Banker

Vil du bruke mer enn 28 000 dollar på et bryllup?

Vil du bruke mer enn 28 000 dollar på et bryllup?

Det vil være 9 år siden i november at jeg hadde ære av å gå min kone ned midtgangen. Vårt første bryllup (Ja, vi hadde to. Mer om det litt ...) kostet ikke nær $ 28.000 som posttittelen refererer til.

Når jeg hører historier om disse utførlige bryllupene som koster titusenvis av dollar, får jeg ikke det. Hvorfor?

Så spørsmålet er fortsatt: Hvor mye koster et bryllup? Og sannsynligvis viktigere, "burde" koste.

Jeg har pålagt Miranda å gjøre noen undersøkelser. Husk å sjekke ut historien min midt på innlegget som snakker om hvorfor jeg giftet seg med den samme kvinnen to ganger. 🙂


Skriv inn Miranda ....

++++

Våren er i luften, og bryllupsåret nærmer seg.

Som mange livshendelser, fra å kjøpe et hus til å ha en baby, kan et bryllup bli dyrt. Ifølge TheKnot.com var gjennomsnittlig kostnaden for et bryllup i 2012 28 2427 dollar. Og det inkluderer ikke kostnaden for bryllupsreisen.

Det er mer enn jeg betalte da jeg kjøpte mitt nye kort mot slutten av 2011.

Fra mottak arenaer som koster nesten $ 13.000 til forlovelsesringer som koster mer enn $ 5000, blir bryllupet dyrt - eller i det minste hva folk er villige til å bruke på bryllup, stiger etter en liten tilbaketrekning etter den store resesjonen.

Hvorfor bruker folk så mye på bryllup?

Siden et bryllup skal være et uttrykk for den ultimate forpliktelsen til en annen person, og starten på et liv sammen, liker mange mennesker ideen om å feire sammen med venner og familie og gjøre dagenenorm. Tross alt, denne dagen skal bare skje en gang. Hvorfor ikke gjøre det stort, og del det med folkene du elsker?

Fra å ansette en videograf, for å sørge for at brudekjole er perfekt, til catering på 63 dollar i hodet, vil mange snart-til-nygifte ha en dag å huske. (For de som går inn i gjeld for bryllupet, er de nesten garantert å bli påminnet den dagen hver måned når regningen kommer på grunn.) Andre er mer interessert i statusen som er forbundet med å ha et eventyrbröllop.

I sannhet er det ingenting egentligfeil med å bruke mer enn $ 28.000 på et bryllup. Tross alt er det pengene dine (eller dine foreldre); Du kan gjøre det du vil med det. Selv dine grunner er dine egne. Men å bruke så mye på en enkelt dag har aldri appellert til meg, og det er derfor jeg brukte mye mindre på mitt eget bryllup.

Vil du foretrekke et frugalt bryllup?

Ideen om å bruke mye på et bryllup appellerte aldri til meg. Mens det er et par ting jeg kanskje har gjort annerledes, var jeg veldig fornøyd med bruden min viste seg. Moren min gjorde min brudekjole, og en talentfull venn gjorde bryllupskaken som en gave. I resepsjonen i upstate New York holdt min manns familie en potthilsen middag, som var fantastisk.

På begge sider av landet var kostnaden for bryllupet sterkt begrenset fordi, i stedet for å velge å leie ut et fancy sted, brukte mannen min og jeg bruk av våre lokale kirkemøtehus. Min high school band lærer og hans jazz trio ga musikk til rabatt for mottaket i Idaho (vi tippte godt for å gjøre forskjellen), og selv flyselskapene for å fly mellom steder var billige, siden vi var gift i etterdyrelsen av 9/11.

Å velge et billigere bryllup betydde at vi hadde mer penger til å starte livet vårt sammen, i stedet for å bekymre seg for å betale av bryllupsregninger.

Skriv inn Jeffs historie

Vårt første bryllup var super billig. Hvorfor? Fordi vi sprang!

For å gjøre historien så mye bedre - det var i Vegas. Ja. Vegas Baby!

Min hær National Guard-enhet var nettopp blitt oppkalt, og vi bestemte oss for å akselerere våre bryllupsplaner tidligere. Mye tidligere da vi nettopp hadde blitt forlovet den oktober (Halloween for å være eksakt).

Vi ble enige om å bli gift i Vegas så lenge vi ville ha en offisiell seremoni med alle våre venner og familie etter at jeg kom tilbake fra utplasseringen min. Og det var slik vi ble gift to ganger. 🙂

Selv om vi var gift to ganger, er jeg ganske sikker på at vi fortsatt ikke brukte 28.000 på begge bryllup.

Hvis du vil høre mer av bakhistorien til Vegas-bryllupet vårt (som hvordan vi nesten giftet seg i samme kapell som Britney Spears), sjekk ut min kones blogginnlegg her.

Når du gifte deg med saker

Selvfølgelig giftet jeg meg relativt ung. Min mann og jeg var begge 22. Jeg var i mitt siste år med undergrad, og han var junior. Ingen av oss hadde jobb siden vi var i skolen. En del av grunnen til at vi ikke ville ha et dyrt bryllup skyldes at vi ikke hadde råd til det, og ingen av oss følte seg riktig om å tvinge foreldrene våre til å betale en stor sum. Våre foreldre endte med å betale de fleste regninger for bryllupet, men de var relativt små, og vi gjorde vår del for å holde kostnadene nede.

Kontrasterer situasjonen med eldre par som har karrierer og jobber. Når ekteskapsalderen stiger, gjør det også kostnaden for et bryllup. Par som gifter seg senere, etter å ha opprettet karriere, har råd til å betale de fleste egne regninger, og kanskje til og med velge å få akkurat bryllupet de ønsker. De trenger ikke å føle seg dårlig om å koste mor og pappa for mye, siden de betaler mesteparten av sine egne bryllupskostnader.

Til slutt handler det om hva du foretrekker å gjøre med pengene dine. Bestem hva slags bryllup du vil ha, og avgjør hva som passer best for din situasjon.

Husker du hvor mye du brukte på bryllupet ditt? Vil du bruke samme mengde penger hvis du måtte gjøre det hele om igjen?

Skrive Inn Din Kommentar