Liv

Kan ikke gi råd til dentalforsikring? Slik finner du Tannpleie for mindre

Kan ikke gi råd til dentalforsikring? Slik finner du Tannpleie for mindre

Jo, å gå til tannlegen er skummelt.

Hvem vil ha skarpe metallobjekter fastkjørt i munnen? Eller de suge ting - yikes! Det er ikke rart at mange av oss unngår årlig avtale, til tross for vanlige anbefalinger for regelmessig å besøke tannlegen.

Hva er verre, skjønt? De koste av går til tannlegen.

Omtrent en av fire barn under 10 år har ubehandlede hulrom eller tannråte.

Og 34% av lavinntekt voksne over 65 mangler tenner - det er sammenlignet med 13% av de eldre voksne som lever over fattigdomsgrensen.

Hva er dine valg?

En rutinemessig eksamen og rengjøring koster rundt $ 150 uten forsikring. Multipliser det med de anbefalte to besøkene per år, og det handler om $ 300 per år for hver person i din husstand.

Det kan raskt legge opp til tusenvis av dollar.

Når barna trenger armbånd, ser du på $ 3000-7000 for metallbårer og opp for mer diskrete alternativer som Invisalign.

Din helseplan eller Medicaid kan dekke en del av kostnaden for braces for barn under 18 år. Hvis du betaler ut av lommen, kan kostnaden være fradragsberettiget.

Men når ingen av disse alternativene er tilgjengelige, hva er planen din? Du kan ikke være i stand til å dekke tusenvis av dollar utenfor lommen, men du vil fortsatt ha den beste tannpleie mulig for barna dine og deg selv.

Tannleger og ortodontister vet dette. De vet også at deres tjenester ofte ikke er dekket godt av forsikring og koster uoverkommelig for mange familier. De har kommet sammen på mange måter for å gi omsorg til de som har behov.

Subsidert omsorg for barn

Selv om du vil se litt omsorg for voksne, mest subsidierte eller gratis tannpleie finnes for å hjelpe barn fra lavinntektsfamilier.

Disse tjenestene dekker store kostnader som braces, eller mindre som halvårskontrollen barna må opprettholde sunne tenner.

Smiler Bytt Liv

Smiles Change Lives tilbyr braces til barn mellom 10 og 18 år. Du vil være ansvarlig for en ikke-refunderbar $ 30 søknadsavgift og en out-of-pocket $ 650 for braces.

Finansielle kvalifikasjoner for SCL kan være tøft for noen familier. En familie på fire, for eksempel, må ha en husstandsinntekt på under $ 48 500 (tallet varierer for områder i landet med høyere levekostnader).

I tillegg til husstandsinntekt og alderskrav, trenger du en familietentist for å fullføre en henvisningsskjema som bekrefter god munnhygiene, ingen ufylte hulrom og ikke mer enn fire gjenværende baby tenner.

Dette må være basert på en tannlegeeksamen ikke mer enn 30 dager før søknadsdatoen.

Selvfølgelig betyr dette før du kvalifiserer for subsidierte ortodontiske tjenester, må du enten ha råd til en tannlege eller få forsikringsdekning for en. Hvis du ikke har råd til dette heller, fortsett å lese.

Vi har funnet tjenester for å hjelpe med det også.

Donert ortodontiske tjenester

Den amerikanske foreningen av ortodontister gir en liste over donerte ortodontiske tjenester. Det er begrenset til utvalgte stater, men disse gir omsorg til barn som ikke har forsikringsdekning eller ikke kvalifiserer for hjelp.

De tjener beboere i ni amerikanske stater:

 • Illinois
 • Indiana
 • Kansas
 • Michigan
 • New Jersey
 • North Carolina
 • Rhode Island
 • Tennessee
 • Virginia

Smil for livet

The Smile for a Lifetime Foundation er en ideell, veldedig organisasjon som tilbyr ortodontisk behandling for underserved pasienter. Stiftelsen består av lokale kapitler, hver ledet av en styre som velger personer som kvalifiserer for bistand.

Kravene og søknadsprosessen varierer fra leverandør. For å søke, søk etter leverandører i ditt område. Finn smilet for en livstidslogo på leverandørens nettsted for å se programkrav og prosess.

Her er eksempler på to leverandører i mitt område i Florida - du kan se forskjellene i deres prosesser:

 • William K. Fravel, DMD
 • Steven M. Guelff, DMD

Gi barna et smil

Startet i St. Louis i 2002, Give Kids a Smile ble vedtatt av American Dental Association og nå er et nasjonalt program. Organisasjonen bringer frivillige og dental fagfolk sammen til å gi omsorg og opplæring til underserved barn.

