Liv

6 klare tips for å unngå å gå i stykker som bryllupsgave

6 klare tips for å unngå å gå i stykker som bryllupsgave

Bryllup er dyrt. Noen mennesker kan til og med si at de er et uklart sløsing med penger ... ikke meg selvfølgelig. Jeg er alt for å feire kjærlighet og engasjement.

Det er bare, vet du, noen mennesker se en bryllup invitasjon som en faktura for kostnaden for å bli gussied opp, kjøpe en gave, reise et sted og gi opp en helg som ellers ville bli brukt på sidekastet (dvs. å fange opp på "Crazy Ex-Girlfriend.")

Til de menneskene som er bekymret for å slippe tusenvis av dollar for å delta i venner og familiemedlemmer bryllup i år, her er noen enkle måter å redusere kostnadene dine og fortsatt nyte kjærligheten og engasjementet.

1. Hopp over de ikke-bryllupsstoffene

Kostnader legger virkelig opp når du begynner å kaste inn en bachelor eller bachelorette fest, et bryllup dusj (en annen gave ?!), før bryllupsmiddag (når åpnet de for offentligheten?) og morgen etter brunsj (Ja, de nygifte ønsket virkelig å hoppe ut av sengen for brekky med tante Ida.).

Hvis du er strapped for cash, avslår du høflig invitasjoner til disse perifere hendelsene. Gjør din prioritet nyter bryllupet, og paret vil ideelt sett forstå.

2. Reiser til et bryllup

Nerveen til dine nærmeste venner å bli forelsket over hele landet (eller verden)! Nå støtter støtten til deres fagforening feriedager, flybillett og hotellrom. Det var ikke i pakten du gjorde da du var 6.

Hvis bryllupet innebærer en lang tur, bruk disse tipsene til spar penger flyr eller ta en sparsam road trip.

Du kan også lagre et bunt bare ved å dele utgifter med andre bryllupsgjester. Gå halfsies på hotellrom og / eller leiebil for å spare hundrevis.

3. Spar penger i stil

Ingen ønsker å være fyren som bestemte seg for "uformell fredag" bryllupsmottaket. Du ødelegger alle bildene. # weddingselfies4lyfe

Du kan være sparsommelig og fortsatt se fabelaktig.

Prøv å leie en designer kjole for en brøkdel av prisen å kjøpe. Eller start en koalisjon med andre hyppige bryllupsgutter å bytte ut klær.

Hvis du vil splurge for en morderplagg, prøv å selge den etter bryllupet.

Hvis du får vanlige hårklipp, manikyr eller pedikyr, planlegge dem strategisk for å justere seg med bryllup. Eller gjør din egen. Du kan spiker en fransk tips med bare et gummiband!

Hvis du sitter fast med bare en pålitelig antrekk for sesongen, slår du på stilen din med forskjellige smykker og frisyrer for å unngå å se ut som om du var Photoshopped fra ett bryllupsbilde til det neste.

4. Ta gaver fra hjertet (ikke butikken)

Det er 2017. Sjansene er at det lykkelige paret har bodd sammen i flere måneder eller år, og de er satt for Kina, brødristere og "hennes og hennes" badehåndklær.

I stedet legger hjertet ditt inn i en gave som hedrer deres forhold, og hjelper dem med å huske deres spesielle dag i årene som kommer.

Sjekk ut disse 10 enkle hjemmelagde gaveideer for inspirasjon.

5. Alltid en brudepike?

Det er en ære å stå ved siden av dine beste venner når de knytter knuten. Det er også en belastning på lommeboken din.

Slik er en seriell brudepike sparer mer enn $ 500 på vennens spesielle dager - visste du at du kunne leie brudepike kjoler?

6. Bli med racketen

Vil du ha friheten til å tilbringe det du vil ha på festen? Tjen ekstra penger mens alle andre blir gift!

Dra nytte av sesongens utgifter ved å rake i kontanter gjennom fotografering, kunst, hår og sminke, musikk og mer.

Oh, og ikke gjør dette

BTW, hopp over crowdfunding din bryllupsreise - hvis du er deltar på tonnevis av bryllup, folkene i din indre sirkel gjør nok det samme.

Jeg sier ikke Jeg tror det er utrolig irriterende når venner legger på Facebook og ber om penger for å delta på et frivillig parti for en utdatert tradisjon av folk de nesten ikke liker ... men du vet at noen mennesker kanskje.

Dana Sitar (@danasitar) er en senior forfatter på The Penny Hoarder. Hun er skrevet for Huffington Post, Entrepreneur.com, Writer's Digest og mer, prøver humor hvor det er tillatt (og noen ganger hvor det ikke er).

Skrive Inn Din Kommentar