Tilbud

Slik får du iPhone 7 - uten å bryte bankkontoen din

Slik får du iPhone 7 - uten å bryte bankkontoen din

Hard som det er å innrømme, min iPhone er på sine siste ben.

Hver gang jeg prøver å ta et bilde, forteller det meg at jeg er tom for lagringsplass. Jeg fjerner hele tiden apper bare for å få plass til de bare nødvendighetene.

Batterilevetiden er også patetisk. Jeg vet ikke hvor mange ganger den er slått av akkurat da jeg skal ta en (virkelig fantastisk) Snapchat.

Så det er nok ikke overraskende. Jeg har øye med den nye iPhone 7. Men som en god Penny Hoarder ønsker jeg ikke å kjøpe en ny telefon før jeg selger den gamle.

Hvis du nikker hodet ditt i empati, hører du opp: Jeg har nettopp oppdaget en absurd, enkel måte å selge den gamle telefonen på (sammen med resten av ting som gjemmer seg på hyllen din eller i søppelskuffen).

Er dette den enkleste måten å selge din gamle telefon på?

Ønsker du å selge telefonen din - og rengjør søppelskuffen din - i en rask swoop?

Da kan du være interessert i et nettsted som heter Decluttr.

Det pleide å bare kjøpe CDer, DVDer, videospill og bøker, men det er flyttet inn i teknikkområdet og kjøper nå brukte smarttelefoner.

EN mye av telefoner: Det betaler ut et gjennomsnitt på $ 145.000 per dag på tekniske produkter i USA og USA

Selskapet har en 5-stjerners kundevurdering på TrustPilot, og tilbyr noen flotte priser for brukte smarttelefoner.

For eksempel, i "God" tilstand, betaler Decluttr $ 134 for 64 GB iPhone 5s, $ 225 for 128 GB iPhone 6 og en hel $ 325 for 128 GB iPhone 6s Plus.

Har du en Android-telefon i "God" tilstand? Decluttr betaler $ 85 for 32GB Samsung Galaxy S5, $ 145 for 32GB HTC One (M9), $ 196 for 128GB Samsung Galaxy S6 Edge og $ 250 for 128GB Samsung Note 5.

Det gjør også salgsprosessen en bris. Du trenger ikke å ta bilder eller lage en oppføring - Decluttr gir deg et øyeblikkelig tilbud på nettet.

Deretter kaster du alle dine uønskede ting inn i en enkelt boks og smekker en av Decluttrs forsynte (og gratis) forsendelsesetiketter på den. Du får betalt dagen etter at varene dine er mottatt og akseptert.

Selskapet har også en prisgaranti for tekniske gjenstander: Hvis den ikke kan gi deg prisen den opprinnelig siterte av en eller annen grunn, og du ikke lenger vil selge varen din, vil den sende den gratis tilbake.

Klar til å bli kvitt rot - og få betalt? Her er hva du skal gjøre.

Slik selger du gamle telefoner (og alt annet)

  1. Surf over til Decluttr og skriv inn et element du vil selge. Jeg vil anbefale å gi Decluttr app et forsøk, så du kan skanne strekkoder med telefonens kamera - noe som er mye raskere.
  1. Etter at du har valgt telefonens tilstand, kommer Decluttrs pris automatisk opp. Hvis du er fornøyd med tilbudet, klikker du "Legg til i handlekurven." (Som et referansepunkt: For min gode, ulåste 16GB iPhone 5S, tilbød jeg meg $ 107.)
  1. Fortsett å legge til produkter til søppel skuffen og hyllene er tomme! Klikk deretter på "Fullfør ordre".
  1. Når du godtar vilkårene, blir du bedt om å opprette en konto med ditt navn og grunnleggende informasjon.
  1. Velg betalingsmåte: bankoverføring eller sjekk eller velgörende donasjon.
  1. Skriv ut en forhåndsbetalt fraktetikett (hvis du ikke har en skriver, kan Decluttr sende den til deg).
  1. Pak alle elementene dine inn i en enkelt boks, smekk den forhåndsbetalte etiketten på den og slipp den av i nærmeste UPS-boks.

Det er det.

Innen en dag etter at du mottok pakken din, vil Decluttr betale deg, så du kan kjøpe den nye iPhone 7 - skyldfri!

Din sving: Ser du den nye iPhone 7?

Sponsoropplysning: En stor takk til Decluttr for å samarbeide med oss ​​for å gi deg dette innholdet. Det er sjelden at vi har muligheten til å dele noe så fantastisk og få betalt for det!

Skrive Inn Din Kommentar