En rekke prosjekter på skoler og klinikker rundt om i landet gir tjenester, inkludert rengjøring, eksamener, fluorbehandlinger, tetningsmidler, munnoperasjoner og røntgenstråler.

National GKAS Day er den første fredagen i februar hvert år. For å finne deltakende programmer i din stat, ta kontakt med ditt lokale dental samfunn.

Advantage Smiles for Kids

Advantage Smiles for Kids (ASK) tar sikte på å forbedre livskvaliteten for lavinntektsrisiko barn i Oregon og Idaho.

Organisasjonen serverer barn i alderen 10-16 år med et "høyt estetisk behov for braces" - barn hvem blir plaget eller mobbet på grunn av hvordan tennene ser ut.

Dette programmet er kun referanse og det er ingen online-applikasjon. Les hele kvalifikasjonskravene: Hvis du tror at barnet ditt kvalifiserer, ring dem.

For å oppfordre de som mottar hjelp til å "betale det fremover", krever ASK at barnet som mottar ortodontisk omsorg frivillig i sitt samfunn hver måned. Foreldre / foresatte betaler $ 25 per måned mot kostnaden for seler.

Barnas Dental Health Association of San Diego

Som navnet antyder, er disse tjenestene Kun tilgjengelig i San Diego. Men de er verdt en titt hvis du er i området.

Barnas Dental Health Association finansierer et lokalt Children's Dental Health Center. Deres skolebaserte program også besøker lokale lavinntektskoler for å gi eksamener, screeninger og fugemasser til barn på stedet.

Subsidert Dental og Ortodontisk Care for voksne

Mange foreldre med lav inntekt velger rett og slett ikke tannpleie for seg selv. I stedet legger de sin energi og dollar til å finne hjelp eller betale for barns omsorg.

Men tennene dine trenger også omsorg!

Tann- og ortodontisk hjelp til voksne kan være vanskelig å komme med, men det eksisterer. Sjekk etter programmer i staten din, og se om noen av disse passer:

Dental Lifeline Network: Donated Dental Services

Dental Lifeline Network er nasjonale Donated Dental Services Betjener lavinntektsfolk som har funksjonshemming, er eldre eller er medisinsk skjøre (en tann tilstand gjør at de ikke mottar medisinsk behandling).

De donerte tjenestene omfatter munnpleie, proteser, broer, krone og annen tannreparasjon. Kvalifikasjonskrav og tilgjengelighet av tjenester varierer fra stat til annen. Kontroller at du kvalifiserer og at organisasjonen godtar søknader i staten og fylket ditt.

Rabatt Planer fra DentalPlans.com

Hvis gratis tjenester ikke er tilgjengelige i ditt område, eller du ikke kvalifiserer for subsidiert omsorg, kan en rabatt tannlege plan spare deg for mye penger.

For tannpleie uten forsikring, se på DentalPlans.com. Nettstedet gir ikke gratis tjenester eller forsikringsdekning; I stedet gir det deg mulighet til å motta nedsatt tannpleie.

For en årlig medlemsavgift som begynner på 79,95 dollar, får du 10 til 60% rabatt på de fleste tannlegen. Du betaler ut av lommen for tjenestene, men mye mindre enn uten planen.

Programmer etter stat

Hvis du ikke har funnet det du trenger her, kan staten din tilby flere programmer. Sjekk denne listen fra AAO for å finne ut hva som er tilgjengelig i din tilstand.

Tannskoler

Når ditt eneste alternativ er å betale ut av lommen, kan du besøke nærliggende tannskoler for rabatterte tjenester.

Etter mange års trening, Studentene fungerer som lærlinger under tilsyn av profesjonelle tannleger og ortodontister for å utføre tannbehandling, akkurat som en privat praksis.

Finn en akkreditert tannskole i nærheten av deg.

Få den tannpleie du trenger

Med skiftende helsetjenester dekning og mange av oss lener seg mot selvstendig næringsliv, er overkommelig vanskelig å komme frem til prisgunstig dental og ortodontisk behandling.

Ikke la det stoppe deg!

Sjekk ut tilgjengelige ressurser ditt område for å se hva som er tilgjengelig og få den omsorgen du trenger for familien din.

Dana Sitar (@danasitar) er en Staff Writer på The Penny Hoarder. Hun er skrevet for Huffington Post, Entrepreneur.com, Writer's Digest og mer, og hun har ikke sett en tannlege på ni år på grunn av mangel på forsikringsdekning.

Skrive Inn Din Kommentar