Penger

6 jobber fra hjemmet jobber nå, nå (og de er ikke alle kundeservice)

6 jobber fra hjemmet jobber nå, nå (og de er ikke alle kundeservice)

I disse dager virker det som om alle ønsker (eller trenger!) Å jobbe hjemmefra for en eller annen grunn.

Kanskje du vil bruke mer tid med barna dine, kanskje det tradisjonelle kontormiljøet ikke virker for deg eller kanskje du er pensjonert og bare vil ha en liten tilleggsinntekt.

Uansett resonnementet tror vi at The Penny Hoarder mener at alle burde ha muligheten til å gjøre sitt liv det de vil at det skal være, og en jobb-hjemme-jobb kunne være det første skrittet i den prosessen.

I dag har vi funnet seks forskjellige jobb-hjemme-jobber for deg å sjekke ut, og med alt fra regnskapsføring til transkribering, bør det være noe for alle!

Og hvis du leter etter en fantastisk jobb-fra-hjem-mulighet, men ingen av disse ser ut til å passe regningen, sørg for å like vår Jobbside på Facebook. Vi deler alle slags interessante jobb-fra-jobben muligheter der!

6 forskjellige jobber fra hjemmet for å søke om i dag

Ta en titt på disse seks jobben fra jobben for å se om en av dem er riktig for deg.

1. Medisinsk inntakskoordinator på HealthCare Strategies, Inc.

HealthCare Strategies, Inc. er en helsestyringstjeneste og teknologiplattform for selvforsikrede bedrifter.

Selskapet søker for tiden en midlertidig, heltids medisinsk inntakskoordinator å legge til rette for forespørsler om medisinske tjenester og ytelsesplaner.

Som en medisinsk inntakskoordinator, Du svarer og dokumenterer samtaler, løser klientens spørsmål og kommuniserer utfall til riktig medisinsk faglig når det er nødvendig. Under disse samtalene vil du avgjøre om autorisasjon er nødvendig for forespurte tjenester, samle innringers demografi, gi opplæring og teknisk støtte og henvise oppringere til gjeldende selskapsprodukter.

Du bør ha sterke skriftlige og verbale kommunikasjonsevner, demonstrert problemløsning og multitasking evner, sterke datakunnskaper og evne til å rådgive medlemmer basert på retningslinjer, prosedyrer og planer.

Erfaring i helsetjenester og / eller et call center miljø er foretrukket, som er kunnskap om medisinsk terminologi.

Dette er en fulltids mandag til fredag ​​stilling som varer fra midten av august til desember.

Betal og fordeler for denne stillingen er ikke oppført, men vi har kommet ut til selskapet og vil oppdatere dette innlegget når vi hører tilbake.

For å søke om denne jobben, gå her.

2. Kundeservice Representant på Talk2Rep

Talk2Rep er et call center og kundekontakt organisasjon.

Selskapet søker for tiden en kundeservice representant å være en mellomgang for kunder og de virksomheter som Talk2Rep representerer.

Du vil svare på spørsmål fra kunder og løse problemer, undersøke og utforske løsninger og eskalere uløste problemer til de riktige kanalene via chat eller telefon.

Du bør kunne skrive mellom 30 og 50 ord per minutt og forskerinformasjon ved hjelp av verktøy og internett. Du bør ha enestående kommunikasjonsferdigheter og bør kunne multitask.

Et videregående diplom eller GED-ekvivalent kreves. Erfaring med salg er et pluss.

Du bør ha en sikker, kablet internettforbindelse og et Windows-operativsystem.

Betaling og ytelser for denne stillingen er ikke oppført, men vi har kommet ut til selskapet og vil oppdatere dette innlegget når vi finner ut mer informasjon.

For å søke om denne jobben, gå her.

3. Regnskapsfører ved CBRE

CBRE er et kommersielt eiendomsmeglerfirma.

Selskapet søker for tiden en regnskapsmessig kontorist å utføre regnskabsmessige prosedyrer for både betalbar og fordring.

Du vil forene og vedlikeholde både interne og eksterne kontoer og utføre fakturering og faktureringsprosesser. Du behandler også transaksjoner som utbetalinger, regningskuponger og kvitteringer, legger inn data i det finansielle systemet, utarbeider rapporter, validerer transaksjoner og undersøker og rapporterer uforenlige forskjeller.

Du bør ha gode kommunikasjonsevner, god organisatorisk og analytisk kunnskap og evne til å korrespondere og formidle finansiell informasjon til ikke-finansielle brukere. Du bør kunne tolke en rekke data og instruksjoner i skriftlig, muntlig, diagram og skjemaform.

Du bør ha en kjennskap til Generalt aksepterte regnskapsprinsipper og regnskapsstandarder, og kjent med økonomiske vilkår og prinsipper.

Et videregående diplom eller GED-ekvivalent kreves. Du bør ha grunnleggende kunnskap om Microsoft Office Suite og finansielle programvare systemer.

Betal, fordeler og bestemte timer for denne stillingen er ikke oppført, men vi har kommet ut til selskapet og vil oppdatere dette innlegget når vi hører tilbake.

For å søke om denne jobben, gå her.

4. Sesongkundespesialist på Nordstrom

Som en heltids sesongmessig kundespesialistNordstrom, Du kommuniserer med kunder via telefon, chat, e-post og sosiale medier for å sikre at de får kvalitetsservice "når de vil ha det, og hvordan de vil ha det."

Du bør ha gode skriftlige og verbale kommunikasjonsevner, kunne jobbe i et raske miljø og demonstrere konflikthåndteringsevner samtidig som du opprettholder profesjonell kompromiss. Du bør også ha en grunnleggende forståelse av datasystemer og kunne feilsøke mindre tekniske problemer.

Du må score godt på to ferdighetsvurderinger og må fullføre den nødvendige treningen på nettet, som vil finne sted mandag til fredag ​​i tre uker. Erfaring i et detaljhandelsmiljø er foretrukket.

Du vil jobbe med en tidsplan med sporadisk kreves overtid basert på forretningsbehov, men du bør også være tilgjengelig for å jobbe i toppturer i ferier og i svært vær. Planlegg fleksibilitet er forventet.

Betalingen er $ 14,65 per time, og du vil motta insentivmuligheter. Hvis du jobber gjennom hele sesongen, Du får en bonus på 250 dollar.

Selskapet tilbyr en fordelspakke som inkluderer medisinsk, tann- og synsforsikring, en ansattrabatt og en arbeidsgiveravstemt 401 (k) plan.

For å søke om denne jobben, gå her.

5. Overbetalingsanalytiker ved Parallon

Parallon bidrar til å gjøre helsevesenet og klinisk drift mer kostnadseffektiv.

Selskapet er for tiden ansatt en heltids overbetalingsanalytiker å validere uoverensstemmelser og initiere og overvåke refusjoner.

Du bør ha gode skriftlige og verbale kommunikasjonsferdigheter, og sterke mellommenneskelige ferdigheter, samt evnen til å fremme sterke kundeforhold. Du bør være dyktig i Microsoft Office og bør kunne utføre grunnleggende matematiske ligninger, balansere og forene tall og omskrive informasjon nøyaktig.

Det er påkrevd et videregående diplom eller GED-ekvivalent og minst ett års erfaring.

Betal og fordeler for denne stillingen er ikke oppført, men vi har kommet ut til selskapet og vil oppdatere dette innlegget når vi hører tilbake.

For å søke om denne jobben, gå her.

6. Voice Captioner på VITAC

VITAC tilbyr captioning og lyd beskrivelse tjenester på tvers av en rekke plattformer.

Selskapet er for tiden på jakt etter en deltidsstempeltekst for å produsere ordentlig transkripsjon av talte ord i tekst.

Du vil produsere nær-øyeblikkelige transkripsjoner ved hjelp av talegjenkjenningsteknologi. Du gjør dette ved å planlegge fremover og undersøke planlagte programmer for å sikre korrekt stavekontroll av beslektede navn og hendelser og ved å delta i løpende opplæring etter behov.

Du bør kunne skrive og snakke engelsk tydelig og bør oppleves med å utvikle og vedlikeholde en ordliste for nyhetsordforråd. Du bør også ha en solid kunnskap om nyheter og generell kultur.

Du bør være dyktig i Microsoft Outlook og bør ha teknisk kjennskap til datamaskiner. Du bør ha en sikker, kablet internettforbindelse. En stemmeskriftert sertifisering og en spesialisering i kringkasting er foretrukket, men ikke obligatorisk.

Kandidater vil bli invitert til Denver, Colorado, for å delta i ombordstigning og opplæring. Etter dette er dette en ekstern posisjon.

I tillegg til en timebasert lønn (ingen ord på det nøyaktige beløpet ennå, men vi oppdaterer her når vi hører tilbake fra selskapet), får du incitament muligheter. Denne stillingen er deltid med mulighet til å gå på full tid i fremtiden.

Fordeler for heltidsansatte inkluderer helseforsikring, en 401 (k) plan, funksjonshemning og betalt tid.

For å søke om denne jobben, gå her.

Grace Schweizer er en junior forfatter på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar