Liv

Din Ugly Holiday Sweater kan tjene deg tidlig ombordstigning på flyreiser fredag

Din Ugly Holiday Sweater kan tjene deg tidlig ombordstigning på flyreiser fredag

Flying i løpet av ferien kan være stressende.

De store folkemengdene og super lange TSA-linjene vil nesten få deg til å ønske at du hadde bodd hjemme og vært på huset ditt i år.

Heldigvis, denne fredag, prøver noen flyselskaper å lette litt av smerten i å reise for de som viser en liten julegave.

Til ære for National Ugly Holiday Sweater Day, Alaska Airlines, Virgin America og Horizon Air vil la passasjerer styre sine fly tidlig 15. desember hvis de har gale jule gensere, Reise og fritid rapporter.

"Denne morsomme kampanjen tillater ikke bare gjestene å gå ombord tidlig på den dagen, men gir folk en mulighet til å støve av den stygge feriegenseren som henger på baksiden av skapet, sier Natalie Bowman, administrerende direktør for markedsføring og reklame hos Alaska Airlines. i en pressemelding.

Tidlig ombordstigning kan virke som en liten gest, men det er en ganske søt gave: Du sparer tid på å vente i kø for å komme til setet ditt, du får de første dibene i rommet i overliggende lagring, og du kan med rette hevde de omkringliggende armlene før setevennene dine ankomme. Og du trenger ikke å betale ekstra for det førsteklasses privilegiet.

Flyselskapene oppfordrer deltakerne til å legge inn bilder på sosiale medier med hashtag #UglySweaterDay og #MostWestCoast.

Ikke eier en stygg ferie genser? Her er tips for å score en på et budsjett.

Nicole Dow er en stabskribent på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar