Penger

Oppdater ditt CV: Disse 9 selskapene ansetter ekstern arbeidere akkurat nå

Oppdater ditt CV: Disse 9 selskapene ansetter ekstern arbeidere akkurat nå


Redaktørens merknad: Jobben som er oppført på # 7, er ikke lenger tilgjengelig.

Frihet til å sette din egen dag - det er en del av de ting drømjobbene er laget av.

Hvis du ser etter arbeid som er stor på autonomi og fleksibilitet og ikke krever at en sjef stirrer over skulderen, kan en jobb-fra-hjemme-stilling være bare tingen for deg.

9 jobber fra hjemmet du kan søke om nå

Vi har kommet over ni fjernposisjoner, alt fra kundeservicejobber til en spillkonsulent gig til en online klær stylist rolle.

Disse jobbene vil ikke være rundt for alltid, så hvis man ser ut som den perfekte passformen for deg, gjelder i dag.

1. Online Support Spesialist med Frosch

Reiseleder Frosch er på utkikk etter en online support spesialist for å hjelpe kunder med online reise booking. Du vil hjelpe deg med online bookingverktøy og demoer og jobbe for å løse eventuelle tekniske problemer som kan oppstå.

Reiseagent erfaring er nødvendig, som er arbeidskunnskap om programmer og systemer som Concur, Deem, Sabre og Apollo.

Denne jobbseddelen nevnte ikke startlønnen, men den kommer med medisinsk, tann- og synsforsikring, samt andre fordeler som treningsstudie og et anerkjennelsesprogram for ansatte. Timene er kl. 09.00 til 6.00, sentral standardtid.

Klikk her for å søke.

2. Remote Sales Associate med Nonprofit Megafon

Nonprofit Megaphone leter etter en ekstern salgsforbindelse for å koble seg til ideelle organisasjoner for å få dem til å registrere seg for markedsføringstjenester.

Tidligere salgserfaring er ønsket for denne stillingen, og en bachelorgrad er nødvendig.

Dette er en provisjonsbasert jobb, og betalingen starter på $ 10 i timen. I henhold til stillingen er det sannsynlig å starte som deltidsmulighet som kan vokse til en heltid.

For å søke, se her.

3. Gaming Konsulent med Sutherland Global Services

Sutherland Global Services har en åpning for en deltids spillkonsulent for å gi kundestøtte til en spillplattform.

Selskapet er på utkikk etter en erfaren gamer eller noen med bakgrunn i spillteknisk støtte som også kan levere god kundeservice. Du trenger en dataskjerm, hodesett og internettilgang for denne fjerne posisjonen, men Sutherland vil gi deg en datamaskin med telefonteknologi.

Lønnen for denne stillingen er ikke oppført i stillingsmeldingen, men du kan være kvalifisert til å motta en ytelsesbasert insentivbonus etter trening og en måned på jobben. Dette er en deltidsmulighet som krever mellom 20 og 29 timer i uken.

Lær mer om denne jobben og søk her.

4. Kundeservice Representant med Infinity Contact

Infinity Contact er på utkikk etter en kundeservice representant som kan jobbe eksternt, engasjerer med 60 til 100 kunder daglig via telefon eller via internett.

Du trenger minst ett års kundeservice eller teknisk supportopplevelse og være dyktig i å bruke call center-programvare.

Stillingen på Indeed konstaterer at lønnsområdet for denne stillingen er $ 20 800 til $ 40 000. Arbeidsskift vil bli planlagt mellom kl. 7 og 9, Pacific Standard Time.

Du kan søke her eller via Indeed her.

5. Kundeservice Representant med Slingshot

Bekjempelse av skadedyrsbekjempelse Slingshot ønsker å ansette en kundeservicerepresentant for å hjelpe kundene med å planlegge avtaler og koble til skadedyrspesialister.

Selv om dette er en jobb-hjemme-jobb, vil selskapet kreve at denne ansatte skal leve innen 1,5 timer fra sin base i Orem, Utah. Kundeservicerepresentanten kan velge å jobbe fra kontoret hvis ønskelig.

Lønnen starter på $ 10, pluss du kan tjene provisjon. Fordelene inkluderer helseforsikring, betalt tid og en 401 (k) kamp. Dette er en heltidsperspektiv, med minst 35 timer i uken, inkludert noen helger og helligdager.

Sjekk her for å søke om denne jobben.

6. Ringsenterets representant med Rev-Tengnition Corp.

Rev-Ignition Corporation er å ansette et eksternt pasientkonto-call center representative.

Du svarer på samtaler, planlegger avtaler, svarer på pasientspørsmål, sjekker forsikringsberettigelse, samler pasientbetalinger og dokumenterer helseposter elektronisk.

Selskapet leter etter noen med medisinsk fakturering erfaring som har jobbet i et høyt volum miljø. Å være en tospråklig engelsk-spansk høyttaler er et pluss.

Lønnen for denne stillingen er ikke oppført, men medisinske, tann- og synskostnader er inkludert. Denne jobben kan omfatte noen kvelds- og helgetimer.

Klikk her for å søke.

7. Kunde Champion med Inventory Lab

Inventory Lab, som gir innovative løsninger for nettbaserte selgere, ansetter en ekstern "kundekampanje" for å svare stort sett på å bekymre seg om sin app.

Denne kundeserviceposisjonen krever å svare på over 40 e-postmeldinger eller live-chatter om dagen. Selskapet ser etter en kandidat som har utmerket kundeservice og datakompetanse, er fleksibel og nyter å handle på Amazon.

Lønnsområdet for denne jobben er $ 33 000 til $ 35 000 i året pluss helse-, visjon- og dentalforsikring og en 401 (k) kamp. Andre fordeler inkluderer fitness refusjon og et hjemmekontor godtgjørelse.

Selv om denne jobben er ekstern, krever selskapet ansatt å reise for en fire dagers personlig trening.

Dette er en heltidsrolle som jobber tirsdag til lørdag fra kl. 11til 7:00, Øststandardtid.

For å søke, klikk her.

8. IT Helpdesk-tekniker med Linux Foundation

Linux Foundation, en ideell teknologibranselforening, leter etter en heltids IT-helpdesk-tekniker for å støtte sitt personale. Kandidatene kan være basert hvor som helst i USA, Storbritannia eller Canada.

For denne stillingen trenger du en medarbeider eller høyere i datavitenskap eller et relatert felt og erfaring med styring av og beste praksis for Mac OS X og Microsoft Windows-skrivebordet.

Lønnen er ikke oppført i stillingsbeskrivelsen, men fordelene inkluderer helseforsikring, ubegrenset betaltid og en 401 (k) kamp.

Klikk her for å søke.

9. Menns online stylist med Bombfell

Bombfell, en menns personlige stylist klær abonnement selskap, er på utkikk etter en deltids menns online stylist for å analysere kunder, trenger garderobeskap og sende dem en personlig garderobe utvalg hver måned via selskapets online styling plattform.

Selskapet søker kandidater med en fireårig grad og ett til to års moteopplevelse.

Selv om dette er en ekstern posisjon, krever denne jobben to dager med trening i New York City og obligatoriske møter to ganger i måneden på stedet.

Arbeidsoppgaven for denne stillingen inkluderer ikke lønnsopplysninger, men fordelene inkluderer en 30% ansattrabatt. Du jobber minst 20 timer i uken og kan sette deg egne timer hver uke, men du må jobbe i minst en time mandag til fredag.

For å søke, klikk her.

Vil du være den første som vet om andre morsomme og interessante jobber som dette? Som The Penny Hoarder Jobs på Facebook for å holde seg i løkken!

Nicole Dow er en stabskribent på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar