Penger

Airbnb gir bort en gratis tur til Australias store barriereire

Airbnb gir bort en gratis tur til Australias store barriereire

Å, mann.

Ikke fortell sjefen min, men jeg er ganske sikker på at jeg bare jobber en halv dag i dag.

Jeg har noe vei viktigere å skrive om enn gratis pizza.

Det er fordi en fantastisk konkurranse foregår akkurat nå, og en heldig vinner kommer til å bli på Australias Great Barrier Reef for en natt - helt gratis.

Og jeg mener revet: Hvis du vinner turen, vil din innkvartering faktisk flyte.

Vinn en gratis tur til Great Barrier Reef

Airbnb tilbyr denne enestående reisen til en heldig familie på fire, akkurat i tide for utgivelsen av Pixars meget etterlengtede "Finding Dory", som finner sted på Great Barrier Reef.

Hvis du vinner, sover du rett over Dory selv i en vakker flytende leilighet for en uforglemmelig natt (13. juli).

Du kommer også til å dykke det berømte revet med en marine biolog og din vert, Pascal, samt nosh på en privat strand lunsj, med lokale ingredienser tilberedt av kjendiskokken Neil Perry.

Enda bedre? All transport er gratis: Du flyr inn og ut av Cairns, Australia, hvor du vil bo i en annen Airbnb-overnatting på kveldene 12. og 14. juli.

Prisen er verdsatt til rundt $ 30.000 - for å si ingenting om verdien av opplevelsen.

The Great Barrier Reef er hjem for et fortryllende antall arter av fisk, hvaler, haier, koraller og bløtdyr, og betraktet som en av de sju naturlige underverkene i verden!

Bare vær sikker på at du følger husreglene, som sier at du må "snakke som en hval," "beskytte anemones" og "prøve å finne den gigantiske musling".

Oh, og "ingen klovnefisk vitser." Åpenbart.

Slik skriver du inn denne utrolige konkurransen

Reiser du allerede for kofferten din og svømmer beskyttelsesbriller?

Her er den morsomme delen: Det er en essaykonkurranse. Og det er utrolig enkelt å skrive inn.

Bare logg inn på AirBnB, naviger til oppføringen, klikk "Enter to Win" og svar på følgende spørsmål: "Fortell oss litt om deg selv og hvorfor du og 3 gjester tilhører Great Barrier Reef."

Virker som om det ville vært vanskelig ikke å skrive om, har jeg rett? Snakk om dagdrømmering.

Men vær så snill om deg - Vinneren vil bli valgt ut fra dette essayet. Oppføringen spesifiserer følgende kriterier for et vinnende stykke:

  • Originalitet og kreativitet av den innleverte historien. Overrasker det og gleder oss?
  • Innsendingens ånd. Hvordan svarer du på spørsmålet om hvorfor du og 3 gjester tilhører Great Barrier Reef?

I tillegg har du bare 500 tegn for å gjøre saken din - eller 300 hvis du skriver på kinesisk, japansk eller koreansk. Og til tross for våre videregående klager om ordtall, er kortfattet vei vanskeligere enn det virker.

Så, ja, det er sannsynligvis det jeg jobber med i dag. Beklager, team!

Et panel av dommere vil velge vinneren den 4. juli, hvem vil bli varslet via telefon og epost innen 24 timer. Hvis du er valgt, sørg for å hente telefonen: Vinnerne mister premien hvis de ikke svarer innen 24 timer etter varsel.

Du må også være 21 år for å skrive inn.

Husk at prisen ikke inkluderer visum avgifter, måltider (unntatt den som er inkludert i premien) eller andre utgifter. Sjekk opp oppføringen for de fulle reglene - og selvfølgelig å sende inn essayet ditt. Eller bare å kaste seg over bildene av leiligheten.

Konkurransen løper 9. juni til 30. juni, så du har god tid til å lage en perfekt tonehøyde. Så hvis du vil konkurrere med meg, får du sprekk. Men vær advart - jeg er profesjonell. 🙂

Din tur: Vil du gå inn for å vinne denne vanvittige Airbnb-reisen?

Jamie Cattanach er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hennes skriving har også blitt omtalt på DMQ Review, Hinchas de Poesia og andre steder. Ta gjerne ut til henne på Twitter: @ jamiecattanach

Skrive Inn Din Kommentar