Mat

Hei, Safeway Shoppers, Vi har 8 tips for å spare deg stort på dagligvarer

Hei, Safeway Shoppers, Vi har 8 tips for å spare deg stort på dagligvarer

Hvis du bor i enkelte deler av landet, kan Safeway allerede være et husnavn. For mange har Safeway lenge vært kjent - merkevaren dateres tilbake til 1915!

Kjeden har alltid fokusert på å hjelpe folk å spare på dagligvarer. Faktisk refererer navnet "Safeway" til "sikker måte" for å handle: med kontanter, i stedet for på kreditt.

Nå kan du bruke kontanter, debet, kreditt eller hvilken futuristisk betalingsmåte jeg ikke kan følge med i Safeway butikker. På samme måte har du mange alternativer for shopping på din måte for å få de beste tilbudene på dagligvarer.

Kom i gang med disse åtte tipsene for å spare penger på Safeway.

1. Registrer deg for et Safeway Club Card

Safeway Club Card er din billett til rabatter og salg på din lokale Safeway-butikk. Ta deg tid til å registrere deg, og sørg for å feste telefonnummeret ditt på kontoen din, slik at du ikke trenger å bekymre deg for å bære kortet ditt!

2. Bli med Safeway bare for deg

Bare for deg er Safeways nav for digitale kuponger. Registrer og knytt kontoen din til klubbkortet ditt for å lagre kuponger før du går til butikken. Så alt du trenger er ditt klubbkort for å få rabatter på kassen!

Bare for U kan du vite når et produkt du liker er til salgs.

3. Tjen Safeway Gassbelønninger

Registrer deg for Safeway Gassbelønninger for å tjene ett poeng per hver dollar du bruker i dagligvarebutikken eller på Safeways apotek. Når du kjøper gavekort på Safeway, får du to poeng per dollar brukt. Deretter lagrer du ved pumpen.

Når du har tjent mer enn 100 poeng, får du en rabatt på 10 prosent per gallon, og når du oppnår 200 poeng, får du 20 cent per gallon. Deretter begynner du å tjene igjen for neste fylling! Du kan følge fremdriften din i Safeway-appen. Deltakende bensinstasjoner inkluderer Sunoco, Chevron og Texaco.

4. Lager opp til lagre

Safeway er raus med sine rabatter på pakker med flere elementer. Se etter to-for-ett, to-for- $ 4 og to-for- $ 5 salg. Noen ganger kan du til og med vinne stor med en avtale, som 10-for- $ 4 på Safeway's yoghurt med husmerk.

5. Prøv butikkmerkene

Som en langvarig Safeway shopper stod jeg på husets merkevarer for å fylle ut mitt pantry. Signatur-etikettprodukter er enklest å finne, men du finner også et godt utvalg av O Organics og Lucerne meieriprodukter. Alle tilbyr betydelige besparelser over mange merkenavn valg.

6. Bytt til Safeway Pharmacy

Vil du plukke opp dagligvarer og resepter i samme tur? Bytt til Safeway apotek. Du mottar et Gavekort på $ 25 Safeway-butikk når du overfører reseptene fra et annet apotek eller tar med ditt nye resept til Safeway. Deretter får du et reseptbelagt stempelkort. Fyll fem forskrifter og innløs ditt stempelkort for et Safeway-gavekort på $ 50.

Offentlige sponsede helsetjenester planer er ikke kvalifisert for denne belønningen, men Safeway tilbyr en 10% kupong til aktive og pensjonerte militærpersonell som viser sitt ID-kort på apoteket.

7. Hopp over ekstra tur til butikkbutikken

Last-minute turer til brennevinbutikken før et middagsfest er en total drag. Lager opp på Safeway i stedet. Bland og match spiritus og vin for å spare 10% når du kjøper seks elementer. Eller se etter kjøp en, få en gratis tilbud på utvalgte merker - du vil være en vinfisker på kort tid.

8. Bruk Ibotta til å tjene penger tilbake

Penny Hoarders vet at Ibotta gjør det enkelt å tjene penger tilbake på dagligvarer. Søk i Ibotta-appen for rabatter når du lager inn handlelisten din, og bekreft kvitteringen din når du kommer hjem med varene.

Din tur: Kjøper du på Safeway? Hvilke sparingstips vil du legge til i vår liste?

Opplysning: Her er en skål til de tilknyttede koblingene i dette innlegget. Må vi alle være bare litt rikere i dag.

7 måter å lagre på Safeway (på under 60 sekunder) fra The Penny Hoarder på Youtube.

Lisa Rowan er forfatter og produsent på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar