Mat

Walmart vil utvide $ 9,95 dagligvare leveringstjeneste til 100 byer i 2018

Walmart vil utvide $ 9,95 dagligvare leveringstjeneste til 100 byer i 2018

Walmart har nylig annonsert at det utvider sin dagligvarebutikk fra seks byer til over 100 innen utgangen av året.

Kunder kan bestille samme dagers dagligvarehandel for en $ 9,95 flatgebyr per ordre på $ 30 eller mer. Wall Street Journal rapporterte at Uber og andre selskaper som leverer crowdsource leveringstjenester, vil bringe bestillingen til døren din. Første gangs kunder kan bruke promo kode FRESHCAR for gratis levering.

Tjenestenes faste leveringsavgift og pris for samme pris som forutsetninger er fordeler i forhold til andre dagligvarebutikkleveranser, som har varierende leveringsgebyrer og årlige medlemskap, og belaster ofte mer for varer.

Walmart tilbyr allerede nettbutikk på 1200 butikker og planlegger å utvide denne tjenesten med 1000 flere steder i 2018, utgitt utgaven. Kunder bestiller og betaler online før de plukker opp bestillingene deres på et bestemt sted.

Selskapet testet sitt valg for dagligvarehandel i Tampa, Orlando, Dallas, San Jose, Phoenix og Denver. Walmart vil begynne å annonsere flere steder i løpet av de neste ukene; Du kan sjekke online dagligvarekart for detaljer.

I sin utgivelse sa Walmart at det har mer enn 18.000 personlige kunder som fullfører et treningsprogram på tre uker for å lære hvordan man velger friske råvarer og kjøttpålegg.

Lisa Rowan er en senior forfatter på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar