Penger

Denne 9 år gamle gutten sendte NASA den største dekselbrevet i galaksen

Denne 9 år gamle gutten sendte NASA den største dekselbrevet i galaksen

I forrige uke annonserte NASA at det er på jakt etter en planetarisk beskyttelsesoffiser for å holde fremmede bakterier i ytre rom og å holde menneskelige bakterier inne i atmosfæren.

Den faktiske stillingen var en litt mer detaljert og inkludert a mer ansvar, men det var det generelle kjennetegnet.

Artikler om den bisarre (men helt legitime) oppføringen gjorde sine runder på internett, og mange mennesker lo og spurte oppriktigheten av jobben selv. (Jeg mener, det høres ut som noe rett ut av en tegneserie, ikke sant?)

Men blant alle vitser og Will Smith referanser var det en person som tok jobbmuligheten veldig, veldig seriøst.

Guardian of the Galaxy, Reporting for Duty

Jack Davis, en 9 år gammel fra New Jersey, skrev og sendte inn det som kan være det beste følgebrevet som eksisterer.

"Kjære NASA, jeg heter Jack Davis, og jeg vil gjerne søke om planetarbeiderens jobb," skriver det håndskrevne brev. "Jeg kan være ni, men jeg tror jeg ville være egnet for jobben."

Er du overbevist ennå? Jeg er ganske solgt. Noen får denne fyren en plassdrakt.

Jack fortsetter å liste sine kvalifikasjoner, som en erfaren jobbjeger ville gjøre. Blant hans overbevisende prestasjoner?

«Min søster sier at jeg er en fremmed,» og «Jeg har sett nesten all verdensrommet og fremmede filmer jeg kan se», blant annet Marvel Agents of S.H.I.E.L.D., skriver han. Han håper å se "Menn i svart" en dag også.

Jeg ville definitivt minst slippe Jack gjennom til andre runde. Dude gjør et overbevisende argument.

Å vite at et godt følgebrev krever en liten wow-faktor rett på slutten, holder Jack ingenting tilbake. "Jeg er flott på vidieo [sic] spill," skriver han, før han kaster inn en endelig (og uten tvil den viktigste) kvalifikasjonen: "Jeg er ung, så jeg kan lære å tenke som en fremmed."

Er ivrig etter å lære, moldable og opp til snuff med ny teknologi - en toppkandidat.

Jack skrev brevet med sitt fulle navn og offisielle (jeg antar) tittelen:

"Jack Davis, Galaxy Guard."

Ikke alle søker får et personlig svar

Som svar på det alvorlige og imponerende programmet skrev NASAs planetariske direktør Dr. James L. Green et eget brev.

"Kjære Jack, jeg hører at du er en" Galaxy Guard "og at du er interessert i å være en NASA planetarisk beskyttelsesoffiser. Det er flott! "Green begynner.

Han fortsetter å forklare litt mer om hva jobben innebærer, og forteller det til Jack NASA er "alltid på jakt etter lyse fremtidige forskere og ingeniører" og at han håper Jack vil studere hardt og gjøre det bra i skolen. "Vi håper å se deg her på NASA en av disse dagene!" Avslutter brevet.

Jack mottok også et anrop fra NASAs planetariske forskningsdirektør, Jonathan Rall, og gratulerer ham med at han er interessert i å bli Planetary Protection Officer.

I en artikkel som er lagt ut på NASAs nettside om utvekslingen, snakker Green om sin entusiasme for å undervise og inspirere en ny generasjon forskere, ingeniører og oppdagelsesreisende: "Tenk på det som en tyngdekraftsassistanse - et løft som kan positivt og evig forandre en persons kurs i livet, og vårt fotavtrykk i universet. "

Uansett hvor han ender, vet vi at Jack vil gjøre det bra - med brevskrivningsteknikker som disse, vil han ha alle muligheter foran ham.

Grace Schweizer er en junior forfatter på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar