Anmeldelse

Endre App Review: Kan være den beste økonomiske App Of The Last 10 Years

Endre App Review: Kan være den beste økonomiske App Of The Last 10 Years

Hvert kvartal gjennomgår jeg gjelds- og kredittnumre fra Federal Reserve Bank of New York. Jeg ser også årlige inntekter og utgiftstall fra Bureau of Labor Statistics. Jeg studerer disse dataene fordi jeg vil forstå økonomisk helse. Jeg vil ikke vise horrorhistorier. Jeg vil se sannheten. Og sannheten er at de fleste amerikanske husholdninger i gjennomsnitt gjør det bra. Ikke bra. Ikke engang bra. Men fint.

Vi tjener nok inntekt til å dekke våre gjeldsbetalinger. Vi kjøper boliger som går opp i verdi og biler som går ned i verdi. Noen ganger klarer vi å kaste et par dollar på en pensjonskonto eller betale for kredittkortgjeld.

Men "fin" frustrerer meg. Jeg vet at å justere gjennomsnittlig budsjett kan flytte de fleste amerikanere av finansmarkedet til finansiell stabilitet. De fleste kunne ha tusen dollar eller mer for en nødsituasjon innen 2-3 måneder hvis de prøvde. Endringsskaperne viste dette også. Derfor skapte de en app som nudges brukerne til å bruke mindre og spare mer.

Deres teori: små endringer i oppførselen din kan gi opp til store besparelser. Jeg tror de har rett. Jeg tror også at Change er den beste appen i dagens marked for å fremme økonomisk forandring. Men før du laster ned det, skal jeg forklare detaljene og forklare et rødt flagg.

Hva er The Change App?

Bytt markeder seg selv som en kunstig intelligens som bruker datavitenskap og atferdsøkonomi for å hjelpe deg med å spare penger. Teknisk sett er det sant, men det er mye sjargong.

I virkeligheten ser Change på alle transaksjonene dine og identifiserer områder for forbedring. Deretter sender appen deg tekstmeldinger som fremmer økonomisk bevissthet og inspirerer økonomiske endringer. Noen eksempler på tekster som Change kunne sende, inkluderer følgende:

  • Dette er din balanse for å avslutte måneden med et positivt notat!
  • Du har kanskje glemt disse små tilbakebetalinger: Netflix, Apple Storage
  • Du har belastet totalt $ X til kredittkortet ditt i helgen.
  • Du har brukt $ X på billånet ditt i år.
  • Du har brukt $ X på studielånet ditt i år.
  • En gjentakende betaling på $ X legger opp til $ XXX i løpet av et år.

Den viktigste meldingen du mottar kommer på slutten av hver måned. Den inneholder en månedlig kontantstrømoppstilling (inntekt og totale utgifter). Det viser også en sammenbrudd av forbruksvaner. Du kan lett få denne samme utsagnet fra Personal Capital eller Mint. Skjønnheten i Endringen er at meldingen kommer til deg via tekst.

Jeg vil være klar. Disse meldingene er ikke jordslidende. Du kan enkelt finne disse innsiktene og mer ved å kombinere gjennom budsjettet. Men Endring eksisterer fordi de fleste ikke kaster gjennom budsjettene sine for linje. Det er et utrolig verktøy for å fremme økonomisk bevissthet, slik at du kan gjøre de nødvendige endringene for å fremme økonomisk velvære.

Endre bruk kryptering og banknivå sikkerhet for å holde din private informasjon trygg. Jeg følte meg komfortabel å koble alle kontoene mine til appen.

Forsiktig: Ikke bruk funksjonen for automatisk lagring (ennå)

Endre-appen har også en automatisk lagringskomponent. Lagringskomponenten fungerer som Digit. En algoritme bestemmer hvor mye penger du "kan lagre" og trekker den tilbake til en egen konto. Dette er et fantastisk konsept. Det er en som hjelper tusenvis av mennesker til å redde nødfonde, feriefonde og mer.

Jeg har ingen problemer med selve algoritmen, men jeg slår ikke på alternativet for automatisk besparelse. Hvorfor? I motsetning til Digit og andre automatisk lagringsprogrammer, sparer pengene du sparer ved å endre, til en "samlet" konto. Jeg liker ikke å ha pengene mine på en konto som jeg ikke eksplisitt eier. Den "samlede" kontoen er ikke standard på noen annen automatisk lagring av app. Basert på min forskning er det sannsynligvis en økende smerte i stedet for noe bedragerisk, men bedre trygt enn beklager.

Inntil Change gir hver bruker sin egen FDIC forsikrede konto, vil jeg ikke anbefale å bruke automatisk lagringsfunksjon. Selv om jeg stoler på Change Team, er jeg bekymret for mulighetene for svindel. Jeg vil helst være trygg enn beklager.

Er The Change App For You?

Hvis du allerede sporer hver krone, trenger du kanskje ikke Endre. I stedet for å fokusere på marginale utgifter, må du tenke kreativt om å tjene mer penger og investere for rikdom. Har du lest våre 10 regler for å bygge rikdom? Det er et flott sted å starte.

For alle andre er Change en utmerket app. Nesten alle trenger en knall i riktig retning, og Change kan holde deg på sporet.

Igjen, hold deg til tekstmeldingene for nå. Så snart Endre beveger seg bort fra den samlede kontoen, oppdaterer jeg denne anmeldelsen for å legge full vekt bak den. Det er egentlig alt som holder det tilbake fra å være en av de beste apps de siste 10 årene.

Endre App Review
  • Kommisjon og avgifter - 100
  • Brukervennlighet - 60
  • Verktøy og funksjoner - 20
60

Sammendrag

Endre App sender tekstmeldinger for å fremme økonomisk bevissthet og automatisk lagring for å øke besparelsene. Les vår fullversjon av App Review for mer.

Skrive Inn Din Kommentar