Penger

Lag din egen sidegig og tjene tusen fem bucks om gangen med Fiverr

Lag din egen sidegig og tjene tusen fem bucks om gangen med Fiverr

Å tjene fem dollar om gangen kan ikke høres ut som mye, men det lille salget kan legge opp til tusenvis av dollar.

Det er ideen bak Fiverr, en online plattform hvor brukerne selger sine produkter og tjenester for $ 5 hver. Fiverr sier at brukerne oppretter 4000 nye oppføringer, eller gigs, hver dag.

Hva kan du selge på Fiverr?

Gigs spenner fra standard dataregistrering og forskningsoppgaver til virkelig ute der. For eksempel, som jeg skriver dette, selgerne i "Fun & Lifestyle" -delen tilbyr:

 • En unik gaveide
 • Å male din melding på kroppen og gjøre morsomme danser
 • Å lage en video av Donald Trump som signerer virksomhetslogoen
 • Å sende deg en telepatisk melding
 • Å skrive meldingen på brystet mens du spiller en kazoo
 • Å prank ringe noen
 • Ballongpopping

Hvis du ikke vil skrive reklamesletter på magen eller skremme noen venn, tilbyr du en av de tusenvis av mer vanlige produkter og tjenester, som:

 • Tegn kunden som tegneseriefigur
 • Lag et bilde til en avatar
 • Markedsfør en virksomhet på Facebook
 • Skriv et kort blogginnlegg
 • Oversett engelsk til kinesisk (300 ord maksimum)
 • Lag en video-testimonial om et produkt
 • Lær folk hvordan man spiller bluesgitar

Hvor mye kan du virkelig gjøre på $ 5 konserter?

Historiene som ble fortalt i Fiverr-forumet og andre steder, tyder på et bredt spekter av erfaringer som spenner fra medlemmer som ikke har solgt noe etter flere måneder med å prøve, til andre som hevder å ha gjort $ 1 million fra Fiverr.

En artikkel om Fiverr på US News nettside har Mark Mason, en halvpensjonert mann fra Chicago som tilbyr forretningstjenester som å skrive markedsføringsmaterialer og gjør $ 150 til $ 300 per dag for noen timer med arbeid på hans konserter. Samme artikkel forklarer hvordan studenten Morissa Schwartz har gjort $ 7.500 i det siste året ved å tilby copyediting-tjenester.

Hvis du tror at noen spilleoppgaver er for mye arbeid for pengene, har du rett. Faktisk gjør du ikke engang hele $ 5 for et salg. Etter at Fiverr tar 20% og betaler 2% for å få pengene dine overført til PayPal, du lager bare $ 3,92 per $ 5 salg.

For å lykkes, må du finne et produkt eller en tjeneste som koster nesten ingenting å tilby, og tar bare noen få minutter av tiden din å opprette og levere. Vi vil se på noen eksempler på et øyeblikk, men først la oss se på en annen måte for å gjøre konserter verdt tiden din.

Ta det til neste nivå

Etter at du har gjort noe salg, jobber du med å bli en Level One, Pro League og Rockstar selger. På hvert nytt nivå får du ekstra salgsverktøy, som muligheten til å tilby tilleggsalternativer og tilleggstjenester. For eksempel, hvis din $ 5-konsert er en video om byen der du bor, rettet mot folk som flytter der, for en ekstra $ 40, kan du tilbringe to timer å kjøre rundt og videobilde alt kunden ønsker å vite mer om.

I øyeblikket er maksimalt tilleggsgebyr for en ekstra $ 100, men avhengig av konserten din, kan du også få kunder til å kjøpe fra deg igjen. For eksempel har jeg kjøpt deksler til mine bøker på Fiverr for $ 15 og returnert flere ganger til samme grafiker.

For å klatre på nivåene må du få positive vurderinger, levere i tide, svare raskt og høflig på kundespørsmål, og følg reglene. Noen medlemmer har oppnådd nivå 1 status etter bare en måned og 10 salg.

Hvordan tjene penger på Fiverr uten klatrenivåer

Mens du selger gig-ekstramateriale, er det en av de beste måtene å øke inntektene dine på Fiverr, og noen produkter og tjenester gir mening selv for $ 3,92 - hva du får fra en $ 5 gig.

For eksempel, i to måneder gjorde Martin Buckley $ 900 som selger en eBok på Fiverr. Det er fornuftig å selge noe som har null produksjonskostnad og tar bare et minutt å levere, men i tillegg til å lage $ 900 fra den ene boken, hadde Buckley en annen teknikk: Han fremmet andre bøker han solgte på Fiverr i denne eBok! Det lønner seg å bruke hvert triks du kan for å maksimere inntektene per kunde.

Her er noen andre online side jobber å vurdere:

 • Logo design (ved hjelp av programvare som gjør det meste av arbeidet)
 • Video leksjoner (for alt du vet hvordan du skal gjøre)
 • Håndverk (hvis du kan gjøre dem raske og billige og bruk ett stempel å sende dem)
 • Bilde-til-maleri-tjeneste (ved hjelp av programvare for å konvertere bildet til å se ut som et maleri)
 • Facebook-markedsføring av kundens produkter (hvis du har mange venner)
 • Skriving (minimal for $ 5 - belaste mer for lengre arbeid)
 • Visittkortdesign (med programvare som gjør det harde arbeidet)
 • Conversational språkinstruksjon (bare noen få minutter for $ 5, ekstra for lengre økter)
 • Online forskning for forfattere (har en mal og et system for fart)
 • E-bøker (dine egne eller de du kjøper rettighetene til)

Bruk fantasien til å komme opp med noe av ekte verdi. For eksempel sier ett tilbud: "Jeg vil svare på 10 spørsmål om Italia." De fleste av oss vet nok om stedet vi lever for å tilby en slik tjeneste - selv om jeg vil gi kunden en lydfil i stedet for et skrevet svar for å lage svare raskere.

Hvis du har en uvanlig karriere, kan du målrette mot de som kanskje vil lære mer om det, ved å tilby en video- eller PDF-fil som forklarer arbeidet ditt og hvordan du får en lignende jobb.Gigs hvor du selger det samme om og om igjen - og fortsett å tjene med litt ekstra arbeid - er noen av de beste.

Et par flere tips

Når du har en plan i tankene, kan du markedsføre din tjeneste eller produkt, uansett hvor du kan, inkludert å fortelle vennene dine, familie og kontakter, for å få nok salg til å bli en Level One-selger - det er da du kan selge konserter i multipler eller selge konserter.

Hvordan du markedsfører deg selv, har stor innvirkning på potensiell inntjening. Fiverr-selger Mary Ingrassia fortalte Business Insider at virksomheten hennes virkelig tok av når hun brukte mobiltelefonen til å lage reklamevideoer med Pickle, hennes kjæledyrfugl, og sette dem på YouTube. Hun selger grafisk design og sier, "I løpet av det siste året har det vokst til fem til femten ordrer per dag, med folk som bruker forskjellige beløp (mellom $ 10 og $ 20). Til dags dato har jeg gjort $ 10.000 og pengene bare fortsetter å vokse. "

Når du finner noe som fungerer, kan du prøve andre markeder. Det er nå mange nettsteder som kopierer Fiverr-formatet, med noen små forskjeller. Her er to:

 • http://gigbucks.com ($ 5 til $ 50)
 • http://www.zeerk.com ($ 2 til $ 100 - ingen avgifter)

Åpne en PayPal-konto for å få tilgang til inntektene dine. Mens debetkortet Fiverr tilbyr kan være billigere, må du passe på flere avgifter, inkludert en aktiveringsavgift, en kostnad hver gang du overfører penger til den og en $ 1 til 3 USD for hver tilbaketrekking.

Bare å oppgi tjenesten din for salg er ikke nok til å gjøre det vellykket. Du må sette den i riktig kategori, legge inn bilder og kanskje en video, og gjør litt markedsføring. I Fiverr-fora deler medlemmene som har jobbet eller ikke jobbet for dem. Bruk denne verdifulle informasjonen for å hjelpe deg med å få mest mulig ut av din tid på Fiverr.

Steve Gillman er forfatteren av "101 rare ting å tjene penger" og skaperen av EveryWayToMakeMoney.com. Han har vært repo-man, stavkarpe, søkemotorevaluator, husflipper, trikkdriver, prosessserver, mock juror og roulette croupier, men på mer enn 100 måter har han tjent penger, skriving er hans favoritt (så langt) .

Skrive Inn Din Kommentar