Penger

Trenger du en morsom og fri aktivitet for barn i sommer? Prøv Geocaching

Trenger du en morsom og fri aktivitet for barn i sommer? Prøv Geocaching

Som barn var den første dagen med sommerferien som å vinne lotteriet, ikke sant? For de av oss som er nå foreldre, kan ankomsten av sommerferien fremkalle tanken om at vi faktisk kan trenger å vinne lotteriet for å overleve månedene fremover.

Når du prøver å begrense utgiftene dine, er det ikke bare et alternativ å signere barna opp for leirer og andre aktiviteter. Og vi vet alle at barn med grenseløs energi i karantene i et hus hele dagen ikke er bra.

Hva er en forelder på et budsjett å gjøre? Her er en måte å underholde barna gratis denne sommeren: introdusere dem til geocaching.

Geocaching: Treasure Hunting Gone Wild

Aldri hørt om det? Jeg hadde heller ikke før for noen år siden da jeg ble introdusert til det av alle, min 5 år gamle niese.

Etter å ha merket på en utflukt med henne og foreldrene hennes, ble jeg hekta. Ofte referert til som en "virkelige skattejakt", lever denne aktiviteten opp til navnet sitt.

Deltakere bruker GPS-koordinater for å finne skjulte beholdere - alt fra en liten filmbeholder til en stor metallkasse, selv om plastbeholdere i Tupperware synes å være mest populære - kjent som geocacher, eller bare cacher. Disse cachene, som ble skjult av andre geocachers, har ofte klare navn og flere ledetråder som hjelper deg med å finne skatten.

Hva trenger du for å geocache?

Den vakre geocaching har du sannsynligvis allerede alt du trenger for å komme i gang. Du kan være ute av døren om noen minutter - noe som er praktisk hvis du er som meg, og barna dine utfører Cirque du Soleil akrobatikk på sofaen mens du leser dette innlegget.

Her er det du trenger:

  1. En GPS-aktivert enhet
  2. Internettilgang
  3. Din følelse av eventyr
  4. En liten pynte eller leke for hvert barn (valgfritt; les videre for å lære hvorfor)

For mange år siden, da jeg først prøvde geocaching med niesen min, hadde jeg en "dumbphone". Det var en old-school-flip-telefon som absolutt ikke var GPS-aktivert. På den tiden brukte de fleste geocachingfolk - inkludert oss - en stor håndholdt GPS-enhet til å jakte på våre skatter. Hvis du fortsatt vil gå denne ruten, kan du ofte finne disse enhetene på eBay for under $ 50.

Men hvis du har en smarttelefon, har du nummer ett og to dekket. Så lenge du befinner deg i et område med dekning fra din trådløse leverandør, kan du få tilgang til GPS-koordinatene rett fra telefonen. Logg deg på Geocaching.com via telefonens nettleser, eller last ned nettstedets gratisapp for iPhone eller Android. Android-brukere kan også prøve en sammenlignbar gratis app kalt C: geo.

Så lenge du husker å pakke din følelse av eventyr - og kanskje til og med en piknik lunsj - er du glad i å gå.

Geocaching i aksjon

Så du har fulladet telefonen, pakket en piknik og lovet ditt ornery avkom et eventyr. Nå hva gjør du?

Få festen startet ved å logge inn på appen eller nettstedet ditt. Sett inn postnummeret ditt - og voila! Opp dukker opp en liste over nærliggende geocacher. Størrelsen på listen vil variere avhengig av hvor du befinner deg.

For eksempel, da jeg koblet til postnummeret mitt, kom det tilbake med nesten 15 000 oppføringer innenfor en radius på 100 kilometer - og jeg bor i en ganske liten Midwestern-by. Minst 200 av dem var innenfor en radius på 10 kilometer, noe som er mye mer gjennomførbart med små barn. Og hvis du holder søkene enda nærmere hjemme, kan du spare på gass ved å gå.

Se på listen og velg din første geocache. Nettstedet eller appen vil rangere hver enkelt basert på vanskelighetsgrad og terreng, så hvis barna er yngre, bør du sannsynligvis holde fast ved de enklere.

Velg cachen din og la jakten begynne! Telefonen din vil oppdatere deg på din fremgang når du nærmer deg eller veer bort fra hurtigbufferen, med oppdateringer i retning og avstand fra destinasjonen.

"Caching" I

Forventet av å åpne ditt første cache kommer til å være enorm. Tross alt har du nettopp funnet en skatt! Hver gang, rett før barna mine åpner en beholder, tror jeg, "Dette er det. Dette er cachen som holder noen milliardærers store fettkontroll. "

Men dessverre, det har ikke skjedd enda.

Inne i en cache, går alt: Du kan finne små leketøybiler, et håndtegnet bilde eller andre interessante pyntegjenstander. Nå er det tid til å bruke de lekene barna har tatt før de forlater huset. Ha hvert barn handel med leketøyet for en i beholderen - og vær så sikker på å brainstormere om de som vil finne dem neste. Bruk disse fantasiene!

Avhengig av hva du finner, kan denne aktiviteten faktisk også være en pengeprodusent: Du kan finne en gammel mynte eller en brukt golfball du kan tjene penger på. (Liker denne ideen? Klikk for å tweet det!)

Nesten hver cache har også en loggbok. Familien din kan signere den og sjekke ut de andre signaturene. Noen cacher har vært på samme sted i mange år! Hvis du bruker Geocaching.coms nettsted eller app, oppfordrer barna barna til å logge på loggboken, så vel som de kan gi tips eller oppmuntring til andre geocachers.

Til slutt legger du alt tilbake i hurtigbufferen og gjemmer det tilbake på plass, akkurat slik du fant det, så det er klart for neste gruppe geocachers.

Jakten på "skatten" og tilfeldigheten av innholdet i cachen er det som gjør denne aktiviteten så gøy. Det er en gratis aktivitet som får barna til å løpe ute - hva mer kan en foreldre spørre om?

Din sving: Har du noen gang blitt geocached? Har du prøvd det med barn, eller ville du?

Steph Weber er en mor og frilansskribent som hyler fra Midtvesten. Hun skriver for det meste om helsetjenester, økonomi og småbedrifter - det vil si når hun ikke finner henne lykkelig sted etter å ha jaktet rundt en klistremerke-crazed småbarn.

Skrive Inn Din Kommentar