Penger

En enkel sidehandel du kan starte for under $ 40: male husnummer

En enkel sidehandel du kan starte for under $ 40: male husnummer

En venn fortalte meg at han betalte villaeiere $ 20 for å male husnummer på deres fortau og betalte studenter $ 10 per time for å gjøre maleriet. Noen av hans ansatte gjorde 15 jobber hver dag. Mitt første spørsmål, som han forklarte sin virksomhet, var hvorfor de satt fast for $ 10 per time.

Å gjøre et dusin jobber på egenhånd, de - eller du - kunne få $ 220 per dag å male husnummer på fortauskanter (og ja det er det etter utgifter).

Dette ville ikke være en vanskelig bedrift å starte. Du kan kjøpe stencils, tape og spray maling og være i virksomhet en time fra nå for under $ 30. Eller kjøp en startpakke maleri kit for ca $ 19 fra et online forsyningsfirma.

Hvordan male Curbs

Ulike kurvmalere bruker forskjellige teknikker, men den grunnleggende rutinen er enkel:

1. Bruk en stålbørste til å rengjøre fortauet.

2. Påfør maskeringsbånd for å lage et rektangulært bakgrunnsområde.

3. Spray maling bakgrunnsområdet hvitt.

4. Bruk stencils tapet sammen for å spray male svart husnummer.

Du kan se eksempler på dempet videoer på YouTube. I tillegg til tape, et stykke papp med et rektangel skåret ut gjør det å maler bakgrunnen enkelt. Noen malere bruker messingnummer stenciler som glir sammen, men de fungerer best på flate flater; På en buet kant vil du sikkert ha mer fleksible stenciler. Noen kurvmalere maler hvert siffer for hånd.

Hva slags maling bør du bruke? Minst en kantmaler anbefaler Rustoleum Flat Protective Enamel spraymaling, men mange forskjellige typer fungerer. Min venn anbefalte å bruke en dyrere reflekterende maling.

Noen malere kan ta femten minutter å fullføre en jobb, mens andre kan gjøre hele jobben om noen få minutter. Hastighet er viktig hvis du vil gjøre et par hundre dollar på en dag. Sikt i femten minutter eller mindre, inkludert tiden å snakke med boligen.

Hvordan finne kunder

Alle med en kant skal ha et husnummer på det, slik at brannmenn og ambulansdrivere lett kan finne det rette hjemmet. Og en hvilken som helst pizzaleverandør vil fortelle deg at folk regelmessig får sin pizza sent fordi føreren ikke kan se adressen sin.

Det er salget ditt. Øv det, sammen med dine malerikskaper, på venner og familie, kanskje for en nedsatt pris. Da er du klar til å gå fra dør til dør.

Med tiden blir du bedre til å velge hvor og når du skal lete etter kunder. Hvis du hører "nei" to dusin ganger på rad, må du sannsynligvis prøve et nytt nabolag (eller jobbe på banen).

Se etter områder der de fleste hjem allerede har adresser malt på kantene. Dette er folk som allerede er solgt på konseptet, og siden enda gode malinger varer bare om fem år, vil mange ha bleknet tall som trenger ettermaling.

Folk kan nøl med å ansette deg fordi de har hørt om dempe maleri svindel. Disse involverer skyggefulle operatører som gjør raske, slurvet arbeid eller til og med male uten tillatelse og deretter skremme huseiere til å betale. Vis bilder av arbeidet ditt til potensielle kunder, og gjør det klart at de kan godkjenne det ferdige arbeidet før du betaler.

Et par flere forslag

Hvis byen din krever tillatelse, få en - de er vanligvis billige. Ansvarsforsikring kan være en god ide (og kreves i noen byer) hvis du har mange eiendeler for å beskytte, bare hvis du forårsaker en ulykke mens du arbeider på fortauet. En generell ansvarspolicy for eneeier kan kjøpes for så lite som $ 500 årlig, ifølge Trusted Choice Insurance.

Du kan jobbe for kontanter, men i disse dager kan du komme inn i folk som ikke har $ 20 på dem. En løsning er å få en kvadratkortleser til smarttelefonen din. Square vil ta 2,75% av hver avgift, eller 55 cent av hver $ 20 salg.

Før du starter dagen, må du sørge for at du har mer enn nok tape, maling og ekstra stenciler. En lang pause å løpe over byen for forsyninger kan virkelig slå ned inntektene dine for dagen.

Hvis du liker å male, hvorfor ikke vurdere å flytte opp fra fortauet til malerihus eller veggmalerier?

Hvor mye kan du gjøre?

Du kan holde oppstartskostnadene lave i denne virksomheten. Selv tillatelse og forsikring, hvis du trenger dem, vil koste deg bare noen få hundre dollar. Det går ut til en løpende kostnad på mindre enn $ 10 eller $ 12 per uke.

Med lave driftskostnader også, vil det meste av inntekten være fortjeneste. Bortsett fra at en dollar er verdt tape og maling for hver jobb, vil din største utgift sannsynligvis være gass til bilen din. Hvis du gjør 10 jobber for $ 20 hver, kan du ha utgifter på bare $ 20 for dagen, og gir en fortjeneste på $ 180.

En annen ide: Spør en lokal huseiereforening for å gi deg rabatt til alle huseier i nabolaget ved hjelp av en flyger på dører eller en omtale i fellesskapets nyhetsbrev. Hvis du kan styre opp 50 jobber, kan du slå dem ut i to dager på $ 15 hver, for et overskudd på rundt $ 700.

Din sving: Har du malt ditt husnummer på din egen kant? Ville du gjøre det til en bedrift?

Steve Gillman er forfatteren av "101 rare ting å tjene penger" og skaperen av EveryWayToMakeMoney.com. Han har vært repo-man, stavkarpe, søkemotorevaluator, husflipper, trikkdriver, prosessserver, mock juror og roulette croupier, men på mer enn 100 måter har han tjent penger, skriving er hans favoritt (så langt) .

Skrive Inn Din Kommentar