil du finne fleksible arbeidsmuligheter - noe der du kan sette dine egne timer og kanskje til og med sove i, hvis du ønsker det.

For det har vi avrundet disse fleksible jobbene, perfekt for helgenskrigeren.

1. Se videoer på nettet

Sjansene er at helgen din skal inkludere Netflix og veggin 'på et tidspunkt, ikke sant? Vi håper det sikkert.

Vel, du kan få betalt for å se videoer på nettet. Det er ikke så spennende som en episode av "Stranger Things" eller "The Crown", men ... penger.

InboxDollars vert for massevis av videoer du kan få betalt for å se, inkludert matlaging, underholdning, nyheter og helseshow. Showene er sponset av merker som trenger å få dem foran så mange eyeballs som mulig. Hver gang du ser på en, vil InboxDollars kreditere kontoen din med litt penger.

Hvis du vil lære mer om plattformen før du dykker inn, kan du lese vår InboxDollars-gjennomgang.

2. Hjelp noen med vårrengjøring

TaskRabbit hjelper deg med å koble deg til folk i ditt område som trenger hjelp med å få ting gjort - alt fra å pakke en flyttbar lastebil til å ringe kundeservice og tolerere ventemusikken.

Hold øye med virtuelle oppgaverogså. Disse er for det meste sentrert rundt personlig assistanse, administrativt arbeid eller forskningshjelp. Du kan gjøre de som tjener penger uten å gange ut døren din.

Vær trygg på at du ikke får betalt pennies for å løse noens Excel woes. Sjekk ut disse tipsene fra brukere som lager mer enn $ 2000 per uke gjennom appen.

3. Finn et fleksibelt arbeid fra hjemmet

Det er freakin-helgen, så du vet hva det betyr ... du trenger ikke å se dagens lys i de neste 48 timene (hvis du ikke vil).

Hvis du leter etter en fleksibel jobb-hjemme-jobb, kan du prøve å søke på ZipRecruiter. Når du klikker over, vil det gjenkjenne posisjonen din og filtrere resultatene - fordi, ja, selv jobber fra hjemmet jobber har plasseringsrestriksjoner.

Finn noe som passer inn i helgen din ved å filtrere resultatene dine for å inkludere deltids- og / eller kontraktsarbeid. ZipRecruiter vil til og med gi deg beskjed hvis du kvalifiserer for posisjonen basert på legitimasjonene dine.

(Psst ... Det er også en app for det. Last ned ZipRecruiter-appen for jobboppdateringer.)

4. Beslutte verden

Det er på tide å CLEEEAANNNNN! Begynn å ta en god hard titt på dine eiendeler. Hva trenger du egentlig? Sorter gjennom alt - så selg alt for penger.

 • klær: Hvis du har klær du ikke har brukt i det siste året, hvorfor henger du på dem? Prøv å selge dem til folk i ditt område gjennom en online markedsplass som Letgo. Det tar omtrent fem minutter å liste et element.
 • Teknologi: Begynn med ditt overbefolket underholdningssenter, sannsynligvis full av utdatert musikk og filmer. Vurder å selge disse elementene til Decluttr. Det vil kjøpe gamle CDer, DVDer, Blu-ray, videospill og til og med mobiltelefoner og tabletter. Frakt er gratis, og Decluttr betaler deg innen 24 timer etter henting.
 • bøker: Har du noen gamle høyskole lærebøker? Gjennom Amazon Trade-In, kan du handle i brukte lærebøker, pluss andre elementer, som elektronikk, i bytte for et Amazon-gavekort.
 • Gavekort: Mens du graver ut de stive vinterjakker, kontroller lommene. Du kan komme over et gavekort eller to der inne. Hvis du gjør det, selg det for leie penger gjennom et gavekort utvekslingssted som Raise.

Forhåpentligvis vil dette ikke ta mer enn en helg eller to. Den gode nyheten, skjønt? Decluttering kan bare gjøre plass til det skrivebordet, som vil være perfekt når du sikrer en hjemmekino-konsert.

5. Bli en hemmelig shopper (eller tilbedende)

Jobb jobb jobb. Det er alt du gjør.

OK, hvis det er tilfelle, så ta en pause! Du kan til og med få betalt å ta en pause. Hvordan? Ved å bli en hemmelig shopper.

La oss forklare: Bedrifter ansetter mystery shoppere for å teste ut sine produkter og tjenester. Du går undercover og scorer din erfaring. Mystery shopping kan inkludere testkjøring biler, går på kino eller - yup! - drikker øl.

Penny Hoarder Tyler Omoth testet ut mystery-shopping plattform Secret Hopper. I utgangspunktet sender den deg til lokale bryggerier og barer. Du bestiller en øl, et fly, hva det spør, og vel, bare drikk det.

Omoth fant at konserten ikke betalte super godt - men det dekkte på hans fane.

Så, når søndag svinger rundt, bli en mystisk tilbeder.

6. Heng ut i noen andres hus

Jo, det er fint å slappe av i ditt eget hjem over helgen, men noen ganger trenger du en ferie - og kanskje har du ikke tid, penger eller energi til å planlegge en ferie.

Du kan planlegge en staycation i stedet, og flykte til andres hus ved å bli et hus sitter.

Du kan finne hus-sittende jobber over hele verden - hvis du vet hvor du skal se. Sjekk ut disse fem hus-sitter nettsteder.

7. lever mat

AhhhDen søte lukten av takeaway stinker opp bilen din.

OK, det er kanskje ikke den mest tiltalende tingen i verden - du vil kanskje knekke noen vinduer, avhengig av hvilken type mat du leverer - men Uber Eats tilbyr fleksible matleveranser.

Her er flere detaljer:

 • Steder: Uber Eats er over hele USA - og verden, virkelig. For en fullstendig liste, gå til sin plasseringsside.
 • Betal: Kjøperne får betalt et gebyr for avreise og avgift. Uber tar serviceavgift. Leveringspartnere kan utbetale opptil fem ganger daglig med umiddelbar betaling.
 • Planlegg: Fleksibel.
 • Krav inkluderer (kan variere etter sted): Du må ...
  • Vær minst 19 år hvis du leverer med bil.
  • Lever via bil (må være 1997 eller nyere med minst to dører), sykkel, scooter eller fot avhengig av ditt område.
  • Pass en bakgrunnskontroll.
  • Ha et gyldig førerkort og forsikring (hvis du leverer med bil eller scooter).

For all den informasjonen du trenger, gå over til Uber Eats-registreringssiden.

8. Hold Put og Lei din bil ut

Hvis du er den typen som hellere bare vil bli satt på helgene, kan leie av bilen være et levedyktig alternativ.

Med Getaround app, kan du trygt leie ut bilen til folk i samfunnet ditt og nabolaget. Selskapet forsikrer bilen din for hver tur, tilbyr 24/7 veibeskrivelse og skjermdrivere for en sikker kjøreoppføring.

Det er mer forsikring enn du får når tenåringen din kommer bak rattet ...

Slik fungerer det:

 1. Registrer deg med din Facebook-konto for å leie ut bilen din her.
 2. Sett dine egne priser og tilgjengelighet.
 3. Du vil få varsel når noen bøker bilen.
 4. Bilen din vil bli utstyrt med en Getaround Connect ™, slik at leietakere kan finne, låse opp og låse bilen fra mobiltelefonen i løpet av reiseperioden. Du trenger ikke å møte personlig for å utveksle nøkler.

Som mange sidegigs som involverer bilen, bekymrer noen bileiere om kostnadene for ting som gass og slitasje på kjøretøyet. Med Getaround er leietakere ansvarlige for å fylle på drivstoffet som brukes på turen.

Vi har også sjekket inn med selskapet for å se hva det gjør for å takle bileiers bekymringer, og konsernsjef Sam Zaid fortalte oss: "Heldigvis er tilbakemeldinger fra kunder en av de beste måtene vi kan lære og vokse. Vi tar tilbakemeldinger seriøst og prioriterer produktoppdateringer basert på våre samtaler med eiere og leietakere. "

Så vær ikke redd for å dele din erfaring for å gjøre dette til en enda bedre plattform for bileiere og leietakere.

9. Se på noen barn, så de kan nyte helgen

Har du noensinne overhørt dine medarbeidere mumlet om å trenge en natt av deres gyte? Du vil bli overrasket over hvor vanskelig det kan være å finne en sitter.

Mange av disse familiene har begynt å publisere oppføringer på nettsteder, som SitterCity.

Når du har opprettet profilen din på appen, kan du bla gjennom barnevaktarbeid i ditt område. Foreldre innlegg til appen på jakt etter fulltidsklær, date-night sitters, siste øyeblikk omsorg, og til og med kjæledyr eller eldreomsorg og husholdning.

Familier kan se gjennom profilen din og kjøre en bakgrunnskontroll før du kontakter deg. Så møter du dem over telefon eller personlig for å snakke om deres behov og dine priser.

Du kan registrere deg for SitterCity her.

10. Pick up Freelancing Gigs

Frilansearbeid er den perfekte muligheten til å tjene ekstra penger i helgene. Det er ikke bare for forfattere. Du kan jobbe som freelance calligrapher, PowerPoint presentasjonsdesigner eller til og med en slektsforsker, blant annet oddball freelance jobber.

Hvis du ikke er sikker på hvor du skal begynne, kan frilansfokuserte markedsplasser hjelpe deg med å finne konserter. Sjekk ut UpWork, Fiverr og selv Craigslist.

Bare vær sikker på at du er klar over svindlere der ute, og hold øynene skje. Bruk disse tipsene fra Better Business Bureau til å finne arbeid fra hjemmet svindel.

11. Få belønnet for endelig å kjøre disse Errandene ...

Ingen ønsker å gjøre det, men helgen er den perfekte tiden til å løpe ærend.

Kast på løpeskoene og hodet ut. Hva? Hvorfor? Fordi det er på tide å gjøre ærendene dine til et morsomt spill, inkludert lys øvelse.

Først, Last ned Shopkick-appen. Når du registrerer deg, betaler appen deg i "spark" for å gå inn i bestemte butikker (inkludert Walmart, Target, TJMaxx og mer). Disse kan innløses for gavekort til en rekke forhandlere, inkludert Amazon, Target, Walmart, Starbucks, Sephora og Best Buy.

Det betaler deg enda flere "spark" for bilder av kvitteringer som inkluderer kvalifiserende varer du har kjøpt i butikken med et tilkoblet kreditt- eller debetkort. Du kan også tjene spark for online kjøp.

Bonus: Du trenger ikke å gjøre noe; Dine koblede kort vil automatisk bruke dine spark.

Les våre ultimate Shopkick guide - og finn ut hvordan en fyr tjener ca $ 100 per år gjennom appen.

Finn de gode helgjobbene?

OK, weekenders: Er du klar til å tjene penger på siden?

Vi håper dette mange muligheter for penger å tjene penger på de to dagene.

Carson Kohler ([email protected]) er en stabforfatter på The Penny Hoarder. For å være ærlig, tilbringer hun de fleste av hennes helger napping.

Skrive Inn Din Kommentar